3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 99
- chevron_right
Uz pakaleja stikla ar vienu uzlimeju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paldies Jančukam par uzlīmēm
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Varbūt kāds var pateikt kur par patīkamu cenu un labāk vsr uzpildīt kondicionieri?!
Pasaku uzreiz Vega1 netieku, jo mašina par zemu
Pasaku uzreiz Vega1 netieku, jo mašina par zemu
Viens preču izplatītājs ieminējās ka liepajnieki braucot uz otaņķiem pa trasi gāzēt, varbūt kāds no foruma, labprat kaut kad pievienotos.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Šodien 14.30 Jums kaut kādas mācības Karostas kanālā bija, vai slīkoņu glābāt?jančuks rakstīja:Pagalma puikas.
Facebooka sameklē grupu Drift Liepāja un tur parasti ir viss info par otaņķiem un arī citām izklaidēm!orangeman rakstīja:Viens preču izplatītājs ieminējās ka liepajnieki braucot uz otaņķiem pa trasi gāzēt, varbūt kāds no foruma, labprat kaut kad pievienotos.
Fury rakstīja:Šodien 14.30 Jums kaut kādas mācības Karostas kanālā bija, vai slīkoņu glābāt?jančuks rakstīja:Pagalma puikas.
Redzēju manu kūtiņu? Es laikam arī tevi redzēju, ja tu nrauci pāri tiltam un kalbasīji.
Jap redzēju. Protams ka kalbasīju, plus uzpīpināju, dzirdēji?jančuks rakstīja: Redzēju manu kūtiņu? Es laikam arī tevi redzēju, ja tu nrauci pāri tiltam un kalbasīji.
Šodien ap 14:20 pie baatas redzēts zaļš sedans.
Pirmo reizi redžu žurkai brizgavikus/dubļu gumijas
Nospiegoja jau.Kristapinnss rakstīja:Šodien ap 14:20 pie baatas redzēts zaļš sedans.
Neapbižo manu stock žurciņu!māriņš rakstīja:Pirmo reizi redžu žurkai brizgavikus/dubļu gumijas
Kopš pirkšanas viņi jau stāvēja, un noderēja, kad bija lielie dubļi pavasarī! Bet nu daudzi jau saka ka jāņem nost.
Tagad zināšu, kam tas ir!Fury rakstīja:Nospiegoja jau.Kristapinnss rakstīja:Šodien ap 14:20 pie baatas redzēts zaļš sedans.
Kas vispār brauc šo sestdien uz Klaipēdu?
Es tieši šorīt biju!Kristapinnss rakstīja:Kas vispār brauc šo sestdien uz Klaipēdu?
Kaut kad pirms Jāņiem vēlreiz jāāizbrauc.
Nu es biju domājis, kas brauks sestdien uz to BMWFAN.lt Grand Meet Lietuva pasākumu. Ja būs vairāki braucēji, tad jau varētu kolonā braukt. Kopā jautrāk!Fury rakstīja:Es tieši šorīt biju!Kristapinnss rakstīja:Kas vispār brauc šo sestdien uz Klaipēdu?
Kaut kad pirms Jāņiem vēlreiz jāāizbrauc.
Sveiki liepājnieki es ar no liepājas puses braucu ar tumšu sedanu un traferetu loga trafka, gribēju uzjautat vai kādam nav uz tirdziņu e36 benzīna suknis vai arī varu mainīt vai notirgot 4cyl priekšējās kw vai eichbahs sedinatas atsperes mans nr 29941682zz a un kāds var ieteikt kur pirkt labāk balininos esošās krāsas paldies jau iepriekš
Dedzini riepas,bet ne dveseli
Atkarībā kam tev to krāsu vajag! Ja vajag auto toni, tad uz Zemnieku ielas pašā sākumā ir autokrāsu veikals un uz Aldara ielas arī! Ja vajag vnk baloniņus, tad mauc uz Depo vai jebkuru citu celtniecības magazīnu!trafka rakstīja:Sveiki liepājnieki es ar no liepājas puses braucu ar tumšu sedanu un traferetu loga trafka, gribēju uzjautat vai kādam nav uz tirdziņu e36 benzīna suknis vai arī varu mainīt vai notirgot 4cyl priekšējās kw vai eichbahs sedinatas atsperes mans nr 29941682zz a un kāds var ieteikt kur pirkt labāk balininos esošās krāsas paldies jau iepriekš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 99