5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- …
- 287
- chevron_right
Es ar pec ilgiem laikiem varbut pievienoshos ja no limbaziem uz rigu tikshu.
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Es tūlīt darba komandējumā braukšu uz Valmieru. ap plkst. 15:00 braukšu atpakaļ uz Rīgu. Ja stopēsi , pa ceļam varēšu paķert Ja kas, zvani
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
laikam busu , bet ne ar BMW bet ar ziemas parvietojamo aparaatu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Būšu, bet vai paspēšu uz septiņiem to gan vēl nezinu, pieļauju ka kavēšu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Tā kā no motoriem nesūda nerubiju,varbūt piebraukšu pamaisīties pa kājāmactivity rakstīja:Droši, vienmēr priecājamies par forumiešu apciemojumiem
Būšu Gribās visus atkal satikt...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Būšu arī protams..
Tik foršs laiciņš negaidīti Rīgā
Tik foršs laiciņš negaidīti Rīgā
labprāt piebrauktu, iepazīties
Toam droši!
Ar prieku gaidam protams jaunos lietotājus iepazīties
es arī kaut kad gribētu piebraukt, bet nekad nesanāk. nākoš trešdien braucu uz Rīgu un kādu stundu vai pusotru īsti nebūs ko darīt. Varu tad izklaidēties ar kādu kopā
bāc, nevaru darbā vairs nosēdēt, gribas ātrāk uz plazu visus satikt
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
maybee būšu!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
+1..tik forši!kompots rakstīja:bāc, nevaru darbā vairs nosēdēt, gribas ātrāk uz plazu visus satikt
Man arī tāpat, neredzēju e36 kādu laiciņu un tā noilgojusies esmu pēc foršajiem cilvēkiem
Mēs gan diemžēl šodien nebūsim plazā, bet, ja kāds pēc Plazas brauc pasvilināt uz bedri, tad droši var pēc tam piebraukt pie mums boksā ciemā...
Es vēl darbā, bet tuliņ pošos uz Plazas pusi ar savu netīreli
ko tur kādā bedrē var svilināt, es neko nesaprotuJolcinja rakstīja:Mēs gan diemžēl šodien nebūsim plazā, bet, ja kāds pēc Plazas brauc pasvilināt uz bedri, tad droši var pēc tam piebraukt pie mums boksā ciemā...
Kā arī - vēl tupu darbā. vairs tikai 4 ar pus stundas Vai kāds vēl plazā būs 00:00?
starpcitu jaa, es planoju plaza ierasties ap 22:30 kāds būs??
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93