3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 99
- chevron_right
Es kad slieksnus krasoju tad ari Aldara ielas gala, taja veikala krasu pirku...un tur ari piedava uzjaukt kadu toni vajag un iepildit flakonaaVeilers rakstīja:Atkarībā kam tev to krāsu vajag! Ja vajag auto toni, tad uz Zemnieku ielas pašā sākumā ir autokrāsu veikals un uz Aldara ielas arī! Ja vajag vnk baloniņus, tad mauc uz Depo vai jebkuru citu celtniecības magazīnu!trafka rakstīja:Sveiki liepājnieki es ar no liepājas puses braucu ar tumšu sedanu un traferetu loga trafka, gribēju uzjautat vai kādam nav uz tirdziņu e36 benzīna suknis vai arī varu mainīt vai notirgot 4cyl priekšējās kw vai eichbahs sedinatas atsperes mans nr 29941682zz a un kāds var ieteikt kur pirkt labāk balininos esošās krāsas paldies jau iepriekš
Un cik tāds joks izmaksā,lai nokrāsotu sliekšņus?Arturs... rakstīja:Es kad slieksnus krasoju tad ari Aldara ielas gala, taja veikala krasu pirku...un tur ari piedava uzjaukt kadu toni vajag un iepildit flakonaaVeilers rakstīja:Atkarībā kam tev to krāsu vajag! Ja vajag auto toni, tad uz Zemnieku ielas pašā sākumā ir autokrāsu veikals un uz Aldara ielas arī! Ja vajag vnk baloniņus, tad mauc uz Depo vai jebkuru citu celtniecības magazīnu!trafka rakstīja:Sveiki liepājnieki es ar no liepājas puses braucu ar tumšu sedanu un traferetu loga trafka, gribēju uzjautat vai kādam nav uz tirdziņu e36 benzīna suknis vai arī varu mainīt vai notirgot 4cyl priekšējās kw vai eichbahs sedinatas atsperes mans nr 29941682zz a un kāds var ieteikt kur pirkt labāk balininos esošās krāsas paldies jau iepriekš
Pēdējais labojis māriņš - 17 Jūn 2015, 23:49, kopā labots 1 reizi.
Balto grunti pirku pa kkur 3€ flakonu..aizgaja 2flakoni
Un kraasa aizgaja 2flakoni un viens flakons maksaja kkur ap 9€...nosaucu krasas kodu un bija uz vietas viens...bet taka man vajadzeja vel vienu tad vins uz vietas uzjauca un iepildija flakona un pec stundas jau bij gatavs...tas maksaja 11€
Bet man bij dargak jo spaktelet metinajuma vietas vel vajadzeja...jo pasutiju jaunus slieksnus un visa garuma parmetinaja man...
Un kraasa aizgaja 2flakoni un viens flakons maksaja kkur ap 9€...nosaucu krasas kodu un bija uz vietas viens...bet taka man vajadzeja vel vienu tad vins uz vietas uzjauca un iepildija flakona un pec stundas jau bij gatavs...tas maksaja 11€
Bet man bij dargak jo spaktelet metinajuma vietas vel vajadzeja...jo pasutiju jaunus slieksnus un visa garuma parmetinaja man...
Kur var pasūtīt jaunus sliekšņus?Arturs... rakstīja:jo pasutiju jaunus slieksnus un visa garuma parmetinaja man...
DUDE!Fury rakstīja:Kur var pasūtīt jaunus sliekšņus?Arturs... rakstīja:jo pasutiju jaunus slieksnus un visa garuma parmetinaja man...
Autoveikalos nu ne jau Maximā.
Domāju kādu interneta veikalu. Bet nu anyway, paldies, atradu jau kur.māriņš rakstīja: DUDE!
ja kaut kad intrese kadas detaļas vai cenas varat uzrakstit PM, strādāju auto detaļu veikalā.Krāsas jaucu un flakona ari pildu.
Pēdējais labojis orangeman - 18 Jūn 2015, 10:02, kopā labots 1 reizi.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Paldies par krāsu info, varbūt kāds no jums zin vai benzīna suknis varētu būt pie vainas ka tiko pielaizot un uzdodot gāzi motoram takā stobri atsakās un sāk raustities siltām knapi kas rausta servisā teica ka suknis vārīt būt uz beigām varbūt kāds ur ko tādu saskāries man m40b18 motors
Dedzini riepas,bet ne dveseli
Un pa cik atradi?Fury rakstīja:Domāju kādu interneta veikalu. Bet nu anyway, paldies, atradu jau kur.māriņš rakstīja: DUDE!
20 eur gabalā.Arturs... rakstīja: Un pa cik atradi?
Paldies Jančukam par uzlīmēm
Kādam nemētājās nevajadzīgi sedana griesti ar lūku? Labprāt savāktu, varu dot pretī arī kaut ko garšīgu! Gribu pārlīmēt griestus uz melnajiem, bet netīkās braukāt ar izārdītu salonu
Kādam nemētājās nevajadzīgi sedana griesti ar lūku? Labprāt savāktu, varu dot pretī arī kaut ko garšīgu! Gribu pārlīmēt griestus uz melnajiem, bet netīkās braukāt ar izārdītu salonu
Tad gandriz tas pats vien irr..es pa 35€ abus nopirku...Fury rakstīja:20 eur gabalā.Arturs... rakstīja: Un pa cik atradi?
Ugunsgrēks Raiņa ielā 52.
Izskatās baigi traki
SVEICIENS!
ATGĀDINU KA PIE MANIS VAR DABŪT UZLĪMES..
BALTĀS PALIKUŠAS TIKAI NEDAUDZ
MELNĀS IR DAUDZ.
NEKAUTRĒJIES UN ZVANI: 22315111
ATGĀDINU KA PIE MANIS VAR DABŪT UZLĪMES..
BALTĀS PALIKUŠAS TIKAI NEDAUDZ
MELNĀS IR DAUDZ.
NEKAUTRĒJIES UN ZVANI: 22315111
Varbūt kādam ir motora labais kronšteins no 6cil benzīna .?Baigi vajag!
Šodien pie baatas satikts sarkans e36 ar e36.lv Liepāja uzlīmi. Kurš??
Kāds tirgo style5 16'' komplektu? PM pļīz
Pēdējais labojis Peteris - 24 Jūn 2015, 23:05, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 99