e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 90
- chevron_right
Čau Jelgavnieki , rīt kāds rullītī būsiet?
Kur Jelgavā ir normāls audumu veikals , vajag audumu prieks griestiem un durvju apšivkām , melnu, ?
es skatijos netalu no rim4ika tajas 12 stavenes 13 eiro 1m garuma un 1.5m platuma melna trikotaza , stajpiga un pabieza . bet ta ari nenopirku vel
bus jaiebrauc
Tiko zvans no Pašvaldības policijas, ka manam bmw Jelgavā izsists logs un mēģināts apzagts. atrodas pie vecpilsētas.
kaut kadi sīki huligāni, ka jāsit logs ara
da kropļu pietiek , tik no kurienes tavu nr. dabuja
E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
Kuri no Jelgavas taisās uz pasākumu ?
nu jebak, apsaut kadu vajag!Emzī rakstīja:Tiko zvans no Pašvaldības policijas, ka manam bmw Jelgavā izsists logs un mēģināts apzagts. atrodas pie vecpilsētas.
mans doma but , a ko tavejais gribet ?daviz rakstīja:E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
Manu nedabūja, kaimiņa numuru kaut ka atrada, jo vel parastais numursandrjuha37 rakstīja:da kropļu pietiek , tik no kurienes tavu nr. dabuja
Šodien,Stikls vietā.
Es ieradīšos noslēguma
mozka ar kadu kompanija var aizbraukt , ato vienam pašam braukt un kkur mala stavet jo nevienu nepazistu - negribas
manējais domā kur bariņam savākties un tad doties uz rullītiandrjuha37 rakstīja:mans doma but , a ko tavejais gribet ?daviz rakstīja:E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
daviz rakstīja:manējais domā kur bariņam savākties un tad doties uz rullītiandrjuha37 rakstīja:mans doma but , a ko tavejais gribet ?daviz rakstīja:E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
+1
Jā, vakar vakarā redzēju, ka logs izsists. Bet nu ne jau Tavam sedanam, bet gan otram, pizģec, tagad mīzīgi paliek par savu auto.Emzī rakstīja:Tiko zvans no Pašvaldības policijas, ka manam bmw Jelgavā izsists logs un mēģināts apzagts. atrodas pie vecpilsētas.
čau Jelgavnieki, ko jūs sakat par to ka varbūt kautkur sagaidī rīdziniekus bariņā un tad ar visiem laist uz rullīti?
rit bus kads valdekas placii?
Es ar Emziii būsim! bet cikos?
Ja jau no PLAZAS vini izbrauc 11 tad ka laicigi vajag ari mums savakties ..
varetu ari uz 11.00 vaj kados 11.20 , tad es vismaz iepazitos ar kadu , bet kur ? pie valdekas , vaj pie rim4ika , vaj vel kkur ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 90