e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 90
- chevron_right
Kustībā.. Kaut kādos 20km/h ir totāls murgs, tad gandrīz pazūd, tad uz kkādiem 60km/h parādās, tad atkal gandrīz pazūd, un tad uz ~100km/h atkal parādās..andrjuha37 rakstīja:vibracija tukšgaita vaj braucot ? man bija lidzigi , nekur nevareja atrast vajnu , bejgas saku majnit vienu pec otra un atradu kur ta lieta bija
P.S. patc - bauska mašinu tajsu
iesakiet kur Jelgava telefonu salabot ?
barona iela pie 12stavenes.baumanis rakstīja:iesakiet kur Jelgava telefonu salabot ?
servisu neieteikšu , jo kur esu bijis , tur laga nepatika , man bralenam bija lidzigi , krustiņi vaj ka viņus tur ( kardana) bija beigti , bet tur jaceļ un jaskatasDeiko rakstīja:Kustībā.. Kaut kādos 20km/h ir totāls murgs, tad gandrīz pazūd, tad uz kkādiem 60km/h parādās, tad atkal gandrīz pazūd, un tad uz ~100km/h atkal parādās..andrjuha37 rakstīja:vibracija tukšgaita vaj braucot ? man bija lidzigi , nekur nevareja atrast vajnu , bejgas saku majnit vienu pec otra un atradu kur ta lieta bija
Pie autenes pretim swedbankas bankomatambaumanis rakstīja:iesakiet kur Jelgava telefonu salabot ?
Njā, šodien darbā ar ienāca prātā.. Šodien sarunāju "vstreču", tad jau redzēs.andrjuha37 rakstīja:servisu neieteikšu , jo kur esu bijis , tur laga nepatika , man bralenam bija lidzigi , krustiņi vaj ka viņus tur ( kardana) bija beigti , bet tur jaceļ un jaskatasDeiko rakstīja:Kustībā.. Kaut kādos 20km/h ir totāls murgs, tad gandrīz pazūd, tad uz kkādiem 60km/h parādās, tad atkal gandrīz pazūd, un tad uz ~100km/h atkal parādās..andrjuha37 rakstīja:vibracija tukšgaita vaj braucot ? man bija lidzigi , nekur nevareja atrast vajnu , bejgas saku majnit vienu pec otra un atradu kur ta lieta bija
+1 par šitto vietu.. Ieeja no pagalma puses tikai.. Jo no ielas puses ir stringu un zeķubikšu veikalsSarancevsA rakstīja:Pie autenes pretim swedbankas bankomatambaumanis rakstīja:iesakiet kur Jelgava telefonu salabot ?
hei hei visiem Jelgavā!
tad nu beidzot atkal esmu ticis pie kārtējā e36
noteikti uz tuvāko mītingu pieripošu
Sveiks, apsveicu! Nez kā ar mītingu, jo jelgavnieki biš tā paklīduši.skudra rakstīja:hei hei visiem Jelgavā!
RVS rakstīja:Sveiks, apsveicu! Nez kā ar mītingu, jo jelgavnieki biš tā paklīduši.skudra rakstīja:hei hei visiem Jelgavā!
gan jau savāksimies pavasarī kādā 5dienas vakarā
Heisā biedri
vajadzīga palīdzība - kurš var ieteikt kādu servisu, kur 7dienā varētu nomainīt starteri, intercoolera trubu un amīšus :))
vai varbūt kāds var piedāvāties palīdzēt to visu izdarīt pie kāda mājās?
vajadzīga palīdzība - kurš var ieteikt kādu servisu, kur 7dienā varētu nomainīt starteri, intercoolera trubu un amīšus :))
intercoleru un ta trubas var nomajnit tapat ka ari amjus , vienigajs tam lajks aizies , bet par starteri manam - m51 bez pacelaja to ir ļoti gruti izdarit , par 1.8 nezinu , nebutu man svetdien nakts maiņa varetu kko sarunat
Šodien doma pa garāžu paņemties ja velme ir pieskrien samainīsim Tev visu . :)skudra rakstīja:Heisā biedri
Es arī esmu Jelgavā - kāds dresskods un sistēma tām strelkām? Tupiet benzītankā pīpēdami trennuškās ar lampasiem un spļaujiet zemē?
Čaw forumieši , varbut kads šodien grib pavizzinatiens un pavizinat kadu ar svešu 36-to , ja ir varianti tad PM , soļķis un dzeramajs ir , uzdzeramo dabusim taka viss OKay , just PM
šodien mersis pie Balerijas nonesa luksoforu un pilsētsaimniecība līdz vakaram paspēja uzlikt vietā jaunu - varētu nonest otrreiz - apčolēt cik ātri tad atjaunotu.andrjuha37 rakstīja:Čaw forumieši , varbut kads šodien grib pavizzinatiens un pavizinat kadu ar svešu 36-to , ja ir varianti tad PM , soļķis un dzeramajs ir , uzdzeramo dabusim taka viss OKay , just PM
Nehuja nonestbneko nevajag , varetu jekapar kompanija iznemot soferi un patusetbsrbmuzonfiku pa jelgavu , ja nu galigi aizveras aizmaukt uz citu pilsetu ...
bljahahahahBadToro rakstīja:šodien mersis pie Balerijas nonesa luksoforu un pilsētsaimniecība līdz vakaram paspēja uzlikt vietā jaunu - varētu nonest otrreiz - apčolēt cik ātri tad atjaunotu.andrjuha37 rakstīja:Čaw forumieši , varbut kads šodien grib pavizzinatiens un pavizinat kadu ar svešu 36-to , ja ir varianti tad PM , soļķis un dzeramajs ir , uzdzeramo dabusim taka viss OKay , just PM
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Blja soferi. Vnk vajag , un no kompanijas neatteiktos , vnk tads gadijums kad gribas iekapat !
Taka es no bauskas. Jelgava soferi grutak atrast ...
Taka es no bauskas. Jelgava soferi grutak atrast ...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 90