Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 679
- chevron_right

Šodien uz jūrmalas šosejas kkadā tehno indīgi violeta kupeja ap 14:00 

Redzēts rudziņš lecot uz vienas kājas pie likoila kuldīgā 

Varētu tā būtEdza rakstīja:Man liekas, ka redzēju Podziņu uz prūšu ielas 18:30

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Redzēta nu jau bijušā Kro kupeja, kura pēc jaunā īpašnieka - paziņas teiktā iet un ēd lopā, tāpēc uzlīmes logā vajadzēja noplēst...

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

P.S. Pārdodot auto vajag obligāti plēst nost!

Redzēta Podziņa pie gaismas pils Rīgā :)

Jā, diezgan ilgi vēl jālēkāOHO rakstīja:Redzēts rudziņš lecot uz vienas kājas pie likoila kuldīgā

šodien redzēta zaļa kupeja pie pamatskolas Balvos.
varbūt kāds no šejienes, jo parasti te pa mūsu krajiem reeeeeeti kādu var redzēt
varbūt kāds no šejienes, jo parasti te pa mūsu krajiem reeeeeeti kādu var redzēt

smuka balta kūtiņa uz purvciema/ nīcgales. 

Uz Dienvidu tilta tumši zila kupeja ar foruma uzlīmi ap 17.30 :) VNZ burtu brālis HU-9...
Once you get block, you never go back...

~ 8.40 beescharp uz Viestura prospekta

Vakar pie LSPA virzienā uz Juglu pa 1. joslu pabraukts garām zilam sedanam ar kluba uzlīmēm. Jā man buferis bija sastiprināts ar virvi, šodien šī problēma novērsta. 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Vakar vakarpusē pie 45. vidusskolas pasveicināta kūtiņa ar ksenoniem, dabūju atpakaļsveicienu ar tālajiem spoguļos, bet kurš tas bija no foruma? 

Pie biķernieku slimnīcas kāds iepļavis kokā, izskatījās skarbi menti ātrie un ugunsdzēsēji bija iesaistīti :(
Sent from my ST27i using Tapatalk
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam

Hey!RENIO rakstīja:~ 8.40 beescharp uz Viestura prospekta

JapKon4a rakstīja:Redzēta Podziņa pie gaismas pils Rīgā :)

Baigais jautājums, vakar ap kādiem 22:00 braucot pa Brīvības ielu redzēju uz Džutas ielas melnu e36 ar AMSTAF uzlīmi uz priekšējā loga. Gribēju uzjautāt kurš no lietotājiem tas ir ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Satikts un forši papļāpāts ar Johnny un pēctam iztestēts Pachas kompots 

Jā, bija tāda vakara pīp-pauzeKon4a rakstīja:Satikts un forši papļāpāts ar Johnny un pēctam iztestēts Pachas kompots

99 % ka RichusPodziņa rakstīja:JapKon4a rakstīja:Redzēta Podziņa pie gaismas pils Rīgā :)![]()
Baigais jautājums, vakar ap kādiem 22:00 braucot pa Brīvības ielu redzēju uz Džutas ielas melnu e36 ar AMSTAF uzlīmi uz priekšējā loga. Gribēju uzjautāt kurš no lietotājiem tas ir ???

respekts un uvažuha
čalim ar compotu melnu ,,aplimetu ,,
palaida mani izbraukt no ģertrudes ielas uz valmieras ielu 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80