e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 41
- chevron_right

Šāds manējais izskatījās pēc skalošanas...
un tikai 4EURO 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Netīrs. kādu dienu ielikšu pirms un pēc, pagaidām netīras bildes nav! 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Jātaurings rakstīja:netīrs izskatās šādi

Nu šitas jau tā normāli 

netīrs izskatās šādi
Un šis?
P.S Kolēģa E39!
Un šis?

P.S Kolēģa E39!

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Laikam lietotāju taurings redzēju 12:00 Saldus statoilā izspolējam no riepu pumpēšanas vietas 

Edzy wagons manits pie grossa,mbampers rasariktē un lūpa jauzliek!! 

Jap ir tāda lieta, biju pie grosa vairākas reizes! Pagaidām izskatās ka ātrāk par maiju krāsošanās nesanāks.pipax rakstīja:Edzy wagons manits pie grossa,mbampers rasariktē un lūpa jauzliek!!

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kuldīgā, rīt jau no 6iem rītā, būs slēgtas ielas nedaudz, it īpaši ceļi uz veco tiltu un pa vecpilsētu. 

Jo reņģes lido Kuldīgā!Alutinsh rakstīja:Kuldīgā, rīt jau no 6iem rītā, būs slēgtas ielas nedaudz, it īpaši ceļi uz veco tiltu un pa vecpilsētu.

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Kas tad vakar labs bija pasākumā? "zivis lido Kuldīgā" Bija arī kas interesants? Pats netiku, vakar traka diena bija, Visa aizņemta. Un tas moču bars vizināja arī? Vakar pie aibes palaidu viņus pa priekšu un braucu no muguras, labs skats varēja būt, visa moču kolonna pa priekšu brauc pa abām joslām, pretī neviens nebrauc un es ar savu wagonu kā pavadonis no muguras, nebija tādu cilvēku, kas neatskatījās.

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Viņi vakar caur Aizputi arī brauca uz Liepāju droši vien..
Es no garažas dzirdēju ka brauca vesels bars + vēl motokross un vakarnakt ballīte bija estrādē
Es no garažas dzirdēju ka brauca vesels bars + vēl motokross un vakarnakt ballīte bija estrādē

Vakar laikam vispār tāda aktīva diena un nakts bija. Pa nakti ar Čomiem braukājām uz laukuma visādi tusējās, klondaika un stenders arī pilns.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Neko nezinu, kas labs bija. Vairs nekad neparakstīšos mentiem palīdzēt kaut ko sargāt vai pieskatīt...

Vakar un šodien motorkross, pa nakti ballīte, kaut kur bija rallijs te pat, stabo saiets, mehu dienas, drifta apskate un treniņš, lidojošās renģes ventā
motosezonas atklāšana un gan jau, ka vēl kaut kas 

Alutinsh rakstīja:Laikam lietotāju taurings redzēju 12:00 Saldus statoilā izspolējam no riepu pumpēšanas vietas
ne ne

tas nebiju es... tajā laikā mājās sēdēju

P.S es kad spolēju to nevar nepamanīt, jo man melns mākonis no izpūtēja izveļas. Kā nekā Dīzelis taču.
Pēdējais labojis taurings - 26 Apr 2015, 22:10, kopā labots 1 reizi.

Manam tagad priekšā nummurzīme aizcelta uz šofera pusi. Esmu vienīgais tāds Saldū 
ir vēlviena vai pat divas kūtiņas Saldū tādā pašā krāsā kā man (Motreal blue)

ir vēlviena vai pat divas kūtiņas Saldū tādā pašā krāsā kā man (Motreal blue)

Nu tad fail no manas puses. Bet labi ka pateici par nummurzīmes pusi, vieglāk saprast būs 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 41