5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 287
- chevron_right
ta izskatas ka bus daudz labakaupinsh rakstīja:Varbūt visiem kopā dzīvot, nebūs nekur jābrauc!
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
hmmm....viena liela laimiga e36 gimene
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
+1aupinsh rakstīja:Varbūt visiem kopā dzīvot, nebūs nekur jābrauc!
Nespēj noskatīties ka mēs tik bieži sabraucam?aupinsh rakstīja:Varbūt visiem kopā dzīvot, nebūs nekur jābrauc!
Mēs jau tādi esamKLAVINS rakstīja:hmmm....viena liela laimiga e36 gimene
Beidz, tā nav, būtu es tuvāk, arī brauktu biežāk!
NJu to jau es zinu...bet nu diemžēl ir kā ir un mums sanāk kkā pēdējā laikā bieži sabraukt, tie kas tuwāk dzīwo..aupinsh rakstīja:Beidz, tā nav, būtu es tuvāk, arī brauktu biežāk!
...ok offtopic...
tie kas tuvāk dzīvo
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Vai tie kam dīzleis.kompots rakstīja:tie kas tuvāk dzīvo
Tad nju rit tie kas wēlas waram piebiedroties e46.lv sabraucienam uz spices home jumta 20:00
Iepazīsimies labāk ar e46.lv
Iepazīsimies labāk ar e46.lv
rīt iespējams pievienošos! un tad arī piektdien pievienošos mums!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ļoti labi
Piektdien tad gan jau pēc mūsu sabrauciena plazā aizlaidīsim apciemot Celica clubu uz spici uz 22:00
Piektdien tad gan jau pēc mūsu sabrauciena plazā aizlaidīsim apciemot Celica clubu uz spici uz 22:00
Nav no šī topika,bet doma tieši tāda pati un pilnībā piekrītu Hoodijam
HoodieBro rakstīja:beigās vēl brauks visi arī ar prelūdēm, celicām un opipeļiem... nesaprotu šito prikolu... ar visām auto markām kopā pabraukāties var sastrēgumos pa Rīgu... man ,protams,nav nekādu pretenziju ne pret vienu konkrētu auto marku, vai virsbūvi,bet tas tāds rīta domu grauds.
Šie jau ir domāti kā pāris draudzības sabraucieni, lai iepazītos ar autoklubiem uutt..
Nejaunu lai pastāvētu korķī ar pārējiem...
Man liekas, jo mēs aktīvāki esam un dažādus pasākumus-aktivitātes kopējas starp autoklubiem taisam, jo foršāk...
Piemērām man liekas, ka autoklubu sporta spēles wisiem patika kas tur bija..
Un Tas, ka mēs esam aktīvi un arī ar citiem autoklubiem sapazīstamies man liekas ir tieši plus mums wisiem!!!
Nejaunu lai pastāvētu korķī ar pārējiem...
Man liekas, jo mēs aktīvāki esam un dažādus pasākumus-aktivitātes kopējas starp autoklubiem taisam, jo foršāk...
Piemērām man liekas, ka autoklubu sporta spēles wisiem patika kas tur bija..
Un Tas, ka mēs esam aktīvi un arī ar citiem autoklubiem sapazīstamies man liekas ir tieši plus mums wisiem!!!
Aaaa un sestdien tad laižam kopā uz driftu???
warētu kam ir wēlme kopā sawākties tad kkur 13:00 pie MM
warētu kam ir wēlme kopā sawākties tad kkur 13:00 pie MM
šodien apciemojums pie e46.lv, pirms tam tiekamies un braucam visi kopā jeb katrs par sevi brauc un tiekamies pie e46 ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
tiesi to pasu gribeeju rakstiit
varbutas tiekamies uz kadiem 19.30 uz plazas jumta un visi smuki braucam uz spici ?
varbutas tiekamies uz kadiem 19.30 uz plazas jumta un visi smuki braucam uz spici ?
Labas cenas.
Labas cenas.
nu tauta, sodien neviens viarak nebrauks ciemos pie e46 un nevelas smuki visi kopa ierasties pie viniem ciemos ?
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …