e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 90
- chevron_right
Jelgavas motoring serviss
p.s.
tas jūsējais kāds ar melnu e36 un oranžiem spoguļiem?
p.s.
tas jūsējais kāds ar melnu e36 un oranžiem spoguļiem?
Krč lieta tāda!! ĻOTI STEIDZAMI!
Meklēju 1ist. dzīvokli, Jelgavā par saprātīgu cenu, ieteicam tikai par kom. maksājumiem.
PM.
Var būt daļēji iekārtots (gāzes plīts, vannas istaba, ledusskapis)
Meklēju 1ist. dzīvokli, Jelgavā par saprātīgu cenu, ieteicam tikai par kom. maksājumiem.
PM.
Var būt daļēji iekārtots (gāzes plīts, vannas istaba, ledusskapis)
Šito kāds no šejienes mošk tirgo?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cmdnk.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cmdnk.html
Nu tad kopistiski pielaužam viņu notirgot tikai salonu, veco atdošu, lai ir ar ko tirgot tālāk
Es motoru un gāzes iekārtu!pavljuks rakstīja:Es no Scoobija ņemu reduktoru, stūri un ātrum-kloķi.
Izjauksim mašīnu visu.
tak tadu stock salonu var ss.lv dabuutdanislv rakstīja:Nu tad kopistiski pielaužam viņu notirgot tikai salonu, veco atdošu, lai ir ar ko tirgot tālāk
mhm, nedēļu jau zvanu visiem ss.lv sludinājumiem cauri, Latvijā neviens sedana ādas salons nav dabonams :/
Nu davai, atrodi man kādu ādas salonu priekš sedana, aliņš no manis :)
Pa kādu cenu tu skaties?
Hz, nu līdz kādām 200Eirām, interesē melns vai brūns + nu, protams, vajag arī durvju apšifkas.KV_ rakstīja:Pa kādu cenu tu skaties?
Kurš tikko spolējās pie statoila un rimi ar tumšas krāsas kupeju ar style 5 diskiem aizmugurē un skaļu trubu?
Interesē dzinēja tilpums. Biju ar zilu mk4 tdi golfu.
Interesē dzinēja tilpums. Biju ar zilu mk4 tdi golfu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
danislv rakstīja:mhm, nedēļu jau zvanu visiem ss.lv sludinājumiem cauri, Latvijā neviens sedana ādas salons nav dabonams :/
Krāsa un cena kādā esi gātavs ņemt ?
Atmet PM.
Kurš man Jelgavā par sakarīgiem cipariem varētu noskrūvēt galvu (m43b18), lai varu aizvest uz slīpēšanu un pēc tam visu smuki saskrūvēt atpakaļ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 90