Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 640
- 641
- 642
- 643
- 644
- …
- 679
- chevron_right
Kads no foruma pie alauksta?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ikšķilē zaļa kupeja ar visādām driftoru nakļeikām.. kāds no šejienes? būs vismaz vēlviens bembists rajonā
Pie Alauksta melna kupeja manīta ar e36.lv uzlīmi
Pie Siguldas pilsdrupām vakar redzēts šis. Man liekas, kādā topikā šo e36 redzēju. Varbūt arī kļūdos.
Daudz visadi e36 redzeti pie alauksta ligo festa. Ieskaitot melno kupeju priecajos ka nebraucu ar savu sedanu savadak bamperi butu pazaudejis jau pa celam
1 vakaru ari redzeeju tajaa pasa laukumaa ar zvinguli vizinoties laikam meitene pie stuures bijReinmens rakstīja:Pie Siguldas pilsdrupām vakar redzēts šis.
Kur redzējis? Mož es bijujanjis313 rakstīja:ikšķilē zaļa kupeja ar visādām driftoru nakļeikām.. kāds no šejienes? būs vismaz vēlviens bembists rajonā
Forums mukusalas aplī, nois krāsa kupejai
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
hehe , tas biju es , paldies par bildi "labais" ceļš līdz alaukstas ezeram manu e36 labi izpurinājazurkae36 rakstīja:Kads no foruma pie alauksta?
bouncin' with 68' chevy
Es tur pat blakam vien biju vislaik kalna gala ar acordu un melno astrudvp rakstīja:hehe , tas biju es , paldies par bildi "labais" ceļš līdz alaukstas ezeram manu e36 labi izpurinājazurkae36 rakstīja:Kads no foruma pie alauksta?
tad jau kaimiņi , pamanijām akordu ar foršo uzlīmizurkae36 rakstīja:Es tur pat blakam vien biju vislaik kalna gala ar acordu un melno astrudvp rakstīja:hehe , tas biju es , paldies par bildi "labais" ceļš līdz alaukstas ezeram manu e36 labi izpurinājazurkae36 rakstīja:Kads no foruma pie alauksta?
bouncin' with 68' chevy
To akordu nevar nepamanit gan del izskata gan del tas rosibas kas vienmer notiek pie vina
Ādamlaukā. Vai tu esi tas, kurš pie bērnudārza?danik95 rakstīja:Kur redzējis? Mož es bijujanjis313 rakstīja:ikšķilē zaļa kupeja ar visādām driftoru nakļeikām.. kāds no šejienes? būs vismaz vēlviens bembists rajonā
Mērsragā pelēka kupeja uz sarkaniem style 19 kaut ko centās izpausties mazajā placītī, bet laikam sabijās, ka mašīnas tur stāvam. Un pa ceļam uz Rīgu (Spuņciemā) balts smuks sedans pamāja.
cordobarots? iespējams, ka es tur plikšķinājos!janjis313 rakstīja:vai kāda no šejienes ap ~ 17 bij Ikšķilē pie pārbrauktuves un nemitīgi mirkšķināja ar ķiršu sedanu?
Ap 19.00 pie Adažiem armijas krasas zaljais avants redzets
ar kompatu pa brugji
Iespējams es e34 sēdēju un paldies, sanāk braukt bez lukturiemzhizelle rakstīja:cordobarots? iespējams, ka es tur plikšķinājos!janjis313 rakstīja:vai kāda no šejienes ap ~ 17 bij Ikšķilē pie pārbrauktuves un nemitīgi mirkšķināja ar ķiršu sedanu?
Redzēts jūzeris jogurtinsh un iespējams arī krusttevs , kā arī divi galvā pi*ti pensionāri, kuriem īpaši labi padodas bīstamu situāciju izraisīšana.
///LLP
redzēts tuTFP rakstīja:Redzēts jūzeris jogurtinsh un iespējams arī krusttevs , kā arī divi galvā pi*ti pensionāri, kuriem īpaši labi padodas bīstamu situāciju izraisīšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 640
- 641
- 642
- 643
- 644
- …
- 679