3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 99
- chevron_right
Uz aldara ielas,es samaksāju 7eiro par vienu baloniņu :) Es vedu detaļu :)Wildutch rakstīja:Kur liepaja uzjauc auto krāsas pec koda vai baakas vaaka un cik izmaksa viens flakons?
Un kaa, precizi uzjauca? Uzpushit krasu un laku atskjiriba nebija? :)
Sent from my Apple Ipad Air
Nez,man bija ta diamondshwarz vai ka sauc ar visiem graudinjiem un bija loti labi :)
Protams varbut ja tev mazdai zila krasa savada izskatisies,gruti teikt-perc un riske :)
Protams varbut ja tev mazdai zila krasa savada izskatisies,gruti teikt-perc un riske :)
Oki doki. Viss uz tavu atbildibu DD joksjoks
Man pazīstamie kas tur pirkuši krāsas, ka esot oky..
nesen čoms pirka zilu krāsu pēc koda, 1 baloniņš pa 11 eur jo uz vietas bija jāuzjauc, nokrāsoja un atšķirību nevar tik pat kā pateikt..
nesen čoms pirka zilu krāsu pēc koda, 1 baloniņš pa 11 eur jo uz vietas bija jāuzjauc, nokrāsoja un atšķirību nevar tik pat kā pateikt..
Ja cilvēks nebūs bijis pimpis,un ja maks tiešām bija depo pazudis,tad noteikti būs aiznesis uz infocentru :) tā kā zvani uz depo :)
+ man ir gadijies ka kāpjot mašīna arī izkrīt.tā kaa
Veiksmi un lai atrodas!
Veiksmi un lai atrodas!
Viss kartiba, policija atveda maku! Esot atrasts pludmale, kur neesmu bijis kadu menesi naudas nav, bet dokumenti vieta! Esmu laimigsbMlinarts rakstīja:Ja cilvēks nebūs bijis pimpis,un ja maks tiešām bija depo pazudis,tad noteikti būs aiznesis uz infocentru :) tā kā zvani uz depo :)
Veiksmi un lai atrodas!
70 eiro, bet vismaz nav dokumenti pa jaunu jakarto!
Kur Liepaja var nopirkt centrejoshos gredzenus diskiem? Esmu dzirdejis, ka Ardala esot... ir vel kadi varianti?
Inter Cars var pameklēt -brīvības ielā
Tā skaitās kā vairumbāze,no turienes pārsvarā ņem Jureckis un tādi,visu ko :)
Tā skaitās kā vairumbāze,no turienes pārsvarā ņem Jureckis un tādi,visu ko :)
Ardalā ir, pats tur esmu pircis Ganību ielā. Ja nemaldos 2.50Ls/gab.Veilers rakstīja:Kur Liepaja var nopirkt centrejoshos gredzenus diskiem? Esmu dzirdejis, ka Ardala esot... ir vel kadi varianti?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Kurš bija tas, kurš katru dienu ar busu braukā Liepāja-Rīga-Liepāja? Vajag no Rīgas atvest vienu kasti 100kg. PM.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Pērku Liepājas rajonā sedana salonu un 4cyl priekšas un aizmugures komfortablus amortizatorus (var ar atsperēm, bet minimālu sēdinājumu).
kur var notonēt logus un cik tas varētu maksāt priekš touringa..?
Krūmu ielā tonē ļoti labi :)
Draugs notonēja e39 universālu par kkadiem 80euro ja pareizi atceros.
Un daudzi ir teikuši ka ļoti labi tonē.
Mlinarts rakstīja:Krūmu ielā tonē ļoti labi :)
oky, skaidrs, paldies par info..:)
Hey, kadam nav sedinatas atsperes prieksh Astra G? Labprat iepirktu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 99