e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 90
- chevron_right
Aizbrauc uz rupniecibas ielu 39 tur serviss ir teriotrija. Tur tev par labu ciparu saslipes.danislv rakstīja:Kurš man Jelgavā par sakarīgiem cipariem varētu noskrūvēt galvu (m43b18), lai varu aizvest uz slīpēšanu un pēc tam visu smuki saskrūvēt atpakaļ?
Sveiki Jelgavnieki!
Var kāds ieteikt, kādu kafūzi vai restorānu kurā ir daudz, maz zolīdi un pieņemamas cenas?
Varbūt ir kāds bijis "Chocolate & Pepper"?
Var kāds ieteikt, kādu kafūzi vai restorānu kurā ir daudz, maz zolīdi un pieņemamas cenas?
Churchill rakstīja:Aizbrauc uz rupniecibas ielu 39 tur serviss ir teriotrija. Tur tev par labu ciparu saslipes.danislv rakstīja:Kurš man Jelgavā par sakarīgiem cipariem varētu noskrūvēt galvu (m43b18), lai varu aizvest uz slīpēšanu un pēc tam visu smuki saskrūvēt atpakaļ?
Oki, par slīpēšanu braukšu tur, bet interesē arī pati izjaukšana/salikšana.
Pašam nav laika ņemties, bet ilgi bez auto arī nevaru īsti palikt.
Man jau liekas, ka Jelgavā tādu vietu nav, vienīgi vari paprovēt Hercogu un Istabu, bet nu šeit jautājums, kas ir pieņemamas cenas...RVS rakstīja:Sveiki Jelgavnieki!
Ja gribas vienkārši paēst bez nekāda šikuma, tad viennozīmīgi Astarte.
Tur chalo atri strada.danislv rakstīja:Churchill rakstīja:Aizbrauc uz rupniecibas ielu 39 tur serviss ir teriotrija. Tur tev par labu ciparu saslipes.danislv rakstīja:Kurš man Jelgavā par sakarīgiem cipariem varētu noskrūvēt galvu (m43b18), lai varu aizvest uz slīpēšanu un pēc tam visu smuki saskrūvēt atpakaļ?
Oki, par slīpēšanu braukšu tur, bet interesē arī pati izjaukšana/salikšana.
Pašam nav laika ņemties, bet ilgi bez auto arī nevaru īsti palikt.
mototing neatzīstat?
Kafene "Rausis" man personigi patik:)RVS rakstīja:Sveiki Jelgavnieki!
Vēl ir laba: Pie zemnieka cienasta (tas uz jelgavas apvadceļa) un ozolniekos "Meka".
Jautāsiet, kā iet jelgavniekiem pirms sezonas sākuma? Kaut kā šādi šobrīd iet jelgavniekiem
http://www.magisto.com/album/video/cXZ_ ... e=facebook
KV_ rakstīja:Jautāsiet, kā iet jelgavniekiem pirms sezonas sākuma? Kaut kā šādi šobrīd iet jelgavniekiem
Uhh. Labi ka neparadiji manu apkaunojosho momentu;D
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Tad lai vismaz pavljuks atsuta tev izdevushos parpetienu.;D lai kauns nebutu.;((KV_ rakstīja:Top viņš vēl
Oho. Shitas gan jauks video.;DKV_ rakstīja:Te būs, kaunies:D
http://www.magisto.com/album/video/cHp5BAMARAkfDnIBBA
Skaidrs, paldies!KV_ rakstīja:Kafene "Rausis" man personigi patik:)RVS rakstīja:Sveiki Jelgavnieki!
Vēl ir laba: Pie zemnieka cienasta (tas uz jelgavas apvadceļa) un ozolniekos "Meka".
Kas Jelgavā notiek vakarā ? Sanāks tieši cauri braukt man.
Kāds ar mani grib iedzert ?
Kāds mošķ grib uzkurīt pie rimčika?
Es tas biju!ch. rakstīja:Kurš tikko spolējās pie statoila un rimi ar tumšas krāsas kupeju ar style 5 diskiem aizmugurē un skaļu trubu?
Interesē dzinēja tilpums. Biju ar zilu mk4 tdi golfu.
1.8is
man vinam var teikt nav otraa atruma!
316i 2000.gada sedans ~104zs (Ekomopedka, dibenbīdis)
318is 1994.gada kupeja ~140zs m42b18--->m50b25
325is 1998.gada sedans (konstruktors(ņem divus uztaisi vienu)) ~193zs
318is 1994.gada kupeja ~140zs m42b18--->m50b25
325is 1998.gada sedans (konstruktors(ņem divus uztaisi vienu)) ~193zs
Kas labs sovakar notiek jelgava?? Gribet pievienoties
Sent from my PAP5500DUO using Tapatalk
Sent from my PAP5500DUO using Tapatalk
EVIL-FLY
-
find_in_page
- chevron_left
- 1