Stacionārie fotoradari
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
atkal valsts deva iemeslu ienīst fotoradarus. malači
http://www.apollo.lv/zinas/policija-aic ... jai/531404 Šajā gadījumā komentāri ir pat intresantāki
es neticu policijai. cik daudziem nav sūtītas bildes ar divām mašīnām kopā. pats zivtelis vēl sākumā klārēja, ka tādas nedrīkstot būt.
Exx ilgi neķēra uz 110. laikam zem zilajām zīmēm apdzīvotās vietās tomēr ievērot tos 100 km.. 5Ls
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
var taču redzēt, ka slēpts aiz barjeras
Ja fotoradaru mērķis būtu uzlabot satiksmes drošību, viņi būtu krāsoti elektrosarkani, nevis tumši zaļi...
šis vismaz pareizi izskaidro, nevis takā tas umņiks tvnet.
nu pēc tā tvnet tauriņa sanāk, ka labāk mašīnu stumt vai vispār iet kājām.
šis cilvēks ar moci ir mans varonis
līgumu ta lauzīs, bet pats Kozlovskis teica, ka vitroniks tāpat turpināšot bildēt bez līguma lai uz ceļiem nesāktu skriet
līgumu ta lauzīs, bet pats Kozlovskis teica, ka vitroniks tāpat turpināšot bildēt bez līguma lai uz ceļiem nesāktu skriet
tik nez kaapec tagad saka ka pastiprianati straadas policija, noprotu ka tad jau kaads radars neshancees..
tikko ziņās teica, ka slēgs papildus līgumu uz 2 mēnešiem un viss notiksies kā notika līdz šim.
Tas vitroniks vazā mūsējos aiz deguna,un tā konkrēti
Špaktele dara brīnumus...
takjau ka kāds nepaspēja ieraut nāsīs, vot tagad vēl sāks par 1 km ķert.
http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/43761 ... _uz_celiem
nepaspēja nāsīs ieraut gan. re kur raušana turpināsies.
nepaspēja nāsīs ieraut gan. re kur raušana turpināsies.
yipii arii es esmu zaudeejis nevainiibu
bet ja nopietni tad kas notiek ja es nesamaksaju to sodu tajas 30 dienaas ? nekadi tur % neparadas ?Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
AgnisB rakstīja:
Ej tu nost..ilgi smējos!!!
Kad man būs mocis, būs jātaisa ar močiem sabrauciens - radaru gāšanā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8