3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 99
- chevron_right
Arī zemnieku ielas moikā var samainīt pie tehniskās telpas.Veilers rakstīja:baigais pluss ir tas, ka tur var samainīt banknotes pret monētām!
To nebiju pamanījismonobloks rakstīja:Arī zemnieku ielas moikā var samainīt pie tehniskās telpas.Veilers rakstīja:baigais pluss ir tas, ka tur var samainīt banknotes pret monētām!
Nus, kā tur ar tām uzlīmēm izskatās?
Vailer, Tev nr. zīme gadījumā nesākas ar FM vai FN? Jo man 1dien kāds sarkans sedans uz brīvības ielas pabrauca garām. Varbūt tas Tu biji?
Jup, biju ganKristapinnss rakstīja:Vailer, Tev nr. zīme gadījumā nesākas ar FM vai FN? Jo man 1dien kāds sarkans sedans uz brīvības ielas pabrauca garām. Varbūt tas Tu biji?
Okeij, tagad zināšu! Ja kas, ar melno sedanu, tas biju es.Veilers rakstīja:Jup, biju ganKristapinnss rakstīja:Vailer, Tev nr. zīme gadījumā nesākas ar FM vai FN? Jo man 1dien kāds sarkans sedans uz brīvības ielas pabrauca garām. Varbūt tas Tu biji?
SVEICIENS VISIEM. UZLĪMES IR KLĀT!
Kā jau teicu- pieejami divi veidi- balta un melna.
par komplektu(2uzlīmes) - 3 ēriki un 50 centi. Sorry bet lētāk nevarēju dabūt, jo pasūtījums par mazu.
Zvanat vai sms 22315111
pie uzlīmēm iespējams tikt Jelgavas ielā 41.
Kā jau teicu- pieejami divi veidi- balta un melna.
par komplektu(2uzlīmes) - 3 ēriki un 50 centi. Sorry bet lētāk nevarēju dabūt, jo pasūtījums par mazu.
Zvanat vai sms 22315111
pie uzlīmēm iespējams tikt Jelgavas ielā 41.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
O pirmais! Šodien cerams visi atrādīsies. :)))
Tad nakamreiz droši met ar rokuKristapinnss rakstīja:Okeij, tagad zināšu! Ja kas, ar melno sedanu, tas biju es.Veilers rakstīja:Jup, biju ganKristapinnss rakstīja:Vailer, Tev nr. zīme gadījumā nesākas ar FM vai FN? Jo man 1dien kāds sarkans sedans uz brīvības ielas pabrauca garām. Varbūt tas Tu biji?
Pats arī uzinstalēju. )))
paldies par uzlimem
Rekur velviens lietotajs ,,artels,,
Paldies jancukam par uzlīmi. Zajebissā
Es ar domaju tai pasa vieta limet...vienigi stiklu sakuma janomaina jo sapliisisenots rakstīja:
Baigais prieks ka visiem patīk!!!
Uzlīmju ir gana. Tā kā visi, kas vēl nav dabūjuši: 22315111
Uzlīmju ir gana. Tā kā visi, kas vēl nav dabūjuši: 22315111
Sveiki, varbūt kādam ir no 2.5 m50tā izpūtēja pēdējā daļa, bundulis vienalga kādā stāvoklī, pēc būtības vajadzīgas tikai abas trubas līdz bundulim.?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 99