5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- …
- 287
- chevron_right
Varbūt kaut kā piekāpšu..
ap cikiem parasti tauta plazā vācas ? ir doma novembra vidū pieripot.
Parasti jau no 19:00V1Beta rakstīja:ap cikiem parasti tauta plazā vācas ? ir doma novembra vidū pieripot.
Tāaatad, ja kas 16.now varat tā laicīgi tad ieplānot, laidīsim visi, kas vēlēsies un varēs kopīgi uz vecrīgu visi kopā atpūsties e36 kubs un forums
Un šodien arī protams, kas vēlās
Pagaidam izskatas ka nebusu! :(
Uz kurieni tiesi Vecriigaa tauta dosies ? Man bail no cenaam
Nju mēs parasti pirms tā iesildamies kkur tā lai naw pa dārgo, un klubiņā tur tā minimāli ko pērkamV1Beta rakstīja:Uz kurieni tiesi Vecriigaa tauta dosies ? Man bail no cenaam
Parasti uz kaļķu vārtiem dodamies
Bet satikšanās tik un tā paliek Plaza...? Varbūt arī pievienošos vecrīgai už kādu laiciņu
šodien būšu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nju protams ka plaza...armis rakstīja:Bet satikšanās tik un tā paliek Plaza...? Varbūt arī pievienošos vecrīgai už kādu laiciņu
Busu ar uz kaadu briitinj!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Nja, galvenais lai pēc tādas "iesildišanas" var vel pajiet, un nebutu kritušoSabinchix rakstīja:Nju mēs parasti pirms tā iesildamies kkur tā lai naw pa dārgo, un klubiņā tur tā minimāli ko pērkamV1Beta rakstīja:Uz kurieni tiesi Vecriigaa tauta dosies ? Man bail no cenaam
Parasti uz kaļķu vārtiem dodamies
Tā kā, kā parasti, nav kas apker līdzi no palvniekiem/mežciema -> Nebušu. Vienigi var būt centra uz nakts pusi bušu, bet neesmu vel aprleicinats, jo laiks ir tāds kāds ir.
Es pie stuures tapec tik uz plazu pieriposu.
Paldies kompotiņam ka pēc vecrīgas izvadāji mūs pa mājām
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tā, šodien mums ar siiko ir vēlēšanās aizlaizt uz boulingu. Mēness boulingā Mēs domājam , ka varētu tā uz kādiem 16:00 jo tomēr ir 7diena un daudziem rīt uz darbu Kurš vēl vēlas pievienoties, droši zvani man, jo tagad lienu ārā no foruma 28339051
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Čāāu visiem
Gribēju piedāvāt tiem, kam ir vēlme un nav nekādu plānu šo svētdien 11.nov. doties uz patversmi pastaigāt ar suņukiem..
Gribās foršo Dexterīti atkal izvest jautrā pastaigā..
Tad nju kam ir vēlme tiekamies pie patversmes svētdien 13:00, iepriecināsim suņukus
Gribēju piedāvāt tiem, kam ir vēlme un nav nekādu plānu šo svētdien 11.nov. doties uz patversmi pastaigāt ar suņukiem..
Gribās foršo Dexterīti atkal izvest jautrā pastaigā..
Tad nju kam ir vēlme tiekamies pie patversmes svētdien 13:00, iepriecināsim suņukus
Sazvanīšos ar patversmi. Moš , ja atkal nebūs sniegs, varēsim tās lapas sagrābt pie reizes , kam būs vlme
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nju jāskatās Podziņ vai kāds šoreiz atbrauks..Podziņa rakstīja:Sazvanīšos ar patversmi. Moš , ja atkal nebūs sniegs, varēsim tās lapas sagrābt pie reizes , kam būs vlme
Nu jā, riskanti tagad zvanīt viņai pirms nezinu vai būs braucēji
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 94
- 95
- 96