5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 287
- chevron_right
Es pret, vasarā varbūt var pamainīt un sarīkot kādu sabraucienu pie ūdens. Bet tgd ziemā ūn pavasarī gan ne, arā auksts un stāvēt ārā ir galīgi slimi. Pie sky un citur nav kur pasedet un iedzert tēju, kā to var izdarīt plazā + tur ir bowlings, kino, shoppings un citi brīnumi + salīdzinoši tuvu un ir daudz vietas izpausties drifter.lt, nesaskatu jēgu tgd triekties citur. Ja kādam Rīdziniekam Plaza ir tālu, tad e-talons welcome . Un uz tiem sabraucieniem sabrauc maximāli maz cilvēku..... Vasarā jau tāpat tikāmies pie Elkora, un beigās vnlga braucām uz Plazu, pēc visiem driftiem arī braucām uz Plazu un brauksim arī turpmāk.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
neiet runa ka tagad bet gan kad bus siltaak
un runajot par drifteriem, tur ir laukums kur izversties
var jav arii kadreiz alfas stavieta arii, ipasi prieks drifteriem savakties
un runajot par drifteriem, tur ir laukums kur izversties
var jav arii kadreiz alfas stavieta arii, ipasi prieks drifteriem savakties
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
motormuzejs man pāri ielaiKLAVINS rakstīja:+1 VEL VARETU ATCERETIES PASUS SAKUMUS KAD VISI VACAS PIE mOTORMUZEJA
coupe 2.8
nu vot tad jav tev vel labak butu kad busi LV
es atkal ar savu krasteni - vel viens plus vinjai ka vinja ir gandriz pa vidu gan no vienas rigas gala gan no otra Rigas gala ir vienadi ko braukt - godigi pret visiem
citreiz var jav uzreiz tikties pie MCdonalda
es atkal ar savu krasteni - vel viens plus vinjai ka vinja ir gandriz pa vidu gan no vienas rigas gala gan no otra Rigas gala ir vienadi ko braukt - godigi pret visiem
citreiz var jav uzreiz tikties pie MCdonalda
Labas cenas.
Labas cenas.
Nez, motormuzejs tāda vien nostaļģija, kur pirmo reizi atbraucu uz sabraucienu, bet atdzīšos - nevelk uz turieni, jo tu neko neredzi, apkārt kalni un tumsa :) Tad labāk mazliet uz priekšu - Biķerniekos
+88dogMa rakstīja:Nez, motormuzejs tāda vien nostaļģija, kur pirmo reizi atbraucu uz sabraucienu, bet atdzīšos - nevelk uz turieni, jo tu neko neredzi, apkārt kalni un tumsa :) Tad labāk mazliet uz priekšu - Biķerniekos
vasarā varētu kkur pie jūras sapulcēties,uzspēlēt voļuku utt un drink alus
jūra rulle,var savākties un aizlaist vakarpusē uz vecāķiem,tur i laukums voļukam,i futbolam i barčiks alus dzērājiem! mmm cik naktis nav pavadītas tur barčikā sūcot aliņu jūras krastā un ta alkohola iespaidā laikam pa pliko pa jūru
coupe 2.8
tik nesaki ka saules medniekā!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
nu nezinu kā sauc,karoče pašā pludmalē tas kas pa labi,kad ienāk pludmalē,kā telts tipa,tur vēl atceros varēja tos velokartus izīrēt vai kko tam līdzīgu,a tiem a vālējām naktī,čoms bij sarunājis,lai iedod!
coupe 2.8
labi whatever! bet tad jau labāk gāzt pie kāda ezera tur var pacopēt, kaut ko paspēlēt, un aliņu iedzert!
vispār uztaisīt 2dieninieku!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
zinu ka salkrastos laikam koklites saucas tur var piebraukt pie juras un kaut ko iedzer var un arii uzpelet kaut ko bet vienigi tie atalumi palieliRolands rakstīja:vasarā varētu kkur pie jūras sapulcēties,uzspēlēt voļuku utt un drink alus
Labas cenas.
Labas cenas.
