e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 90
- chevron_right
Rūsiņs rakstīja:kads sovakar kko doma padarit vai atkal jelgava kapa klusums ielas??
Ja piekurbulēšu kvēpmobīli tad pieslīdēt vari pie rimčika kkur ap 20:00KV_ rakstīja:Laikam būsim kkur centra sovakar
kur Jelgava ir kads normals šuvējs ? kas var pāršūt mtech II stūri ?
Mežciemā pabraucot garām dīķim kreisajā pusē pirms tās kokzāģētavas ir čalis, kas šuj. Čoms šuva sev stūri, kvalitāte bija tīri ok.baumanis rakstīja:kur Jelgava ir kads normals šuvējs ? kas var pāršūt mtech II stūri ?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ch..Var kāds ieteikt labu auto pulētāju Jelgavā?
Man bembits tiko no krāsošanas un vajag viņam pāriet pāri. šurtur pabraukājot. baigo cenu prasa.
Pašam nav pulējamā aparāta, tpc meklēju.....
Man bembits tiko no krāsošanas un vajag viņam pāriet pāri. šurtur pabraukājot. baigo cenu prasa.
Pulējamais aparāts nav nemaz tik dārgs. Sanāks lētāk nekā pie pulētāja!kaps2 rakstīja:Ch..Var kāds ieteikt labu auto pulētāju Jelgavā?
Jelgavas brāļi par 2vām lielajām milkas šokolādēm, kādam no jums atdošu 2gb e36.lv baltas atsatrojošas uzlīmes, un baltu xl maiciņu ar e36.lv simboliku. Vienu reizi uzvilkta lai pielaikotu.
Ja kādam interesē zvaniet 26219852
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
fleksis ar iespēju regulēt apgriezienus + 27 eiro un pulē. tajos 27 ietilpst 200ml pulejamās pastas, 200ml vaska, pupjāka ripa un smalkāka ripa.Churchill rakstīja:Pulējamais aparāts nav nemaz tik dārgs. Sanāks lētāk nekā pie pulētāja!kaps2 rakstīja:Ch..Var kāds ieteikt labu auto pulētāju Jelgavā?
bus kaut kas jasarunavaldins rakstīja:mana sieva var tev uzadit sturei pavalku
un cik apmeram par sturi samaksaja ?ch. rakstīja:Mežciemā pabraucot garām dīķim kreisajā pusē pirms tās kokzāģētavas ir čalis, kas šuj. Čoms šuva sev stūri, kvalitāte bija tīri ok.baumanis rakstīja:kur Jelgava ir kads normals šuvējs ? kas var pāršūt mtech II stūri ?
Jānis Bergs 29194082
Uzšūs da jebko priekš Jūsu auto
M stuure ja nemaldos bija 20 vai 25 Ls (šuva manai kuutinjai)
Uzšūs da jebko priekš Jūsu auto
M stuure ja nemaldos bija 20 vai 25 Ls (šuva manai kuutinjai)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pakertu abas uzlimes un maiceni. Svetdien.Kukijs rakstīja:Jelgavas brāļi par 2vām lielajām milkas šokolādēm, kādam no jums atdošu 2gb e36.lv baltas atsatrojošas uzlīmes, un baltu xl maiciņu ar e36.lv simboliku. Vienu reizi uzvilkta lai pielaikotu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
naksi uz biljardu tgd e36 topiņa?!!
Nu ja nu. Būšu e36.lv reklāmas vecisKV_ rakstīja:naksi uz biljardu tgd e36 topiņa?!!
Jelgavnieki, man te āšā ideja ienāca prātā!
Varētu pret rīdziniekiem, Jelgavā uzmaukt Biljarda turnīru. Ko par to saka rīdzinieki?!
Kas būtu ar mieru palīdzēt man sarīkot šo pasākumu. (Zinu kuri man noteikti palīdzēs - Pāvels +1 un KV_ +1 )
Varētu pret rīdziniekiem, Jelgavā uzmaukt Biljarda turnīru. Ko par to saka rīdzinieki?!
Kas būtu ar mieru palīdzēt man sarīkot šo pasākumu. (Zinu kuri man noteikti palīdzēs - Pāvels +1 un KV_ +1 )
šitas topiks gan tāds kluss...
Ervīn - tu vēl krāso????
Ervīn - tu vēl krāso????
Piedāvāju auto fotosesijas pārdošanai vai piemiņai
Bildes apskatāmas un dabūnams rokā esmu caur:
https://www.facebook.com/elvijsvitins
http://www.draugiem.lv/elvijsvitins
Bildes apskatāmas un dabūnams rokā esmu caur:
https://www.facebook.com/elvijsvitins
http://www.draugiem.lv/elvijsvitins
kurš pa ožiem ar diezgan smuku zilu kupeju vizinājās šodien ?
Nu bet protams!!!sesks rakstīja:šitas topiks gan tāds kluss...
Ervīn - tu vēl krāso????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 90