5dienas un 6dienas sabraucieni

Ko redzēji, kas noticis, kur labāk nebraukt vai tieši braukt.
Profila bilde
Bubulis
Ziņojumi: 863
Pievienojies: 06 Apr 2011, 10:42
Doriņa rakstīja:Šeit pie manis Limbažos ,pateikšu,godīgi SAKU,ir daži labi smukiņie bembīši ,esu uzklauijusi viņu viedokli--- kāda jēga no tā visa,nevienam neinteresē,viss tikai ap RĪGU.
bet kāda jēga braukt ja nevienu nepazīsti,esi kā ideots barā?
Izveido savu topiku ar Limbažu sabraucieniem, ja jau Jūs tur esat kas sabrauc, būs tas pats, kas Rīgā, savs domubiedru - e36.lv bariņš. Un, kas tā par attieksmi, ja atbrauksi uz Rīgas sabraucienu tevi uzskatīs par idiotu? Ja nav jēgas nekam , tad jāieverās durvīs un miers. Nav obligāts pasākums - 5dienas sabraucieni. Sorry, ka dzīvoju Rīgā...
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Profila bilde
Doriņa
Ziņojumi: 171
Pievienojies: 30 Okt 2011, 19:46
Braucu ar: kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži
Agris rakstīja:tā ir problēma un vienmēr arī paliks, tāpēc nesaprotu tos kas noniecināja to ideju par jūsu pirti kautkur limbažos, uzskatu ka nekas slikts nav ka kād organizēt kautkādā vietā pasākumu kur ierodas tikai daži cilvēki. Tādā veidā jau jūs tikai iepazīstaties..

Viss parasti notiek ap rīgu, jo te ir lielākā % daļa cilvēku, un tur neko darīt. ieteiktu vismaz apmeklēt lielākos pasākumus, cik nu kuram finanses ļauj. Piekrītu ka ir situācijas kad nevienam nēsi vajadzīga utt, bet tas ir tikai sakumā. ja cilvēks ir ar pareizo attieksmi, tad 100% kādu iepazīs.

esmu novērojis ka te ir pazīstam arī pa 2 cilvēku grupiņas pa 3 utt, lēnām jau tu iepazīsti arī citus.

Piem aizbraucu pirmo reiz uz viena autokluba ziemassveetku pasaakumu, mulkjiigi jau bija, ka nevienu nepazīsti, bet rezultāts bija - labs vakars :)

tagad Doriņ apdomājies, un ganjau būs labi. vajag tikai vēlēšanos un varēšanu :) Un domāju ka arī kāds mēģinās kādu pasākumu uztaisīt ārpus rīgas noteikti!
Nu paskaties pats vienīgie tusiņi notiek vai nu pie tās saucamās Podziņas vai kā viņu tur sauca vai uz plazas(laikam)Jūs pat paši Rīdzinieki nepieļaujat iespēju kur izbraukt,reizi gadā varbūt,kopīgi braucat balsot,kopīgi braucat pie suņiem :D a padomājāt pa pārējiem?Pēc visa runājot saprotu nav man te ko čīkstēt jo Rīgā ir vairākums :yes: un jums būs vienmēr taisnība!
Profila bilde
Doriņa
Bubulis rakstīja:
Doriņa rakstīja:Šeit pie manis Limbažos ,pateikšu,godīgi SAKU,ir daži labi smukiņie bembīši ,esu uzklauijusi viņu viedokli--- kāda jēga no tā visa,nevienam neinteresē,viss tikai ap RĪGU.
bet kāda jēga braukt ja nevienu nepazīsti,esi kā ideots barā?
Izveido savu topiku ar Limbažu sabraucieniem, ja jau Jūs tur esat kas sabrauc, būs tas pats, kas Rīgā, savs domubiedru - e36.lv bariņš. Un, kas tā par attieksmi, ja atbrauksi uz Rīgas sabraucienu tevi uzskatīs par idiotu? Ja nav jēgas nekam , tad jāieverās durvīs un miers. Nav obligāts pasākums - 5dienas sabraucieni. Sorry, ka dzīvoju Rīgā...
Bet jābūt taču kopības sajūtai,ne tā?
Profila bilde
uteo
Ziņojumi: 4241
Pievienojies: 14 Mar 2011, 20:40
Braucu ar: E46 323iA+LPG
Atrašanās vieta: Cesvaine, Rīga
Reputācija: 3

