e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 90
- chevron_right
Par gaļas cepšanu, nav slikta doma, tik ar mangālu pats izpalīdzēt nevaru, takā paliek cerība uz citiem.pavljuks rakstīja:Vēlams ierasties laicīgi lai var arī roku paspiest.
Gaidam K-rautā līdz 10:15 īpašos cilvēkus un draudzīgi izbraucam.
Starpcitu ko domājat par cīsiņu/šašlika cepšanu uz vietas? Es jau toč gribēšu ēst.
Kāds var uzņemties un paķert mazo grilliņu!?
Piedodiet, tā sanāca... labošos.RVS rakstīja:Par tevi ta neaizmirsaam, vnk tu kautkur biji pazudis
Jap nav jēgas tur bāsties, bet ir liela iespēja, ka kādu baru satiksim pa ceļam un tad arī piebiedrosimies.pavljuks rakstīja:Mans viedoklis - braukt caur visu centru mega kolonnā nav prāta darbs.
Jau pēc 3 luksaforiem puse atbirs.
Un no risēm/sliedēm RVS, gan4a un es nebūsim sajūsmā.
Kur Jelgavā normāli var mašīnu nomazgāt?
asteru iela 5a. rupniecibas iela ar var.daviz rakstīja:Kur Jelgavā normāli var mašīnu nomazgāt?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nu ta kāds būs ritdienai pakēris grilliņu ??
Es nevaru sagaidīt rītdienu! Ceru, ka būs forši un jautri, vēl labāk kā pagājušajā gadā
Tad rīt 10 pie k-rautas?
Bija rakstiits jau esam laiciigi lai varam rokas paspiest un 10.15 izbraucam
kur vislabāk Jelgavā dzīt uzpildīt kondišku ?
Pie Orkāna servisā.
Čau Jelgavnieki , kur zudusi aktivitāte? Sezona tak atklāta
Nuu nez var jau kādu dienu aizlaist.pavljuks rakstīja:RVS, gribat ciemos braukt?
okpavljuks rakstīja:Pabrīdieniet savlaicīgi kad sadomāsiet braukt, gan jau savāksies bariņš!
Jā, aktivitāte te kkā pazudusi
KV_, sākumā vismaz izvelc savu kompotu saules gaismā.
P.S. šajās brīvdienās satiku no jelgavneiekiem KV_, jurik89, gan4a, ch., Scooby...
P.S. šajās brīvdienās satiku no jelgavneiekiem KV_, jurik89, gan4a, ch., Scooby...
žēl ka es djerevņā.pavljuks rakstīja:KV_, sākumā vismaz izvelc savu kompotu saules gaismā.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hei! Tu jau pats lieliski zini, kāpēc kompotiņš pavada atvaļinājumu garāžā Kad pienāks laiks un iespēja, mašīnīte būs uzreiz uz ceļa , vienkārši šobrīd dzīvē ir mazliet citādākas prioritātespavljuks rakstīja:KV_, sākumā vismaz izvelc savu kompotu saules gaismā.
ervvis rakstīja:Pie Orkāna servisā.
cik viņš ņem par uzpildi?baumanis rakstīja:kur vislabāk Jelgavā dzīt uzpildīt kondišku ?
26424980 zvani.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …