3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- …
- 99
- chevron_right
Tieši tāKristapinnss rakstīja:Veiler, Tavs E36 šodien nestāvēja pie spirits & wine?
Tāds darbs nāciet ciemosArmando rakstīja:vailers tur biezi viesojas
Varbūt kādām no mūsu puses ir zināms kas pārdod normālu kupeju/sedanu,nevaig nekādu uber kruto
Dzinejam nav nozimes :)
Dzinejam nav nozimes :)
Pēdējais labojis Mlinarts - 05 Mar 2016, 20:47, kopā labots 1 reizi.
Kādam nemētājās lieks plastmasas vāciņš no miglām? Tas kurā iesprauž štekeri! Manējais viens nekontačit kaut kā
No liepājniekiem ir kāds, kurš var manai auto pravodkai pievienot klāt štekeri priekš analogās klimas? Maiņa no parastās pečkas uz klimu!
Kad esmu Liepājā, arī parasti apmeklēju.Armando rakstīja:vailers tur biezi viesojas
Kādam liepājniekam nevajag uz pārlīmēšanu kupejas visas abšifkas (nav viduči,un no abšifkas iekšpuses stiprināšanas līste ,kura pie paša stikla uz durvīm stiprinās), Bet vajadzēs pilnībā visu pārlīmēt. Ja kādu interesēs,iedošu bildes. Ja nevajadzēs,tad uz miseni...
Kupeja uz detaļām, Jautājiet kas interesē, ir LSD,3.45,Piekare, Un vel viskautkas. PM!
Kādam no Liepājas ir kulise 2.0 vai no 2.5?
Rakstu no telefona / izmantoju tapatalk
Rakstu no telefona / izmantoju tapatalk
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Varbūt, kāds var piedāvāt 215/50 R17, kas vismaz būtu 2 mm?
Ir kāds Liepājā, kurš varētu man iemetināt rezonatoru izplūdē?
Jebkurā servisā tev iemetinās.Fury rakstīja:Ir kāds Liepājā, kurš varētu man iemetināt rezonatoru izplūdē?
Lai sencis metina
Nu drusku jau ir pēc termosa, bet nu ja cilvēkam patīk, tad lai brauc. Po*uj!
1.6 krutāku nav pelnījis.KeX rakstīja:Pie reizes lai uzmetina normālu gala bunduli, tas termos izskatās pretīgi
Sencim laika nava.māriņš rakstīja:Jebkurā servisā tev iemetinās.Fury rakstīja:Ir kāds Liepājā, kurš varētu man iemetināt rezonatoru izplūdē?
Lai sencis metina
Ap cik eur viņi noplēsīs servisā?
Es nez. Japrasa uz vietas.Fury rakstīja:Sencim laika nava.māriņš rakstīja:Jebkurā servisā tev iemetinās.Fury rakstīja:Ir kāds Liepājā, kurš varētu man iemetināt rezonatoru izplūdē?
Lai sencis metina
Ap cik eur viņi noplēsīs servisā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94