5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 287
- chevron_right
mans laikam nebūs bik sašķūnēju auto un negribu lai kāds redz līdz rītdienai!
bet ko var zināt! ja nu kāds mani paķertu tad ierastos!
bet ko var zināt! ja nu kāds mani paķertu tad ierastos!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Būs būs...KLAVINS rakstīja:sodien kaads buus ?
domaaju braukt vai nee sodien uz plazu vai vienkarsi majaas seedeet un kaadu filmu skatiities
Ir doma šodien pieripot.
Es ari noteikti ka busu!
šodien 50/50
pieripošu, atripošu, saripošu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
galvenais nepaaripo kaadam paari
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Varbūt atripošu, ar visu pirmo radarbildi, kura šodien atnāca Ātri vsp, sods par pārkāpumu 3.septembrī
Daa, beidzot sākuši strādāt ar tiem foto, ir dzirdēti varianti par 2 un vairāk mēnešiem!Kon4a rakstīja:Varbūt atripošu, ar visu pirmo radarbildi, kura šodien atnāca Ātri vsp, sods par pārkāpumu 3.septembrī
Labprāt pieripotu, bet manam ķermeni temp. ir uzvārījusies bik vairāk par normu...
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Pieripošu klāt arī ar savu sasisto mazulīti! Cerams, ka kaut kur pa ceļam nenolūzīšu!!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Viņi tur to savu sistēmu apdeitojuši, tagad visi saņem ātrākl savas bildītes...Kon4a rakstīja:Varbūt atripošu, ar visu pirmo radarbildi, kura šodien atnāca Ātri vsp, sods par pārkāpumu 3.septembrī
Varbūt arī pieripošu, bet nu uz lielas jautājuma zīmes vēl....
Es ar būšu!
Pie reizes šādi tādi sīkumi jāsadara auto uz Plazas jumta Mājās tam neatliek laika
Pie reizes šādi tādi sīkumi jāsadara auto uz Plazas jumta Mājās tam neatliek laika
Labrīt. Es te kādu laiku anonīmi ložņājos pa forumu un izdomāju ka jāatzīmējas, lai varētu noskaidrot cikos var aizripināt uz plazu lai nebūtu mājās jāsēž
JozziX rakstīja:Labrīt. Es te kādu laiku anonīmi ložņājos pa forumu un izdomāju ka jāatzīmējas, lai varētu noskaidrot cikos var aizripināt uz plazu lai nebūtu mājās jāsēž
balliite saakas no 19.00 un liidz nezinu ilgaakais ir bijis liidz 2naktii bet ja turpinaajums ir vecriigaa tad liidz gaismai! taakaa gaidiisim!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Piebraukšu bet ar busu, jo taisnā ceļā no darba.. labprāt aplūkotu jūsu skaistuļus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 287