5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 287
- chevron_right
jup, mini sabrauciens bij labs un kuponi rullē
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
beidzot esmu pieradis pie isajiem matiem.
P.S. lai nebutu off topic es lkm sonedel nebusu TC ''Riga Plaza'', jo doma braukt uz majam bet nu ja rit vai pariit neizbraukshu tad bushu
P.S. lai nebutu off topic es lkm sonedel nebusu TC ''Riga Plaza'', jo doma braukt uz majam bet nu ja rit vai pariit neizbraukshu tad bushu
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Es busu plaza tikai varbutas ne uz 19.00 bet gan mazliet velak
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es arī droši vien būšu, ja nedzīvošos rīt pa Ropažiem, kā ne kā brīvdiena
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es a būšu, cik saprotu tomer joprojam plaza!
es būtu, bet tikai uz kādiem 22.00, ja tur kāds vēl būs!Podziņa rakstīja:Es arī droši vien būšu, ja nedzīvošos rīt pa Ropažiem, kā ne kā brīvdiena
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ruu itkā piedāva pie Motor muzeja tikties jo rita brīvie treniņi ir no 20.00-22.00!
Bac...ja rīt nebus alga,tad jasež būs mājās,jo bākā sāk wakums weidoties
Sapratu, ka tikšanās viet Plaza un tiek apspriesta 6diena, priekšnesums, spēles, komandas un tml.?!Gekons rakstīja:Ruu itkā piedāva pie Motor muzeja tikties jo rita brīvie treniņi ir no 20.00-22.00!
Uzskatu ka uz komandām nav ko iespringt. To uz vietas sadomās, kurš ko gribēs un uz ko katrs būs spējīgs. :)
Forši, tad tiekamies rīt PLAZA!
Bet rīt obligāti vajag tikties 6dienas sporta spēļu dalībniekiem un jāapspriež priekšnesums, kā jau erda saka Ļoti centīšos tikt arī!
es rīt netieku uz plazu, man 18:00 jābūt darbā, bet tie kas piedalās spēlēs var droši braukt pie manis uz darbu gan apspriest gan izmēģinat priekšnesumu. Salaspilī
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Es nezinu cikos bùšu ...viss atkarīgs no cikos sadarīšu visas lietas ar auto.
Man tagad ir sajūta ka priekšā ir metināts bloķis
Man tagad ir sajūta ka priekšā ir metināts bloķis
Par rītdienu nez,pie omas jābrauc,nez cikos atpakaļ :)
Man arī gribās uz driftu, bet ja ir jāmēģina, tad jāmēģina un viss kārtīgi jāizrunā par sporta spēlēm... Lai neizgāztos kā vecas sētas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu tad ja šodien tiekamies Plaza!
Centīšos uzšļūkt.
Iesūdzu tiesa Plazu par diskrami aciju, ka gludekļiem nav iespeja apmeklet juta stāvietu!
līdz cikiem paredzēts mītings? Labprāt pieripotu tik ap 22.00,bet vai kāds būs tur tik vēlu.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 287