5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 287
- chevron_right
Izveido savu topiku ar Limbažu sabraucieniem, ja jau Jūs tur esat kas sabrauc, būs tas pats, kas Rīgā, savs domubiedru - e36.lv bariņš. Un, kas tā par attieksmi, ja atbrauksi uz Rīgas sabraucienu tevi uzskatīs par idiotu? Ja nav jēgas nekam , tad jāieverās durvīs un miers. Nav obligāts pasākums - 5dienas sabraucieni. Sorry, ka dzīvoju Rīgā...Doriņa rakstīja:Šeit pie manis Limbažos ,pateikšu,godīgi SAKU,ir daži labi smukiņie bembīši ,esu uzklauijusi viņu viedokli--- kāda jēga no tā visa,nevienam neinteresē,viss tikai ap RĪGU.
bet kāda jēga braukt ja nevienu nepazīsti,esi kā ideots barā?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nu paskaties pats vienīgie tusiņi notiek vai nu pie tās saucamās Podziņas vai kā viņu tur sauca vai uz plazas(laikam)Jūs pat paši Rīdzinieki nepieļaujat iespēju kur izbraukt,reizi gadā varbūt,kopīgi braucat balsot,kopīgi braucat pie suņiem a padomājāt pa pārējiem?Pēc visa runājot saprotu nav man te ko čīkstēt jo Rīgā ir vairākums un jums būs vienmēr taisnība!Agris rakstīja:tā ir problēma un vienmēr arī paliks, tāpēc nesaprotu tos kas noniecināja to ideju par jūsu pirti kautkur limbažos, uzskatu ka nekas slikts nav ka kād organizēt kautkādā vietā pasākumu kur ierodas tikai daži cilvēki. Tādā veidā jau jūs tikai iepazīstaties..
Viss parasti notiek ap rīgu, jo te ir lielākā % daļa cilvēku, un tur neko darīt. ieteiktu vismaz apmeklēt lielākos pasākumus, cik nu kuram finanses ļauj. Piekrītu ka ir situācijas kad nevienam nēsi vajadzīga utt, bet tas ir tikai sakumā. ja cilvēks ir ar pareizo attieksmi, tad 100% kādu iepazīs.
esmu novērojis ka te ir pazīstam arī pa 2 cilvēku grupiņas pa 3 utt, lēnām jau tu iepazīsti arī citus.
Piem aizbraucu pirmo reiz uz viena autokluba ziemassveetku pasaakumu, mulkjiigi jau bija, ka nevienu nepazīsti, bet rezultāts bija - labs vakars :)
tagad Doriņ apdomājies, un ganjau būs labi. vajag tikai vēlēšanos un varēšanu :) Un domāju ka arī kāds mēģinās kādu pasākumu uztaisīt ārpus rīgas noteikti!
Bet jābūt taču kopības sajūtai,ne tā?Bubulis rakstīja:Izveido savu topiku ar Limbažu sabraucieniem, ja jau Jūs tur esat kas sabrauc, būs tas pats, kas Rīgā, savs domubiedru - e36.lv bariņš. Un, kas tā par attieksmi, ja atbrauksi uz Rīgas sabraucienu tevi uzskatīs par idiotu? Ja nav jēgas nekam , tad jāieverās durvīs un miers. Nav obligāts pasākums - 5dienas sabraucieni. Sorry, ka dzīvoju Rīgā...Doriņa rakstīja:Šeit pie manis Limbažos ,pateikšu,godīgi SAKU,ir daži labi smukiņie bembīši ,esu uzklauijusi viņu viedokli--- kāda jēga no tā visa,nevienam neinteresē,viss tikai ap RĪGU.
bet kāda jēga braukt ja nevienu nepazīsti,esi kā ideots barā?
Katrā ziņā es nesaprotu Doriņas cepienu...vrb uzraksti kā gribi Tu, lai viss notiktos.
