5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 287
- chevron_right
ko piekdien ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Plazā!!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Ja plazā tad pieripošu arī es
Plaza, Plaza, Plaziņa Kā vienmēr sākam vākties uz 19:00
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
domāju ka ja siikais brauks uz trenniņiem biķerniekos, tad braukšu uz biķerniekiem un tikai pēc tam uz Plazu.
Jap prom nedzīs, tad varbūt arī piebraukšu izostīt gaisu kā nu jums tur ir :)
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
Oi.. treniņi !! Ak mana gaišā galviņa Cikos sākas treniņi 5dien ???
Man ir info tikai par šodienas treniņiem. Ja kas, šodien treniņi 27.09. no 18:00 - 20:00 Iebraukšana jau no 17:30 Trniņi PRO, STREET un PROAM
Man ir info tikai par šodienas treniņiem. Ja kas, šodien treniņi 27.09. no 18:00 - 20:00 Iebraukšana jau no 17:30 Trniņi PRO, STREET un PROAM
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Starp citu, pēc sezonas noslēguma ballītes karogs palika pie mums, vai to ņemt uz driftu līdzi?
Opa šodien bus jaaizlaiž, jo piektdien netikšu...Podziņa rakstīja:Oi.. treniņi !! Ak mana gaišā galviņa Cikos sākas treniņi 5dien ???
visi skatīt gribētāji pirms tam tiekas, vaij iekšā tiekas ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Es personigi pievienošos pec tam jo tieku uz kadiem 18.30!kompots rakstīja:visi skatīt gribētāji pirms tam tiekas, vaij iekšā tiekas ?
Arī ir plānā, vairāk kā iespēja, aizdoties pēc darba uz drifta treniņu. Visticamāk, ka būšu biķeros
Man atcelas rita sabrauciena apmeklesana
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Neviens vēl prom nav dzīts no Plazas, pat tādi, kuri tiešām būtu jādzen prom, tiek paciestiSayed rakstīja:Jap prom nedzīs, tad varbūt arī piebraukšu izostīt gaisu kā nu jums tur ir :)
Būšu 5dien Plazā, bet, iespējams, ar nelielu nokavēšanos
Nu nu precizak kurus ta gribejat dzīt prom? A?
Tiek paciesti?korsa rakstīja:Neviens vēl prom nav dzīts no Plazas, pat tādi, kuri tiešām būtu jādzen prom, tiek paciestiSayed rakstīja:Jap prom nedzīs, tad varbūt arī piebraukšu izostīt gaisu kā nu jums tur ir :)
Būšu 5dien Plazā, bet, iespējams, ar nelielu nokavēšanos
Esmu plazā vienītī, kur visi citi?
Tulīt paēdam un braucam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87