e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 90
- chevron_right
Mulkibas!!!baumanis rakstīja:būtu paklusējis !!!Emteks rakstīja:BMW slava slīd ar vien zemāk un zemāk.
Ko Jelgava dara?
Jelgava vairs neko nedara, vissi kkur, pa savam malam!Edža rakstīja:Ko Jelgava dara?
sveiki kas rīt ar draģi? varbūt kāds zin?
Dzirdeju ka šodien pie k rautas tiekamies ap 21:00.
Jelgavā arī kkādi meetingi ir?
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Jā, Jelgavnieki savācās lai paskrietu!
Laxay rakstīja:Jelgavā arī kkādi meetingi ir?
Vissi izvilkuši savas žurkas no ziemas miega? vai arī es vienīgas nebraucu pa ziemu!
Visu laiku kustas.. Šobrīd aktīvi gatavoju auto tehniskajai apskatei
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Kas no jelgavas 21. brauks uz Rulliti uz atklashanu? Vajadzetu visus salasiit, atradit cik tad mes daudz esam.
Principā esmu no Rēzeknes, bet bembis stāv jelgavā, mācos ar jelgavā un taisu savu e36 tepat. Gribētos tikt bet nezvai dziesmā dvēseli dabūšu.Trakais911 rakstīja:Kas no jelgavas 21. brauks uz Rulliti uz atklashanu? Vajadzetu visus salasiit, atradit cik tad mes daudz esam.
Kas palicis lai dziesma dabutu?
Principā vajag ievilkt visu ews pravodku, un piešūt jaunu čipu pie ews.Trakais911 rakstīja:Kas palicis lai dziesma dabutu?
Vieglak panjemt visu ews sistemu no viena auto un ielikt vinju ir 2 stundu darbs, piekodet cipu tikpat izmaksas cik cits komplekts maksa!
Man ir dators un ews kastite, bet čipa nav, kā arī manai žurkai nav bijis nekad ews. Man dogma piedāvāja visu ievilkt tik es domaju ka žurku lidz rigai dabūt...Trakais911 rakstīja:Vieglak panjemt visu ews sistemu no viena auto un ielikt vinju ir 2 stundu darbs, piekodet cipu tikpat izmaksas cik cits komplekts maksa!
Man draugs vilka ieksa masinai ieprieks nebija. Letak bus citu komplektu panjemt un shemas iedoshu, ieliksi pats. Vai ari var sarunat kkad pieskrieshu palidzeshu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu davaj rīt būšu skaidrāks uzraksti pmTrakais911 rakstīja:Man draugs vilka ieksa masinai ieprieks nebija. Letak bus citu komplektu panjemt un shemas iedoshu, ieliksi pats. Vai ari var sarunat kkad pieskrieshu palidzeshu.
Cik no Jelgavas brauks uz sezonas atklāšanu?
EsEdža rakstīja:Cik no Jelgavas brauks uz sezonas atklāšanu?
Brauksu.Edža rakstīja:Cik no Jelgavas brauks uz sezonas atklāšanu?
Varbut varam savakties jelgavnieki un kopigiem spekiem iz rulliti doties?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 90