Katrā ziņā es nesaprotu Doriņas cepienu...vrb uzraksti kā gribi Tu, lai viss notiktos. :gigigi:
Profila bilde
Doriņa
Eh nu labi ,es izteicu savas domas,visiem tas nepatiks,nav jādara pec mana prāta nekādā gadījumā :yes:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

man piedāvājums par citām pilsētām, kas ir tālāk Rīgas.
Varētu mēs no Rīgas braukt ciemā pie Jums - es domāju ka būtu interesanti! Bet tikai siltajā laika periodā.
Tā pat kā tika organizēts brauciens uz Sigūldu.
Profila bilde
Doriņa
Skatiju bildes,likās jums jautri gājis :super: tādēļ es ar vēlētos lai pasākumi notiktos ar kur citur,nebija taču jums slikti Silguldā?
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia

Domāju ka šogad būtu jābūt vairākiem tādiem pasākumiem, bet protams viss ir atkarīgs no gribēšanas utt..
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

Doriņa rakstīja: Nu paskaties pats vienīgie tusiņi notiek vai nu pie tās saucamās Podziņas vai kā viņu tur sauca vai uz plazas(laikam)Jūs pat paši Rīdzinieki nepieļaujat iespēju kur izbraukt,reizi gadā varbūt,kopīgi braucat balsot,kopīgi braucat pie suņiem :D a padomājāt pa pārējiem?Pēc visa runājot saprotu nav man te ko čīkstēt jo Rīgā ir vairākums :yes: un jums būs vienmēr taisnība!
neesi tik pesimistiska! podzinja un tie cilvēki kas tur brauca, viņi braca ar mērķi iepazīt viens otru vairāk un atpūsties. nekas slēgts pat tur nebija, bija pat forumā ierakstīts ka visi laipni gaidīti bija. protams tagad jau 50 personas neuznjemtu..

visi pieļauj domu, ka var lielāku pasākumu uzrīkot arī tālāk no rīgas.
p.S un te jau neiet runa par taisnību- netaisnību..

Piemērs par tusiņiem. rīdzinieki piem savācas vienā vietā 5dienas vakarā lai kautko pasāku- tas tak ir normāli. piem es pārsvarā aizbraucu uz madonas pusi un tur arī ar saviem draugiem savācamies 5dienās un atpūšamies utt..
neko tur vairāk nevar vēlēties.
foruma kopības sajūtu lielākoties var radīt tikai 2-3 reizes gadā, kādā nopietnākā pasākumā.
Profila bilde
Doriņa
Es domāju par to ka to vajag uzlabot,ja sadalīsimies pa pagastiem tad nemaz nebūs jēgas.
Profila bilde
Gofmans
Ziņojumi: 345
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:33
Braucu ar: Traktoru
Atrašanās vieta: Latvija,Rīga/Dārziņi/Ķengarags
Reputācija: 1

Es domāju ka vasaarā daudzi būs ar mieru aizbraukt tālāk no Rīgas uz to pašu Limbažu vai Madonas pusi uz kopīgu pasēdēšanu nu kaut vai sauciet to par 2dienīti. Nesaprotu ... par ko īsti ir cepiens. Ziemā negribas pat uz veikalu braukt :lol: kur nu vēl uz tusu ntos km.
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia

+333 :super:
Profila bilde
Doriņa
HMMMM nu kāpēc tas viss jāuztver kā cepiens,cilvēks vienkārši izsaka savas domas :bmw:
Profila bilde
Gofmans

Ir OK ! Es ar lielāko prieku aizbrauktu uz pirtiņu un ja vēl ir peļķe kur makšķeri iemest :super: kaut uz 3dienīti :hahaha:
Profila bilde
Bubulis
Ja Doriņa uzrīkosi 5dienas sabraucienu Limbažos ar afteru pie sevis , tad es jau braucu :hahaha: .
Profila bilde
Bubulis
Gofman baigais copmanis skatos esi :lol: ...
Profila bilde
Doriņa
Gofmans rakstīja:Ir OK ! Es ar lielāko prieku aizbrauktu uz pirtiņu un ja vēl ir peļķe kur makšķeri iemest :super: kaut uz 3dienīti :hahaha:
Būs tev liela liela peļķe :D
Profila bilde
Gofmans

Bubulis rakstīja:Gofman baigais copmanis skatos esi :lol: ...
:drink:
Profila bilde
Doriņa
Bubulis rakstīja:Gofman baigais copmanis skatos esi :lol: ...
Vismaz kāds rūpētos lai ir gaļa :lol:
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

man a patīk pacopēt,tik pēdējā laikā nesanāk nekādi laiks,tādēļ arī es neatteiktos no 2 vai pat 3 diennieka! :super:
coupe 2.8