Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 679
- chevron_right

Apciemots kirurgs777, liels paldies par el. logu mehānismu!
Iesaku pie Viņa vērsties pēc rezveres detaļām, ļoti pretīmnākošs cilvēks ar draudzīgām cenām!

Iesaku pie Viņa vērsties pēc rezveres detaļām, ļoti pretīmnākošs cilvēks ar draudzīgām cenām!

Majors vizinājās pa jēkabpili!
un liekas ka tā bija bērziņa kuuts kas gaidīja rindā uz tiltu,steidzoties strauji pabraucu garām ar zaļo, pēctam laikam vēl brauci pretī netālu no depo. 

Tikko balts e36, kā vienmēr Lielvārdē... Zibināja Daugavpils virzienā 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Jup,tas biju es kas gaidīju pie tilta,tewi gan pamanīju gan sveicināju,liekas ka nemanīji.green garage rakstīja:Majors vizinājās pa jēkabpili!un liekas ka tā bija bērziņa kuuts kas gaidīja rindā uz tiltu,steidzoties strauji pabraucu garām ar zaļo, pēctam laikam vēl brauci pretī netālu no depo.

Šodien daudz sanācis pa jēkabpili lidināties,tā kā nav brīnums ka mani esi kkur vēl redzējis.

Šausmīgi steidzos+ vēl visi tie remonti ar sastrēgumiem, pamaniju kad jau blakus biju un uzlīmes ieraudzīju.Beerzins rakstīja:Jup,tas biju es kas gaidīju pie tilta,tewi gan pamanīju gan sveicināju,liekas ka nemanīji.green garage rakstīja:Majors vizinājās pa jēkabpili!un liekas ka tā bija bērziņa kuuts kas gaidīja rindā uz tiltu,steidzoties strauji pabraucu garām ar zaļo, pēctam laikam vēl brauci pretī netālu no depo.
![]()
Šodien daudz sanācis pa jēkabpili lidināties,tā kā nav brīnums ka mani esi kkur vēl redzējis.

Agnis vizinoties kopā ar e30 redzēts Pļavniekos un tad uz biķernieku/eizeinšteina krusta, redzējām tevi mājam 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Aha un ~30 sekundes vēlāk mūs apstādināja partybussShreks rakstīja:Agnis vizinoties kopā ar e30 redzēts Pļavniekos un tad uz biķernieku/eizeinšteina krusta, redzējām tevi mājam

Lietotājs edgars.persidskis šodien esot jau 3x runājis (brauca ar hūdija ex kupeeju)

Es jau tik kā pasažieris, kamēr manējais jau ziemas miegā
P.s. Bija uzreiz doma uzzvanīt tev, bet nav tavs nr

Es jau tik kā pasažieris, kamēr manējais jau ziemas miegā

P.s. Bija uzreiz doma uzzvanīt tev, bet nav tavs nr

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Iespējams, ka es.Linda rakstīja:Tikko balts e36, kā vienmēr Lielvārdē... Zibināja Daugavpils virzienā

Vakar ļoti netālu no Zolitūdes traģēdijas vietas redzēts Seeya, mēs ar Activity bijām nolikt svecītes... 

Paldies pacha, anetite sodien daudzi 333

Lūdzu, no problem..! Savējiem vienmērshadowscreen rakstīja:Paldies pacha, anetite sodien daudzi 333

Majors atkal sievu mājās atstājis, vizinās pa Jēkabpils ielām. 

shodien ieks 333 redzets ka agnja coupei purnu nedaudz nolocija
ar kompatu pa brugji

cipruss18 rakstīja:shodien ieks 333 redzets ka agnja coupei purnu nedaudz nolocija
Laikam būsi pirmais, kurš izpļāpājās!

dziive taada 
ja vajag rizhos pavarotus,man ir leiks komplekts un kkads stock sarkans bampers nevajadzigs

ja vajag rizhos pavarotus,man ir leiks komplekts un kkads stock sarkans bampers nevajadzigs

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …