Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 93
- chevron_right
Jāgaida vakars, tagad pārāk daudz čakveidīgie apkārt. Negribu tikt nofilmēts, nokļūt delfos un lai par mani uzraksta iesniegumu :(
Tās būtu pēdējās vietas kur braukt, it īpaši tādas retard magnet vietas kā rumbula.ValtersZ rakstīja:Alfa
Zooms
Depo
Imantas maxima
Elkors
Arena riga
rumbula
Pie šāda sniega, kad nav piebraukts un ir saķere, vislabāk pa kādu zināmu grants dopu/vai nomaļāku ceļu vai vēl labāk pa slēgtu trasi, (bet tās parasti ātri piebrauc un tad ir spogulis)
Rumbula un Vossi man asociējās ar šo
Pēdējais labojis kars - 03 Jan 2016, 15:21, kopā labots 1 reizi.
Būšu tas sliktais un piedāvāšu meetingu!
šovakar 20:00 tiekamies Elkor Plaza placī,kā pagājušogad. būšu ar ziemas miskasti. kurš par?
šovakar 20:00 tiekamies Elkor Plaza placī,kā pagājušogad. būšu ar ziemas miskasti. kurš par?
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Ja kas ,mums no SDS šovakar nightride .slīdētaji welcome. Pagāśreiz 40+ auto gāza ielās. Savāksies un dos ielās!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labprāt pievienotos kādam par blakussēdētāju.
Kamēr mans atkopjas vasaras sezonai.
Ja kas tad PM!
Kamēr mans atkopjas vasaras sezonai.
Ja kas tad PM!
Nu ko kas aizdos pakaļpiedziņu auto uz vakaru? Atdošu tādu, kādu saņēmu pluss pilnu baku un 1l Jack Daniels
3k un vari arī nemaz neatdot
1.6?Nylon rakstīja:Nu ko kas aizdos pakaļpiedziņu auto uz vakaru? Atdošu tādu, kādu saņēmu pluss pilnu baku un 1l Jack Daniels
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
kāds kaut kur jau slidinās? nagi niez atkal nepietika pa dienu depo
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
nu kamēr no garažas līdz mājām aizgāju ar kajām, sapratu, ka slīdēšanai pietiks ar jebkuru motoru, kurš var uz priekšu pakustēt mašīnumaartyd rakstīja:1.6?Nylon rakstīja:Nu ko kas aizdos pakaļpiedziņu auto uz vakaru? Atdošu tādu, kādu saņēmu pluss pilnu baku un 1l Jack Daniels
Tagad nemotori ir tieši laikā. 2.5 un 2.8 pa daudz jaudasNylon rakstīja:nu kamēr no garažas līdz mājām aizgāju ar kajām, sapratu, ka slīdēšanai pietiks ar jebkuru motoru, kurš var uz priekšu pakustēt mašīnumaartyd rakstīja:1.6?Nylon rakstīja:Nu ko kas aizdos pakaļpiedziņu auto uz vakaru? Atdošu tādu, kādu saņēmu pluss pilnu baku un 1l Jack Daniels
ap 14:00 no rumbulas aizbraucu, pretī jau brauca satiksmes kontrole (iespējas uz turieni)
Teikšu par rumbulu tā: Ja neesi uzmanīgs un neizmanto spoguļus, tad labāk nebrauc, var sanākt kā augstāk bildē.
Mašīnu trafiks liels, neuzmanīgi braucēji
Teikšu par rumbulu tā: Ja neesi uzmanīgs un neizmanto spoguļus, tad labāk nebrauc, var sanākt kā augstāk bildē.
Mašīnu trafiks liels, neuzmanīgi braucēji
Jūs varat pastāstīt, kur ir prikols slīpēt pa stāvlaukumiem uz 20km/h max?
Vosa dīķī sezona atklāta, 3h nonstopā noslidinājos. Kādam laikam pietiks.
Es ar šo nesaprotu. Netur kaifa, ne adernalīna.Agnis rakstīja:Jūs varat pastāstīt, kur ir prikols slīpēt pa stāvlaukumiem uz 20km/h max?
Kurš Tev liek tupēt stāvlaukumos?Agnis rakstīja:Jūs varat pastāstīt, kur ir prikols slīpēt pa stāvlaukumiem uz 20km/h max?
Sameklē kādu tukšāku ceļa posmu un aidāaaa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nieri ķīļā arī atstāsi?Nylon rakstīja:Nu ko kas aizdos pakaļpiedziņu auto uz vakaru? Atdošu tādu, kādu saņēmu pluss pilnu baku un 1l Jack Daniels
Diegabiksis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …