Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 93
- chevron_right
Jus pa citu auto runajat veci, man sarkans sedans 1.8lLaurix rakstīja:Kā arī rakstija, ka izvilkts esot, nevis pacani izcēluši
āāā, man likās, ka Tev tā sudrabotā kupeja!Sendijs rakstīja:Jus pa citu auto runajat veci, man sarkans sedans 1.8lLaurix rakstīja:Kā arī rakstija, ka izvilkts esot, nevis pacani izcēluši
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
- ikey07
No paziņas padzirdēju, ka sodien vai vakar kāds "bembists" sīko notriecis un aizmucis, sīcis reanimācijā. Tā nu ments piekodināja lai sovakar uzmanoties, ceļiniekiem esot piekodināts lai drāžot visus bmw kas slidinās. cik nu ticami nezinu, spriediet pasi.
Tā nu par tēmu, kādi sodien pasācieni? Kur braucam slīpēt?
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
varētu kaut kur izlīst ārā šodien. moš kāds zin kādu grantēto posmu ar feiniem likumiem Rīgas apkārtnē?litrinjsh rakstīja:No paziņas padzirdēju, ka sodien vai vakar kāds "bembists" sīko notriecis un aizmucis, sīcis reanimācijā. Tā nu ments piekodināja lai sovakar uzmanoties, ceļiniekiem esot piekodināts lai drāžot visus bmw kas slidinās. cik nu ticami nezinu, spriediet pasi.
Tātad, kā jau minēju iepriekš, pa pēcpusdienu aizbraukšu un nočekošu kas notiek uz "Vosa" kā arī pirmo reizi paslidināšos pa tīru ledu.
Biju tur uz pāris stundām un ledus ir labā cietības līmenī lielākotiess, protams ir vēl viena vieta kur tika nomesta pagale lai varētu ievērot ka tur ir caurums, nu, TUR VIŅŠ vēljoprojām ir. Pluss vēl tā iebrauktuve ko iepriekšējie tepat pieminēja kas visu laiku gremdē braucamos.
Arī bija viens zvējnieks uz vietas kas tālākajā iebrauktuvē teica ka ledum ir aptuveni pie 15 cm biezums, un uz vidu vajadzētu būt vēl vairāk ar komentu ka "Nu, pārgalvīgi tie jaunieši ir, bet nu ko vajag to vajag", tieši pēc tā kad mums garām uzbrauca uz ledus jau viens cits čalis un devās jautrības ceļā.
Tālākajā iebrauktuvē tur tāds nesmuks caurums kas ir bildē, un tas man neviesa pārliecību, tādēļ aizbraucām apskatīt otru pusi un tur jau bija viss ok, nesāmies virsū un izbaudījām jautrību. Spots labs, rīt noteikti atkārošu to visu!
Biju tur uz pāris stundām un ledus ir labā cietības līmenī lielākotiess, protams ir vēl viena vieta kur tika nomesta pagale lai varētu ievērot ka tur ir caurums, nu, TUR VIŅŠ vēljoprojām ir. Pluss vēl tā iebrauktuve ko iepriekšējie tepat pieminēja kas visu laiku gremdē braucamos.
Arī bija viens zvējnieks uz vietas kas tālākajā iebrauktuvē teica ka ledum ir aptuveni pie 15 cm biezums, un uz vidu vajadzētu būt vēl vairāk ar komentu ka "Nu, pārgalvīgi tie jaunieši ir, bet nu ko vajag to vajag", tieši pēc tā kad mums garām uzbrauca uz ledus jau viens cits čalis un devās jautrības ceļā.
Tālākajā iebrauktuvē tur tāds nesmuks caurums kas ir bildē, un tas man neviesa pārliecību, tādēļ aizbraucām apskatīt otru pusi un tur jau bija viss ok, nesāmies virsū un izbaudījām jautrību. Spots labs, rīt noteikti atkārošu to visu!
Šodienas pasākums!
Varat braukt man tīrīt sētu, lāpstas pietiks visiem
:ziemaspriekubaudīšana: :zajbalcikvarsnigt:
Varat braukt man tīrīt sētu, lāpstas pietiks visiem
:ziemaspriekubaudīšana: :zajbalcikvarsnigt:
Izručījat kāds mani. Sēžu mārupē un skatos pa logu uz driftu kas ārā krīt. Kādam varbūt pietrūkst kompānijas? Pats ar k2 un Rīgas Satiksmi pārvietojos
Ar k2 ar normāli slīd, arī trolejbuss šodien praktiski no katras pieturas smuki spolēja!Burbul1s rakstīja:Izručījat kāds mani. Sēžu mārupē un skatos pa logu uz driftu kas ārā krīt. Kādam varbūt pietrūkst kompānijas? Pats ar k2 un Rīgas Satiksmi pārvietojos
d[-_-]b
Nu par to jau neviens nestrīdās, bet pēc 15 min k2 "drifta" vairs k2 nevar justDj Plosky rakstīja:Ar k2 ar normāli slīd, arī trolejbuss šodien praktiski no katras pieturas smuki spolēja!Burbul1s rakstīja:Izručījat kāds mani. Sēžu mārupē un skatos pa logu uz driftu kas ārā krīt. Kādam varbūt pietrūkst kompānijas? Pats ar k2 un Rīgas Satiksmi pārvietojos
Man te vienkārši asaras birst pie loga sēžot Kurš man pārdos pa kapeikām rwd lamatu. vienīgie nosacījumi - ir vismaz 3 mēn t.a. benziins un kustās uz priekšu
wtf kur palika winterbeaters?
edit:sajaucu Tevi ar fashiju dēļ avatara ir e30,sarunas sākas no 1500eur ja ir argumenti,tad dārgāk
edit:sajaucu Tevi ar fashiju dēļ avatara ir e30,sarunas sākas no 1500eur ja ir argumenti,tad dārgāk
Ja tu man prasi, tad man šoziem nav bijis tāds un no pagājušās ziemas winterbeaters šovasar kkādā rīgas šrotā lkm izjaucās, cik pēdējoreiz dzirdējuĢirts rakstīja:wtf kur palika winterbeaters?
EDIT: uuuun tagad jaunu avataru studijā
winterbīteris šodien nekur nebrauc jo pastāv iespēja atraut bamperiĢirts rakstīja:wtf kur palika winterbeaters?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Vot tev bija winterbeaters
es vēl joprojām ceru ka apstāšosdzhonsons rakstīja:Vot tev bija winterbeaters
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tas sniegs ir vnk... pakaļā. Neiesaku tagad nevienam doties baudīt ziemu, ja vien līdzi nav sniega lāpsta un virsū nestāv šipotas riepas. Es ar stock atsperēm sajutos kā sniega štūre.
Paldies čalim ar balto kompaktu, kurš mani Mārupē izstūma no kupenas!
Paldies čalim ar balto kompaktu, kurš mani Mārupē izstūma no kupenas!
Ķekavā eņ eņ eeeeņ un Cak'am saldi miegi
Nav jau tik traki, man gan ir šipi(kkādi 10% no viņiem moš vēl ir vietā )
Paslidinājos pa pārdaugavas pusi, buļļu aplī manīts melns e34 kam sekoja zaļa kupeja un sarkans kompots šejienieši ?
Paslidinājos pa pārdaugavas pusi, buļļu aplī manīts melns e34 kam sekoja zaļa kupeja un sarkans kompots šejienieši ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 93