E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 43
- chevron_right

5dien ap cikiem?

velviens uzradies no rajona, kljova
da nez naks tuvak, ja izdomasim tad uzrakstisim noteikti, tad jau saprotu ari bus japieripo ar savu ziemas drapaku
bet ganjau vari rekinaties ap kadiem 18~19tiem

da nez naks tuvak, ja izdomasim tad uzrakstisim noteikti, tad jau saprotu ari bus japieripo ar savu ziemas drapaku

bet ganjau vari rekinaties ap kadiem 18~19tiem

Nu skatas ya sakat ka busiet kads tad nav yau gruti pieripot :) bet ya neviena nav tad nav yegas houseworx es tev par tavu balto pastastishu incidentu kads man sanaca
Agri busi 5dien ?
Par laiku sakat ap 19:00 kkur varetu ka parasti :) vai atrak nu ka velaties es saku uz 19:00 .....
Agri busi 5dien ?
Par laiku sakat ap 19:00 kkur varetu ka parasti :) vai atrak nu ka velaties es saku uz 19:00 .....

Eu, kad jūs uz Rīgu atbrauksiet ciemos pie Rīdziniekiem??

Tik pat labi kad Rīdzinieki atbrauks ciemos pie Ogriniekiem?Sabinchix rakstīja:Eu, kad jūs uz Rīgu atbrauksiet ciemos pie Rīdziniekiem??![]()

Tak nesen jau bij 

Es nez, bet rīt varētu kkur uz kādiem 18:00 vai bik ātrāk.. Kas vispār varētu būt?
------
Nēēē... tomēr es nebūšu :(
------
Nēēē... tomēr es nebūšu :(

nekas citreiz znachit, psc ziema ara, bet bez blokja ka bez rokam
jamekle kas pa leto var sametinat

jamekle kas pa leto var sametinat

Man tā nejauši sanācis ka priekšā M+S, bet aizmugurē vasarenes 

Man gan visas vasarenes sha kapshu ieksha skilshu klat un aidaa pa ielam
:) karoche cik saprotu tad shodien neviens nebus vai kads doma braukt uz kadiem 18:00

Es ar labprāt, bet man aķis nobeidzās 

Man svecvadi sit ka caur pluru izbrauc yamaina bl*d domayu ziems priekus izbaudiishu nu i H** vam ka normali pasporto ta pisec uz viena katla un stavi mala minutes 2 vas tad mochi talak pieliku pirkstinu dabuyu ar elektribu sapratu vadi yamaina 

es bljad no pagalma netieku ara pilniga dirsa
kursh man pa leto svarku ielaidis reduktora?

kursh man pa leto svarku ielaidis reduktora?

20Ls viss reduktors. Jau ar svarku apstrādāts! 

kadi vispar plani, kad,sabrauciens atkal notiks?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 43