3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 99
- chevron_right
Varbūt kādam vajag kaut ko no kupejas virsbūves daļām ? Bez rūsas,bet ir diezgan apskrāpētas daļas(vajadzēs krāsot),melnie oem griesti ar lūkas vietu,elektro lūka,parastā pečka,no salona nekas vairs īsti nav. Ja kas interesē - PM.
Braucot mājās sapratu ka vajadzētu lukturus noregulēt, vienīga gaisma kas bija no migliniekiemKeX rakstīja:Tad arī redzēju, vel apdzinu
To pašu Bordertown braucu
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Nu jau n'tos mēnešus dzīvojos pa Liepāju, darbdienās.
Redzu daudz 36tos. Kaut kur mēdzat sabraukt pa vakariem, vai nedēļas nogalēs?
Nevajag kādam liepājniekam iesāktu sedana projektiņu? Forumiešiem vēl varu nedaudz nolaist cenu ja labi runā.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1430930991
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1430930991
Tādas organizētas tikšanās īsti nav, bet pačeko Fonteina laukumu gan vakaros, gan weekendos! Kādu pārīti e36 tur vienmēr var atrastkorsa rakstīja:Nu jau n'tos mēnešus dzīvojos pa Liepāju, darbdienās.
Jap! Pie Fontaina bieži manu 36tos. |Tik neierasts, ka tie parasti nav marķēti ar pazīšanās zīmēm-uzlīmēm, kā rīdziniekiem
Es uz savu balto kupeju negribu uzlīmes, pataisa nedaudz tādu bērnišķīgu, tapec man nekā nav..
Man tā uzlīme liekas garlaicīga ja kādreiz izdomāšu līmēt e36.lv, tad man ir paša veidots dizains
ned*rsKeX rakstīja:Es uz savu balto kupeju negribu uzlīmes, pataisa nedaudz tādu bērnišķīgu, tapec man nekā nav..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu bļ..
Spasibo ģedu za pobedu, Kex
skaidrs ar jums te Liepājā.. Neviens negrib būt plašāk atpazīstams..
Nea, ja nemaldos tas čalītis laikam esot bijis no Apriķiem..
Ja jau nepatīk e36.lv uzlīme, tad jau vēl var bmwLiepāja.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nav kadam m50 pravotka no boch?
Tas "čalītis" man pārdeva marta sākumā savu, tagadējo manējo, pirmo, bembi, pats nopirka 2.0 vanoss kupeju, čipotu laikam, teica ka jauda ap 200 zirgiem. Palīdzēja man ar rezerves daļām, sakarīgs bija. Žēl ka tā. Čalim augustā būtu 19 palicis.māriņš rakstīja: Nea, ja nemaldos tas čalītis laikam esot bijis no Apriķiem..
Es jau gribētu to E36.lv uzlīmi bet man nedos, par maz postu utt.Kristapinnss rakstīja:Ja jau nepatīk e36.lv uzlīme, tad jau vēl var bmwLiepāja.
Manuprāt būtu ideāli sakombinēt E36.lv uzlīmi ar "Liepāja" uzrakstu.
Vajadzētu lēnām štukot kā brauksim uz e36 atklāšanu, jo no Liepājas līdz Aneniekiem vēl nekas, ja neskaita luksoforus un nobraukšanas un uzbraukšanas kantes! Bet aiz Aneniekiem sākas bedres ir pēc 500m un tur normāli var daudz ko atdauzīt braucot ar zemu auto!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74