Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 93
- chevron_right
Faaaaaaak. Tā gaidīju ka pabeigšu savas maiņas darbā un varēšu tur braukt nēsāties. Tā vien gribās noskaidrot kas to izdarīja un šim pašam kājas apsvilināt lai zinātu kā šitās huiņas taisīt.ElvijsR rakstīja:Tā nav baumas. Caurums trasē izzāģēts. Par sāli nezinu.co0ins rakstīja:Es biju dzirdējis ka uz Vosa ir sataisīti caurumi kur visi nēsājas un vietējie sāli sabēruši. Tās ir baumas? Varbūt kādam ir informācija pa šito?
Nu braukt neesaaties jau var. Tikkai jaaskatās. Jaaizpeeta. Es 6dien no riita lkm.aizbraukśu palūrēt ar daily un ja buus kraameejams tad ar 36to aizsliidees.co0ins rakstīja:Faaaaaaak. Tā gaidīju ka pabeigšu savas maiņas darbā un varēšu tur braukt nēsāties. Tā vien gribās noskaidrot kas to izdarīja un šim pašam kājas apsvilināt lai zinātu kā šitās huiņas taisīt.ElvijsR rakstīja:Tā nav baumas. Caurums trasē izzāģēts. Par sāli nezinu.co0ins rakstīja:Es biju dzirdējis ka uz Vosa ir sataisīti caurumi kur visi nēsājas un vietējie sāli sabēruši. Tās ir baumas? Varbūt kādam ir informācija pa šito?
Es plānoju pēcpusdienā aizbraukt uz Vosu un pastaigāt apkārt, noskaidrot kas kur ir un nav. Ja nebūs ko darīt sametīšu bildes un informāciju par ledus kondīciju un par caurumu esamību.
Cik tantes runā. Caurums esot tieši uz lìkuma , kur ir uzbrauktuve yz ezera. 1na no 3 uzbrauktuvēm. Caurums 10m garumā. Un taatad trasei iznemts viens posms un var kraameetco0ins rakstīja:Es plānoju pēcpusdienā aizbraukt uz Vosu un pastaigāt apkārt, noskaidrot kas kur ir un nav. Ja nebūs ko darīt sametīšu bildes un informāciju par ledus kondīciju un par caurumu esamību.
Aizbrauc gan. Gaidiisim info. Lai zinu vai jeega kustinaat 36to
Vienu nakti te biju aizravis uz vosu, jau taisijos majaas, bet ieraudziju ka ir jau izslipets trases pagarinajum ap nakamo salinu. Braucu pa to pusi pirmo reizi, ar gazi grida, pirmais problema bija nogulditais balkis, domaju kad kkas nebus labi. Knapi apbraucu ballki un metu pa bremzem bet atrums pa lielu un ie**sos udeni un tur es ari uzravu to ledu kkur uz 10 metriem.
Bleee. Vismaz pasam viss ok? Kaa bleķiem?Sendijs rakstīja:Vienu nakti te biju aizravis uz vosu, jau taisijos majaas, bet ieraudziju ka ir jau izslipets trases pagarinajum ap nakamo salinu. Braucu pa to pusi pirmo reizi, ar gazi grida, pirmais problema bija nogulditais balkis, domaju kad kkas nebus labi. Knapi apbraucu ballki un metu pa bremzem bet atrums pa lielu un ie**sos udeni un tur es ari uzravu to ledu kkur uz 10 metriem.
Taapeec , kad katru reizi braucu kaadu "trasi" no sākuma iepaziistos ar to leenaam izbraucot.
Kurš vakar E36 pēc audi izpeldināja?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tu iepriekšējo komentāru izlasīji?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Igaunis!Kikaps rakstīja:Tu iepriekšējo komentāru izlasīji?
Par pasu pof, domaju ka purna nav, vel palecos kad atduros pret zemi. Bet purnam vispar nekas. Atkal noravu izputeju, tikko parmetinati slieksni un tos salociju. Labi ka cetrata bijam, bridam ieks un celam ara. Tur vel metajas aizmugureja bampera difuzors un paklajins.ElvijsR rakstīja:Bleee. Vismaz pasam viss ok? Kaa bleķiem?Sendijs rakstīja:Vienu nakti te biju aizravis uz vosu, jau taisijos majaas, bet ieraudziju ka ir jau izslipets trases pagarinajum ap nakamo salinu. Braucu pa to pusi pirmo reizi, ar gazi grida, pirmais problema bija nogulditais balkis, domaju kad kkas nebus labi. Knapi apbraucu ballki un metu pa bremzem bet atrums pa lielu un ie**sos udeni un tur es ari uzravu to ledu kkur uz 10 metriem.
Taapeec , kad katru reizi braucu kaadu "trasi" no sākuma iepaziistos ar to leenaam izbraucot.
Jūs četratā izcēlāt auto no Vosa???Sendijs rakstīja: Par pasu pof, domaju ka purna nav, vel palecos kad atduros pret zemi. Bet purnam vispar nekas. Atkal noravu izputeju, tikko parmetinati slieksni un tos salociju. Labi ka cetrata bijam, bridam ieks un celam ara. Tur vel metajas aizmugureja bampera difuzors un paklajins.
Laikam no kačalkas brauca, četri purni pa 150Kg (tieši tāpēc lkm tas ledus arī ielūza!)
d[-_-]b
Varbut tev ir purns ar 150kg pakalu, bet ne man!!!!!Dj Plosky rakstīja:Laikam no kačalkas brauca, četri purni pa 150Kg (tieši tāpēc lkm tas ledus arī ielūza!)
50kg spičkini četratā nepaceltu auto, kurš pusotru tonnu sverSendijs rakstīja:Varbut tev ir purns ar 150kg pakalu, bet ne man!!!!!Dj Plosky rakstīja:Laikam no kačalkas brauca, četri purni pa 150Kg (tieši tāpēc lkm tas ledus arī ielūza!)
Man zem sotaka un parejie vel vieglaki, vnk esam normali pacani.Kikaps rakstīja:50kg spičkini četratā nepaceltu auto, kurš pusotru tonnu sverSendijs rakstīja:Varbut tev ir purns ar 150kg pakalu, bet ne man!!!!!Dj Plosky rakstīja:Laikam no kačalkas brauca, četri purni pa 150Kg (tieši tāpēc lkm tas ledus arī ielūza!)
Kas tad tur ir cetrata izcelt purnu un pectam pakalu, nekas traks.
masina iet vai sarijas udeni?
šeit vai powerā rakstīja, ka esot piešķīlis un pats aizbraucis ar ieslēgtu pečku.EJANSONS rakstīja:masina iet vai sarijas udeni?
Kā arī rakstija, ka izvilkts esot, nevis pacani izcēluši
Beautiful Mechanical Wonder
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83