BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 49
- chevron_right
Visim e36 apkart ap salacgrivu un limbaziem,vajadzetu uztaisit saietu ,salacgriva uz bocmaņa laukumu
KAD KURŠ VAR,RAXTIET ,APM DATUMU
KAD KURŠ VAR,RAXTIET ,APM DATUMU
Pagaidām domāju, ka braukšu rītā. Tu pats cik ilgi tur sabūsi?tommijss rakstīja:Vai 7dien kāds beigās būs?
Es rīt no rīta 10.00 braucu atpakaļ uz Rīgu. Nākošreiz būšu tikai uz Jāņiem. hmm.. Šodien jāatrod kāds kurś pievienosies. Šausmīgi gribas tur paēst.
Man fiziski nav spēka šodien no gultas izkāpt pēc gandrīz 1500km nozibināšanas, tāpēc arī nestāv uz braukšanu šodien kur Un ja man vēl pie gultas pienes svaigi ceptu picu un kafiju, tad nu nemaz negribas kur kustēties
šodien tak ir svētdiena !!!!!!!!! es mierīgi plānoju svētdien braukt uz Sgr domādams, ka vēl ir sestdiena lashara! laikam jāmaina darbs atkal
gadās. Ta neko.
Bet paēst var arī Rīgā sabraukt kādu dienu tāpt vnk un parunāt žurkām un želejām
Man vienkārši gribas pēc iespējas ātrāk paēst Bocmanī. Garšīgā siera mērcīte, milzīgā karbonāde u.c. un man te vienk. nav ko darīt. Sabrukušajā skeitparkā arī nav ko daudz iesākt. Brīvdienas paiet vnk neko nedarot, žēl. Es kā muļķis, protams, makšķeri arī nepaņēmu.
Tak splat tur ganās visu laiku apkārt, ņem uzzvani
Nav numura. Tev ir?
Kaads briivdienaas nebrauc no Riigas uz Salacgriivu,vareetu sarunaat vienu lietinju...or varbuut kaadam ir tepat uz vietas aizkjeerushies r16 st5 centreejoshie gredzeni?
es mošk rītā braucu uz Sgr
Ko uz Jāņiem? Varbūt kādu bocmaņ apmeklējumu? :) :)
Jaanjos pagaidaam nav nekas ieplaanots....un visticamaak ieplaanosies peedeejaa nedeeljaa
Bet sadomaat jau var kko,ja savaacas
Bet sadomaat jau var kko,ja savaacas
Bocmani ne. Labak kādu vietu atrast,kaut vai pie sarkanajam klintim.tommijss rakstīja:Ko uz Jāņiem? Varbūt kādu bocmaņ apmeklējumu? :) :)
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Es arii domaaju ka prieksh jaanju svineeshanas bocmanis nederees
Nu ja veel kaadam nav nekas grandiozs ieplaanots,varbuut varam saorganizeet kkur jaanjus pie dabas,pie reiz redzeet vaigaa kaa izskataas paareejie forumieshi no shii gala
Nu ja veel kaadam nav nekas grandiozs ieplaanots,varbuut varam saorganizeet kkur jaanjus pie dabas,pie reiz redzeet vaigaa kaa izskataas paareejie forumieshi no shii gala
es ar visam 4 par,ja man nakosnedel pieskirs kaut slimibas lapu. Galīgi nav nekur kur svinēt un tālu ar negribas.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Es ar būtu par,bet ka tik nesanāk ka jālīgo divatā,vai vienatā!
Nu no manas puses busim 3 tu drosi vien ari viens nebusi,te vel viens,kas negrib uz Bocmani:D tad jau kads barins bus.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 49