Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 27
- chevron_right
Tikko runaju ar gda33,pasham puslidz ok,mashina lupatas,bet otram dzekam itka bedigaak
ar kompatu pa brugji
Nav spējis savākt mašīnu un ielidojis pretējā joslā, kas beidzās ar sadursmi, ar pretīmbraucošo auto. :(Shreks rakstīja:Kas notikās?
Ne gluži pa tēmu - bet Meklēju liecinieku avārijai imantā slokas un kurzemes prospektā. Avarija notika vakar 17.30.
Paldies
tel paraks'ta...
Paldies
tel paraks'ta...
kasir,,savu nemaceshanu braukt megjinasi arlieciniekiem apstrideet???
ar kompatu pa brugji
Ej sēdi trolejbusā trolli.... man vismaz ir tiesibas
P.S. Ciprus > http://www.youtube.com/watch?v=VoyB2ZJXWSY
P.S. Ciprus > http://www.youtube.com/watch?v=VoyB2ZJXWSY
tas ka tev avansin ir tiesibas,nenozime ka maki braukt
ar kompatu pa brugji
Vakardien kāds e36 ap 2:30 bija izvarojis apmali un notriecis miskasti "saslīdot" uz Pērkones ielas no mazā Valdeķu ielas apļa puses :)
Atzīstās kurš tas bija ar sudraboto e36? :)
Atzīstās kurš tas bija ar sudraboto e36? :)
Ja vainīgs E36, tad ielidojis pēc pilnas programmas - nav OCTAS.
NODODIET LŪDZU KĀDS RennoK LAI AR MANI SAZINAS, JO AUTIŅŠ VĒL IR UZ MANA VĀRDA!!kri rakstīja:Ja vainīgs E36, tad ielidojis pēc pilnas programmas - nav OCTAS.
;( :(
Nezinu kā viņam tur ar OCTA, bet TA viņam ar nav..kri rakstīja:Ja vainīgs E36, tad ielidojis pēc pilnas programmas - nav OCTAS.
pilns komplekts
Vēlreiz pierādās ka AUTO ir jāpārraksta pirkšanas brīdī.
Lai veicas visu sakārtot cilvēcīgā ceļā.
P.s ja bmw vainīgs, tad regresu tak ierubīs tam kas pie stūres nevis blondai ?
veeljovairaak ja nenaaks pretii tadviss irljoti vienkaarshi-tu neesi LV-taatad auto staaveeja seetaa LV-kaa nokljuva avaarijaa tu nezini....NOZAGTS un amen:)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Vot ramyrez pareizi saka, pats jaunais saimnieks neparrakstija, savārīja ziepes nu lai arī tagad pats risina, vai arī lai skaitās ka autiņš nozagts, sliktāk nebūs.
otro reizi pārrakstiju auto ar distances pārrakstīšanu ,un bez tam uzticējos cilvēkam.Sancix rakstīja:Vēlreiz pierādās ka AUTO ir jāpārraksta pirkšanas brīdī.
es nezinu kas tagad būs, jo teicu lai vinjsh nebraukā bez skates un bez octas ;(
viss jau cepīs man tagad. :(
Ja csdd stāv uzlikta atzīme uz jauno saimnieku ,tad nekādas problēmas Tev nebūs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Problemas varetu but tikai tad ja avarijas izraisiitajs butu pametis negadijuma vietu.
Savadak nekadu problemu nevar but.
Vienigi sods kamer nenomaksas karasies uz ipasnieka (ipasnieces), man ir lidzigs gadijums.
Savadak nekadu problemu nevar but.
Vienigi sods kamer nenomaksas karasies uz ipasnieka (ipasnieces), man ir lidzigs gadijums.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 27