3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 99
- chevron_right
Man arī var piedāvāt. Visi parasti kad ārda auto tad met musorā.Veilers rakstīja:Baigi gribu nopirkt plastmasus, kas sedanam ir uz stoikam starp durvim!! Melna krasa un, galvenais, ar veseliem stiprinajumiem!! Kadam ir kas piedavajams?
Tulit tie nevienam nevajadzigie plastmasi pekshni paliks baigi dargi!Arz rakstīja:Man arī var piedāvāt. Visi parasti kad ārda auto tad met musorā.Veilers rakstīja:Baigi gribu nopirkt plastmasus, kas sedanam ir uz stoikam starp durvim!! Melna krasa un, galvenais, ar veseliem stiprinajumiem!! Kadam ir kas piedavajams?
Jāā. Riktīgs pieprasījums rodasVeilers rakstīja:Tulit tie nevienam nevajadzigie plastmasi pekshni paliks baigi dargi!Arz rakstīja:Man arī var piedāvāt. Visi parasti kad ārda auto tad met musorā.Veilers rakstīja:Baigi gribu nopirkt plastmasus, kas sedanam ir uz stoikam starp durvim!! Melna krasa un, galvenais, ar veseliem stiprinajumiem!! Kadam ir kas piedavajams?
Kaa trases diena pagaja?
Tak nebija sniegs. Man priekšpiedziņas auto pagaidām. Kāda jēga uz trases braukt ar tādu.
tada laime jau noteikt vairs nespid...Arz rakstīja:Tak nebija sniegs. Man priekšpiedziņas auto pagaidām. Kāda jēga uz trases braukt ar tādu.
Taču jā. Pavasaris jau klāt. Jasāk ātrāk slīpēt un dzīt uz krāsotavu e36.
Es lenam temeju uz sezonas atklashanu aizbraukt 23.maijaa... jasaliek virsu visi sapirktie labumi un bik japiepuce un tad jau nebus kauns aizbraukt! cerams, ka rastos vel kads braucejs, lai vismaz ir ar ko galaa paplapat nevis tupa vienam aizbraukt un blaut, ka es no Liepajas
gan jau bus, kas brauc
Nu ja es paspēšu visu sastutēt un dabūt uz ceļa likumīgi tad jau mošk es ar brauktu.
Kad naks tuvak bus javeic masu aptauja shaja jautajuma! un jacer, ka pats sadarishu visu ko vajag
Man praktiski būs tik pārkrāsots un viss stock samests atpakaļ uz bundžas. drošvien vēl fleksi iemetīšu atsperēs
Man bija šādi pirms 2gadiemVeilers rakstīja: nevis tupa vienam aizbraukt un blaut, ka es no Liepajas
man nakammenes iet sliekshni parmetinaties uz jauniem un tad paliek piekrasoshanas darbi- M bampers, sliekshni un citi sikumi... un salons, lai patik pasham! un tads nieks ka riepas vasaras diskiem jaieperk
Nu, varbūt, es arī aizbraukšu uz atklāšanu, bet ja braukšu, tad no Rīgas.
kura vieta?
http://www.liepajniekiem.lv/zinas/krimi ... ela-161375Veilers rakstīja:kura vieta?
Auch...
Sveiki, liepājnieki! Ir kāds trakais, kurš pārdod E36?
Itkā meklēju E36 1.8i sedanu labā vizuālā un tehniskā stāvoklī. Maksāju līdz 1200 eiro.
Itkā meklēju E36 1.8i sedanu labā vizuālā un tehniskā stāvoklī. Maksāju līdz 1200 eiro.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 99