e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 22
- chevron_right
Tencinu.
Izskatās, ka vakarā būs intresanti pabraukāt par Jēkabplis ielam.
neesu vēl bijis ārā, kas tur tāds ir? Sniegu it kā neredzu, respektīvi parasta diena
Da jau sen apniicis sitas laiks,jeci vismaz dubļu nav:lol:
Ielas slapjas, slīd nenormāli labi.arty rakstīja:neesu vēl bijis ārā, kas tur tāds ir? Sniegu it kā neredzu, respektīvi parasta diena
Šodien ielās kaut kas notiekas?
Kurš neizņēma līkumu pie autoostas un nonesa tur zīmi?
Prieks, ka šodien Jēkabpils ielās varēja manīt kabrīšus [netālu no Maxima XX manīts sarkanais e30, lkm arty; pie ģimnāzijas tumšs e36]... Uzreiz pavasaris/vasara prāta..
Es sodien visu jeci izbraukaaju un ne vienu neredzejuu.
jā, jau kopš piektdienas ripinos ar kabri rīt vēl uz e46 uzkrāmēšu r19, tad būs baigā dillema ar ko lai brauc vizināties
Kāds no šejieniešiem šodien ar sēdinātu zaļu 320i kupeju brauca pa priekšu man pa Rīgas ielu?
Kāds no šejieniešiem šodien ar sēdinātu zaļu 320i kupeju brauca pa priekšu man pa Rīgas ielu?
Nu tew jau wsp ideaali,no riita pamosties un domaa ar kuru auto lai shodien mauc ielaas..
Kāds kādreiz ir domājis, ka verētu uztaisīt nelegalo dragreisu ielās? Tā kā lidlauks slēgts, jāmeklē alternatīvas metodes. Piemēram Jēkabpils-Sala tur ir garš taisns gabals, vakaros satiksme maza, būtu man liekas intresanti, protams, domājot par drošību.
tad jau labāk no vienas Jēkabpils zīmes līdz citai. bet tā, lol nau verc. manuprāt.driftaelks rakstīja:Kāds kādreiz ir domājis, ka verētu uztaisīt nelegalo dragreisu ielās? Tā kā lidlauks slēgts, jāmeklē alternatīvas metodes. Piemēram Jēkabpils-Sala tur ir garš taisns gabals, vakaros satiksme maza, būtu man liekas intresanti, protams, domājot par drošību.
Reali tā nekas nenotiek, vismaz kkas jauns un problēmu tur nekādu, ne 400m nomērīt, ne laicīgi kādu mašīnu pamanīt. Tad jau dzīvi mierīgi var pavadīt, adot zeķes.
Tak paagaidii,laaiks paliks siltaaks,vares zaluumos kautkur izbraukt paasedet,sasliiku uzcept un taa. man jau sodien sasliiku sagriibejas kaut kaadi neleegali dragii nav ne viisai,laikam vecuums es vairaak par zoliidu pasedesaanu.
a jēga no tiem 400m? tad jau labāk ar kādu uz 50eur caur visu pilsētu izskriet, piemēram no poliklīnikas līdz csdd.driftaelks rakstīja:Reali tā nekas nenotiek, vismaz kkas jauns un problēmu tur nekādu, ne 400m nomērīt, ne laicīgi kādu mašīnu pamanīt. Tad jau dzīvi mierīgi var pavadīt, adot zeķes.
Caur pilsētu risks daudz lielāks, un negribās kādu nonest. BmwJēkabpils visi čīktēja, ka nav dragreisa, tgd saka, ka no dragreisa nav jēgas. Visas problēmas sākās ar to, ka lidlauku aizvēra.:(
p.s. Berziņ-kā teica viens mans draugs-kad vairs ar mašīnu ārdīties negribas un tuvojas vecums, pērc volvo.
p.s. Berziņ-kā teica viens mans draugs-kad vairs ar mašīnu ārdīties negribas un tuvojas vecums, pērc volvo.
lai paliek laukiem dragreiss tas, nejau kāds te nopietnu nelegālo dragreisu taisīs. nekad nav šķitis ka dragreiss ir kkas interesants. tas tā, manas domas.driftaelks rakstīja:Caur pilsētu risks daudz lielāks, un negribās kādu nonest. BmwJēkabpils visi čīktēja, ka nav dragreisa, tgd saka, ka no dragreisa nav jēgas. Visas problēmas sākās ar to, ka lidlauku aizvēra.:(
Kaut kā aizdomājos par to dragreisu, ja citur var, kpc Jēkabpilī nevar, bailes no policijas vai internetu komentariem, ka laukos kaut kādu huiņu taisa vai puse no foruma ir veči ar ģimenem, kas neko tādu neatbalsta, jo cik redzu un lasu, visi tik kkur savācas, iedzer pa aliņam un uztaisa kādu bildi. Tādas manas domas.
kur tu Berziinu izraavii?Prodigy rakstīja:lai paliek laukiem dragreiss tas, nejau kāds te nopietnu nelegālo dragreisu taisīs. nekad nav šķitis ka dragreiss ir kkas interesants. tas tā, manas domas.driftaelks rakstīja:Caur pilsētu risks daudz lielāks, un negribās kādu nonest. BmwJēkabpils visi čīktēja, ka nav dragreisa, tgd saka, ka no dragreisa nav jēgas. Visas problēmas sākās ar to, ka lidlauku aizvēra.:(
Sudiigs tev tas draugs,tas ka man paatik bmw nenoziime ka man obliigaati ir jatraako,jataisa huinas...
Nekad neevar ziinat ka var sanaakt. Dzivs pieraadiijums man paziina 18.gadi, itka sakaarigs puisis,neko sliktu nevar teikt.
panema e36 pec 2-3 menesi, noskiila,masiina burtiski uz pusem,pats knaapi izdziivoja...
Taapec vissi kas man saka oi 1,8 nav bmw,oi nesliipe taatad mikstais prieksh kam tev bmw un tamliidzigii... Da man pilniigi piekast neredzu jegu lieki ziimeties :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 22