3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …
- 99
- chevron_right
Pa Ālandi bija interesanti pabraukt, tik prasās šipus vai zāģus labāk!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
es pss, tur jau nav brīnums ka saliekas kopā! Kamēr tu sāniski frēzē, tikmēr viens aiz niedrēm nesavāc un loģisk ka iepis viņā. Tur pirms brauc uz to ezera, vajag ar trimmeri niedres apzāģēt
Šovakar pats izbraucu pa Ālandi. Braucēju nav daudz un diezgan palielas peļķes tur jau ir.
Var braukt uz Aizputi pa udenstilpni slipēt intresanta trase iebraukta, viens aplis ap2.2km
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Atzīstās, kurš zvejnieku alejā pazaudēja slieksni vai sliekšņa uzliku ieslīdot kupenā?
Kam tad šis ir? Neesmu manījis Liepājas ielās. https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... acglb.html
Izklausās pēc Osīša, ja kompakts tas ir!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
kompats ari tur bija bet liekas ka bez uzlimem, pa nakti nepetiju, bet vainu sedans vainu kupeja. no rita dikti stumdijaas lai tiktu araa, bija slinkums celties skatities
...
Jautajums kur liepaja var aizvest nostruklot detalas pa adekvatu samaksu ?
Kāds no liepājniekiem netirgo sporta rulli? Interesē kautkāda Momo stūre vai kautkas līdzīgs, ar iznesumu protams. Ja ir ko piedāvāt PM.
22167211 mārisGM-747 rakstīja:Jautajums kur liepaja var aizvest nostruklot detalas pa adekvatu samaksu ?
20313022
Skaties uz kuru var sazvanit
@instagram - anrijs.v
Lūgums forumiešiem padalīties ar pieredzi par uzņēmumu "RK Metāls" Grobiņā, ir iespēja tur iegūt darbu, varbūt Jums ir kāds info kā tur pret darbiniekiem izturas? Paldies jau iepriekš!
Kurš tas bija? Lauķenē?nelegalais rakstīja:Lūgums forumiešiem padalīties ar pieredzi par uzņēmumu "RK Metāls" Grobiņā, ir iespēja tur iegūt darbu, varbūt Jums ir kāds info kā tur pret darbiniekiem izturas? Paldies jau iepriekš!
Cik man zināms tur normāla attieksme.
pāris gadus atpakaļ viņi vēl sabūvēja jaunas telpas un jaunas iekārtas saveda..
Es 2013.g. strādāju blakus servisā.. Vienreiz viņiem sētā kāriņš apkrita
pāris gadus atpakaļ viņi vēl sabūvēja jaunas telpas un jaunas iekārtas saveda..
Es 2013.g. strādāju blakus servisā.. Vienreiz viņiem sētā kāriņš apkrita
Piedāvāju Liepajniekiem dažādas BMW Detaļas. Lukturi/BAMPERI/Riepas/UTT.25-372-211
Kādam nav lieks labais Bosch lukturis? var bez priekšējās daļas (stikla un lēcām), galvenais lai aizmugure laba un prožektori regulējami (uz TA).
japaskatās cik viņš labs, mošk ka būs..Fury rakstīja:Kādam nav lieks labais Bosch lukturis? var bez priekšējās daļas (stikla un lēcām), galvenais lai aizmugure laba un prožektori regulējami (uz TA).
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …
- 99