BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 49
- chevron_right
Vismaz divatā!!!
es ar varu piebiedroties,bet vai kaadu atvilkshu liidzi nezinu
nē nē, jāņus svinēšu citur. Doma paēst, papļāpāt, sapazīties un tā.
Jāņus var pie mana senča, tur katru gadu vērienīgs pasākums ar visiem ugunskuriem, degošajām mucām, nu kā pienākas
pie reizes es nokārtotu ar dažiem dažas ievilkušās lietas davest un arī jebkādus citus deal varam veikt turpat uz vietas
pie reizes es nokārtotu ar dažiem dažas ievilkušās lietas davest un arī jebkādus citus deal varam veikt turpat uz vietas
nav slikta ideja,ja uznjemies uznjemt viesus tad tik riiko aukshaa festivaalu
a viņš pieņems e36 savā pagalmā?:D Un svešus cilvēkus?neaiztrieks ar mietu?:DRidlihs rakstīja:Jāņus var pie mana senča, tur katru gadu vērienīgs pasākums ar visiem ugunskuriem, degošajām mucām, nu kā pienākas
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
varētu uzņemties, sencis noteikti uzņemsies, viņam patīk to darīt un padodas.splat rakstīja:nav slikta ideja,ja uznjemies uznjemt viesus tad tik riiko aukshaa festivaalu
Bet nu gulēšana gan - vai nu savās teltīs, mašīnās vai papardēs, ja nav saprašana vairs kur jāiet
bet parasti visi saceļ telšu pilsētiņu.
nu tad es skaidrojos darbā ar grafikiem un precizēju šeit kas un kā.
būs arī e34, e39 un mošk e38 arīGuncis rakstīja: a viņš pieņems e36 savā pagalmā?:D Un svešus cilvēkus?neaiztrieks ar mietu?:D
nē, nepieņems, es tā , spamoju vnk
nu tad organizeejam telshu pilseetinju
Ridlihs,tik kur tas ir?
Ridlihs,tik kur tas ir?
Stienūža kapsētu zini?
zinu zinu Kkur tajaa apviduu,pljavaa?
lai gan nezinaataajiem var labi izklausiities ,jaanji stienuuzju kapseetaa
nu tad vēl drusku uz priekšu pa galveno ceļu un kreisajā pusē
tad tik dod info
vai tik tavs sencis nav te zinams,ja tā māja aiz kapiem uz Korģenes pusi.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
pilnīgi pieļauju, ka viņš ir zināms
Dambis?
Man ar tā liekas!
pasaule ir maza
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12