Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 93
- chevron_right
izkalusās gana interesanti...
Quattro arī būs gaidīti?
Quattro arī būs gaidīti?
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Šādas lapas ir UK aktuālas!!Ričards Kočkers rakstīja:Ja kas ,mums no SDS šovakar nightride .slīdētaji welcome. Pagāśreiz 40+ auto gāza ielās. Savāksies un dos ielās!
Piem: uztaisa FACEBOOK'ā kā domubiedru grupu, pashāro un ielaiko
Tā sarodas cilvēki, kas ietago savējos, uzaicina citus. Un tā arī tā ķēde aiziet.
Tas ir tas, kas mani paķer brīvajā laikā. Tik šeit visi savācamies ap 2000 mašīnām Uztaisi facebook lapu, un iemet šeit, powerī, un paspamo pa citiem forumiem. Uztaisi pasākumu uz nākamo ned. un lai cilvēki aicina citus un sharo. Varu derēt ka pāris 100 novāktos kaut intereses pēc.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tagad esmu lidostas spotā (Skultes puse) te ir diezgan nice, slīd labi, nav spogulis, kādas 7 mašīnas pašlaik dala trasi, bet ir ok.
Pjēr un ko tur tās 2000+ mašīnas dara, vai arī visi sabrauc atrādīt savus 1.2 deforsētos tdi :lol;
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
sūdīgs priekšstatsFashion rakstīja:Pjēr un ko tur tās 2000+ mašīnas dara, vai arī visi sabrauc atrādīt savus 1.2 deforsētos tdi :lol;
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien sanāca pa pilsētu vizināties tieši snigšanas laikā, padīdīts quattro, redzēti daudz slidinoši auto arī daudzi e36 un ir aizrādījums slidinātājiem, turieties savās joslās ja redzat citus braucējus nevis ar sānu nāk purnā kā arī būts Ķekavā, tad te jautājums Ķekavas gonšikiem, jūs debīli esat? nu nakuja ir jāzāģē gāzi grīdā? ziemā jau tā slidenā, laikā ,lai skan pa visu pilsētu! tak tieši vajag mācīties gāzējot izjust sānslīdes un tās turēt, nevis tupi uttututu
Visi kaitina CAK, gribās zajavas
Prikolīgi bija slidināties garām mentiem šodien rumbulā
- ikey07
Es kad tur nesen biju, ievēroju, ka šie maliņā stāv un vēro Gan jau pieskatīja kārtību, tā teikt.
Pa lielam, rezumē - Rumbula ir diezgan bīstama vieta. Pašam pāris reizes sanāca aizlidot karuselī vai apmesties riņķī #open_diff , tāpēc nav garantija, ka jebkurā mirklī kāds Tev var neielidot purnā, ātrumi tur dažiem diezgan lieli. Nē nu labi, es saprotu, ka tie kas uz turieni brauc, ar to rēķinās ka var gadīties crash, bet nu labāk divreiz padomāt, vai ir vērts, jo tur satiksme ir kā uz brīvībenes un kārtības nekādas.
Pa lielam, rezumē - Rumbula ir diezgan bīstama vieta. Pašam pāris reizes sanāca aizlidot karuselī vai apmesties riņķī #open_diff , tāpēc nav garantija, ka jebkurā mirklī kāds Tev var neielidot purnā, ātrumi tur dažiem diezgan lieli. Nē nu labi, es saprotu, ka tie kas uz turieni brauc, ar to rēķinās ka var gadīties crash, bet nu labāk divreiz padomāt, vai ir vērts, jo tur satiksme ir kā uz brīvībenes un kārtības nekādas.
Svētdienas vakarā tak nevar nopirkt 128Gb memkarti lai vismaz pusi no pārkāpējiem piefiksēt.. :lomka:Pjērs rakstīja:Visi kaitina CAK, gribās zajavas
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nu man nav dūšas ne jaudas kā Tev lai krāmētu 333 vai Biķerniekus. Pa ielā kategoriski nē. Paliek meža celiņi ar krievu ruleti vai stajankas.Agnis rakstīja:Jūs varat pastāstīt, kur ir prikols slīpēt pa stāvlaukumiem uz 20km/h max?
Pabūts Rumbulā psc kas tur darās,līdz atbrauc menti. E46.lv daudzi bija
Depo tikai ar kvatru vai 4x4 var paņemt.
A veikali vel pilni.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
No rīta slidināties bija daudz labāk kā tagad! Tgd vispār pa lielam pabraukt nereāli.
Cakam jabrauc uz tervetes mamas dabas stajanku, pafilmeet bet diemzel pat menti bija bespecigi, atbrauca paskatijaas ka visi slidinas un aizbrauca projam.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Pirmā reize mūža, kad es ko tādu darīju
Viss rakstam visi iesniegumu par Jāni.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Viss es par tevi zinjoshu, video jau noladeju buss zajava!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
tiem kas te īdēja par driftēšanu stāvlaukumos. Tā ir tikai pūlcēšanās vieta,pēctam pa visu pilsētu,kaut uz sotaku lidot,kā piemēram mēs daži tikko caur biķeriem. bet es jau zinu,ka galvenais ir kautko pateikt.
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Kātiko nokļuvu līdz Rīgai un redzu ka te vienkārši viss kupenās par cik man nav sava kapļa ar ko vizināties, tad man reāli sāp par šito sirds kādam varbūt garlaicīgi un vajag kompāniju?
Nu kas tas pa video,butu ielicis sienā to M..... vai nolicies uz mutes skrienot pec kameras butu un vairak skatijumu savaktuCaK rakstīja:Pirmā reize mūža, kad es ko tādu darīju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 93