+325 par divdieniekiem,varētu tad visi pa kādam aliņam ieraut,arī stūrētāji!mileniums rakstīja:labi whatever! bet tad jau labāk gāzt pie kāda ezera tur var pacopēt, kaut ko paspēlēt, un aliņu iedzert!
coupe 2.8
+328 par ezeru un copi un +v8 par 2dieniniekumileniums rakstīja:labi whatever! bet tad jau labāk gāzt pie kāda ezera tur var pacopēt, kaut ko paspēlēt, un aliņu iedzert!
Redz vis tikai ap RĪGU,PLAZAU.T.T,jūs savācaties,bet varbūt kādreiz padomājiet pa biedriem kas nedzīvo tur,paskataties uz sevi no malas šovakar tur un tur,praktiski citiem foruma biedriem nav iespejams iepazīt citus ,ja notiek kādi tusiņi tad,jau praktiski slēgtie,jo visiem nepietiek vietas un tur ar tikai tie ko pazistat paši,svešiem nav vietas.
Īstenībā man žēl,jo pat es no malas redzu kur te tās stabules galvenās pūš.
Mas tik sāk šķist,ka nevajag taisīt e36.lv lai satiktos tie kas dzīvo Rīgā,tāpat sakontaktēsieties un tie kas gribes kādu tehnisku jautājumu atrisināt gan atradīs citu variantu.
Varbūt kādam tas nepatīk,bet tas mans viedoklis!Bet palasiet forumus no malas un Jūs neesat Rīgā,ko varat idzrīt,NEKO!
Varbūt Jūs tur esat daudz ,bet kas jūs būtu bez pārējiem,NEKAS!
Šeit pie manis Limbažos ,pateikšu,godīgi SAKU,ir daži labi smukiņie bembīši ,esu uzklauijusi viņu viedokli--- kāda jēga no tā visa,nevienam neinteresē,viss tikai ap RĪGU.
Ja ir lielie tusi labrāt aizbrauktu,bet kāda jēga braukt ja nevienu nepazīsti,esi kā ideots barā?
Vēlreiz saku palasat forumu -ap kurieni viss notiekas?
RĪGA
Atvainojos ja kādam nepatika mana doma
Īstenībā man žēl,jo pat es no malas redzu kur te tās stabules galvenās pūš.
Mas tik sāk šķist,ka nevajag taisīt e36.lv lai satiktos tie kas dzīvo Rīgā,tāpat sakontaktēsieties un tie kas gribes kādu tehnisku jautājumu atrisināt gan atradīs citu variantu.
Varbūt kādam tas nepatīk,bet tas mans viedoklis!Bet palasiet forumus no malas un Jūs neesat Rīgā,ko varat idzrīt,NEKO!
Varbūt Jūs tur esat daudz ,bet kas jūs būtu bez pārējiem,NEKAS!
Šeit pie manis Limbažos ,pateikšu,godīgi SAKU,ir daži labi smukiņie bembīši ,esu uzklauijusi viņu viedokli--- kāda jēga no tā visa,nevienam neinteresē,viss tikai ap RĪGU.
Ja ir lielie tusi labrāt aizbrauktu,bet kāda jēga braukt ja nevienu nepazīsti,esi kā ideots barā?
Vēlreiz saku palasat forumu -ap kurieni viss notiekas?
RĪGA
Atvainojos ja kādam nepatika mana doma
Nu neko darīt, tāda dzīvīte, neies tak katru 5dienas vakaru taisīt kkur Latgalē vai Kurzemē. Ja ir lielāks pasāciens, tad jau var domāt kko ārpus Rīgas.
tā ir problēma un vienmēr arī paliks, tāpēc nesaprotu tos kas noniecināja to ideju par jūsu pirti kautkur limbažos, uzskatu ka nekas slikts nav ka kād organizēt kautkādā vietā pasākumu kur ierodas tikai daži cilvēki. Tādā veidā jau jūs tikai iepazīstaties..
Viss parasti notiek ap rīgu, jo te ir lielākā % daļa cilvēku, un tur neko darīt. ieteiktu vismaz apmeklēt lielākos pasākumus, cik nu kuram finanses ļauj. Piekrītu ka ir situācijas kad nevienam nēsi vajadzīga utt, bet tas ir tikai sakumā. ja cilvēks ir ar pareizo attieksmi, tad 100% kādu iepazīs.
esmu novērojis ka te ir pazīstam arī pa 2 cilvēku grupiņas pa 3 utt, lēnām jau tu iepazīsti arī citus.
Piem aizbraucu pirmo reiz uz viena autokluba ziemassveetku pasaakumu, mulkjiigi jau bija, ka nevienu nepazīsti, bet rezultāts bija - labs vakars :)
tagad Doriņ apdomājies, un ganjau būs labi. vajag tikai vēlēšanos un varēšanu :) Un domāju ka arī kāds mēģinās kādu pasākumu uztaisīt ārpus rīgas noteikti!
Viss parasti notiek ap rīgu, jo te ir lielākā % daļa cilvēku, un tur neko darīt. ieteiktu vismaz apmeklēt lielākos pasākumus, cik nu kuram finanses ļauj. Piekrītu ka ir situācijas kad nevienam nēsi vajadzīga utt, bet tas ir tikai sakumā. ja cilvēks ir ar pareizo attieksmi, tad 100% kādu iepazīs.
esmu novērojis ka te ir pazīstam arī pa 2 cilvēku grupiņas pa 3 utt, lēnām jau tu iepazīsti arī citus.
Piem aizbraucu pirmo reiz uz viena autokluba ziemassveetku pasaakumu, mulkjiigi jau bija, ka nevienu nepazīsti, bet rezultāts bija - labs vakars :)
tagad Doriņ apdomājies, un ganjau būs labi. vajag tikai vēlēšanos un varēšanu :) Un domāju ka arī kāds mēģinās kādu pasākumu uztaisīt ārpus rīgas noteikti!
runājot par madonas galu, cik cilvēki ierunājās tik saprata, ka bieži tomēr neuztaisīs tādus pasākumus un satikšanās, jo tomēr nav tik daudz tur to cilvēku. tāpēc labāk retāk bet ko nopietnāku uzrīkot. vismaz ierastos vairāk cilvēki. jo katram jau tāpat ir ko gabalu rullēt uz notektu punktu..uteo rakstīja:Nu neko darīt, tāda dzīvīte, neies tak katru 5dienas vakaru taisīt kkur Latgalē vai Kurzemē. Ja ir lielāks pasāciens, tad jau var domāt kko ārpus Rīgas.
Es uzskatu tā:
1) vajag jums atbraukt ciemā uz kādu pasākumu (Rīgā) un pašiem pārliecināties par malā stāvēšanu u.c. muļķīām! PAts forums jau kaplo kā iepazīšanās iespēja! Ir tač sadaļa http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20&t=130
2) ir lietotāji no Madonas, Ādažiem, Bauskas, Valmieras, Jelgavas, Ropažeim galu galā arī o DE un IRL. Zinu pat, ka Jelgavnieki atsevišķu topicu uzcepuši par e36 meetiem Jelgavā http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=4&t=418 ! Darīt jūs līdzīgi, pastāsti citiem par forumu, tiekaties savā starpā, taisiet bildes, video un tad dalieties ar rezultātiem šeit!
3) galvenās stabules pūš tie, kuri cenšas kaut ko organizēt un veicināt foruma attīstību un popularizēšanu! Katram no mums ir tāda iespēja to darīt!
4) e36.lv ir sociālais tīkls, kas kalpo kā ērts informācijas avots!
1) vajag jums atbraukt ciemā uz kādu pasākumu (Rīgā) un pašiem pārliecināties par malā stāvēšanu u.c. muļķīām! PAts forums jau kaplo kā iepazīšanās iespēja! Ir tač sadaļa http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20&t=130
2) ir lietotāji no Madonas, Ādažiem, Bauskas, Valmieras, Jelgavas, Ropažeim galu galā arī o DE un IRL. Zinu pat, ka Jelgavnieki atsevišķu topicu uzcepuši par e36 meetiem Jelgavā http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=4&t=418 ! Darīt jūs līdzīgi, pastāsti citiem par forumu, tiekaties savā starpā, taisiet bildes, video un tad dalieties ar rezultātiem šeit!
3) galvenās stabules pūš tie, kuri cenšas kaut ko organizēt un veicināt foruma attīstību un popularizēšanu! Katram no mums ir tāda iespēja to darīt!
4) e36.lv ir sociālais tīkls, kas kalpo kā ērts informācijas avots!
Tādas atbildes jau gaidiju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …