3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 99
- chevron_right
uzzvani sitam, vins iemetinas labi un pa leto, un principa jebkura laikaa.
28342133 viesturs, saki ka armands iedeva nr
28342133 viesturs, saki ka armands iedeva nr
...
Komentāri jau unikāli un Māriņ pa Tavu E36 visi ''priecājās''
liepajniekiem.lv
liepajniekiem.lv
Ko?Kristapinnss rakstīja:Komentāri jau unikāli un Māriņ pa Tavu E36 visi ''priecājās''
liepajniekiem.lv
Voij, atvaino, sajaucu Tevi ar kādu citu.māriņš rakstīja:Ko?Kristapinnss rakstīja:Komentāri jau unikāli un Māriņ pa Tavu E36 visi ''priecājās''
liepajniekiem.lv
Es tā sapratu
Kādam ir lieka nāss, ko varētu atdot?
Baigie sūdi, tikko izbraucot no Rīgas iedegās check engine lampiņa. Jums te Liepājā ir kāds gudrāks, pie kā pieslēgt pie kompja e39 M54B25?
Sakņu iela 22, tur BMmotors serviss, brauc uz turieni
Ir kāds tieši jāmeklē, vai kāds pazīšanās kods ko pateikt lai nav kosmiskā vadiņa iespraušana...?
Kādam nav M40 dzinēja izpūtējs visā garumā, vēlams ar stock troksni (klusumu)?
Prasi Kasparu. Saki, ka e36.lv forumā tev ieteica griezties pie viņa! Vai būs atlaide to gan nevaru solītgustavsmelnais rakstīja:Ir kāds tieši jāmeklē, vai kāds pazīšanās kods ko pateikt lai nav kosmiskā vadiņa iespraušana...?
Kas no Liepājas rullēs uz atklāšanu? Varētu visi smuki aizvraukt, bez skriešanas! Jo pārsvarā ir skrējēju bars! Un tas nav interesanti
Rakstu no telefona / izmantoju tapatalk
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
+ 1
Esmu no Saldus, bet gan jau plēsīsiet cauri. Vienītī ar negribas braukt butu forši pievienoties kādam bariņam
Esmu no Saldus, bet gan jau plēsīsiet cauri. Vienītī ar negribas braukt butu forši pievienoties kādam bariņam
Iespējams, ka es braukšu, bet negribu baigi ieplānot! Ja braukšu, tad pievienošos tev!
kam Liepājā ir balta kupeja, liekas, ka vakar pie jūrnieku kojām redzēju????
Es no Kuldīgas! Arī varētu ripināt ar jums uz atklāšanu, noteikti ka Saldū, vai Skrundā varētu satikties!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Pasakiet kadu elektriki kam nav alergija pret e36 liepaja iznemot bmauto.
Zinu ka KeX ir balta, bet tā man liekas stāv sētāhrusts rakstīja:kam Liepājā ir balta kupeja, liekas, ka vakar pie jūrnieku kojām redzēju????
Tu domā tā kā pagājušo gadu uz LT BMW Fest?Trusis92 rakstīja:Kas no Liepājas rullēs uz atklāšanu? Varētu visi smuki aizvraukt, bez skriešanas! Jo pārsvarā ir skrējēju bars! Un tas nav interesanti
Kad tika uz LT labajiem ceļiem, tad visi kaut kur sāka vilkt, bet beigu beigās tā pat netika uz stāvlaukuma
quattro ist für sissies
Vispār, šogad būs atkal tas pasākums LT?Kalnux rakstīja:Tu domā tā kā pagājušo gadu uz LT BMW Fest?Trusis92 rakstīja:Kas no Liepājas rullēs uz atklāšanu? Varētu visi smuki aizvraukt, bez skriešanas! Jo pārsvarā ir skrējēju bars! Un tas nav interesanti
Kad tika uz LT labajiem ceļiem, tad visi kaut kur sāka vilkt, bet beigu beigās tā pat netika uz stāvlaukuma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 99