Eh nu labi ,es izteicu savas domas,visiem tas nepatiks,nav jādara pec mana prāta nekādā gadījumā
man piedāvājums par citām pilsētām, kas ir tālāk Rīgas.
Varētu mēs no Rīgas braukt ciemā pie Jums - es domāju ka būtu interesanti! Bet tikai siltajā laika periodā.
Tā pat kā tika organizēts brauciens uz Sigūldu.
Varētu mēs no Rīgas braukt ciemā pie Jums - es domāju ka būtu interesanti! Bet tikai siltajā laika periodā.
Tā pat kā tika organizēts brauciens uz Sigūldu.
Skatiju bildes,likās jums jautri gājis tādēļ es ar vēlētos lai pasākumi notiktos ar kur citur,nebija taču jums slikti Silguldā?
Domāju ka šogad būtu jābūt vairākiem tādiem pasākumiem, bet protams viss ir atkarīgs no gribēšanas utt..
neesi tik pesimistiska! podzinja un tie cilvēki kas tur brauca, viņi braca ar mērķi iepazīt viens otru vairāk un atpūsties. nekas slēgts pat tur nebija, bija pat forumā ierakstīts ka visi laipni gaidīti bija. protams tagad jau 50 personas neuznjemtu..Doriņa rakstīja: Nu paskaties pats vienīgie tusiņi notiek vai nu pie tās saucamās Podziņas vai kā viņu tur sauca vai uz plazas(laikam)Jūs pat paši Rīdzinieki nepieļaujat iespēju kur izbraukt,reizi gadā varbūt,kopīgi braucat balsot,kopīgi braucat pie suņiem a padomājāt pa pārējiem?Pēc visa runājot saprotu nav man te ko čīkstēt jo Rīgā ir vairākums un jums būs vienmēr taisnība!
visi pieļauj domu, ka var lielāku pasākumu uzrīkot arī tālāk no rīgas.
p.S un te jau neiet runa par taisnību- netaisnību..
Piemērs par tusiņiem. rīdzinieki piem savācas vienā vietā 5dienas vakarā lai kautko pasāku- tas tak ir normāli. piem es pārsvarā aizbraucu uz madonas pusi un tur arī ar saviem draugiem savācamies 5dienās un atpūšamies utt..
neko tur vairāk nevar vēlēties.
foruma kopības sajūtu lielākoties var radīt tikai 2-3 reizes gadā, kādā nopietnākā pasākumā.
Es domāju par to ka to vajag uzlabot,ja sadalīsimies pa pagastiem tad nemaz nebūs jēgas.
Es domāju ka vasaarā daudzi būs ar mieru aizbraukt tālāk no Rīgas uz to pašu Limbažu vai Madonas pusi uz kopīgu pasēdēšanu nu kaut vai sauciet to par 2dienīti. Nesaprotu ... par ko īsti ir cepiens. Ziemā negribas pat uz veikalu braukt kur nu vēl uz tusu ntos km.
HMMMM nu kāpēc tas viss jāuztver kā cepiens,cilvēks vienkārši izsaka savas domas
Ir OK ! Es ar lielāko prieku aizbrauktu uz pirtiņu un ja vēl ir peļķe kur makšķeri iemest kaut uz 3dienīti
Ja Doriņa uzrīkosi 5dienas sabraucienu Limbažos ar afteru pie sevis , tad es jau braucu .
Gofman baigais copmanis skatos esi ...
Būs tev liela liela peļķeGofmans rakstīja:Ir OK ! Es ar lielāko prieku aizbrauktu uz pirtiņu un ja vēl ir peļķe kur makšķeri iemest kaut uz 3dienīti
Bubulis rakstīja:Gofman baigais copmanis skatos esi ...
Vismaz kāds rūpētos lai ir gaļaBubulis rakstīja:Gofman baigais copmanis skatos esi ...
man a patīk pacopēt,tik pēdējā laikā nesanāk nekādi laiks,tādēļ arī es neatteiktos no 2 vai pat 3 diennieka!
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …