Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 679
- chevron_right
Nesen uz brivibenes Dogma stavot pie sarkanaa 
Sent from my S3 mini using Tapatalk

sodien pa dien redzeets sudabots e36 kupeja,pie T/c Damme, bez aizmugureja bampera
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

elvis' rakstīja:Satikts Pacha iekš csdd apskates. Un -Hapo- auto svātam pie eps'a.
Jū, bija tāda lieta :)

Šodien ap 15:30 Zepčikā nostalkots ER - 333, A.k.a Siikaa Bembis 

Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Es biju ar lielu volvodogMa rakstīja:Tevi gan nemanīju.

Pagāšnedēļ weekendā sanāca negribīgi paskrieties ar puikas vāgenu, pie stures bija dāma, bet blakus pats puika izaicināja
p.s ja man neslīdētu sajūs moš arī saliktu tevi

Tu domā ar puikas e36?

Ja tev neslīdētu sajūgs (rom4ix-AF- rakstīja:Pagāšnedēļ weekendā sanāca negribīgi paskrieties ar puikas vāgenu, pie stures bija dāma, bet blakus pats puika izaicināja![]()

puika tak jau kādu labu laiku atpakaļ savu e36 ir pārdevis..
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

nu tāpēc arī jautāju..... puika tak pārdeva marihuana čomam savu katafalku

Šodien Ogrē tirgus rajonā, kur tapro kādreiz bija stavēja smuks, melns tourings pie dzīvokļu mājām. Laikam kādam no šejienes, jo uzlīmes logā bij.
Vakar Dj_zii, HoodieBro un Beerzins satikti

oho, nezinājuelvis' rakstīja:puika tak jau kādu labu laiku atpakaļ savu e36 ir pārdevis..

Paris dienas atpakal,uz vansu tilta, redzeju melnu sedanu ar e36 uzlimem, brauca 2 jaunas damas, nr FK...talak nepiefikseju..
varbut kadam ir kads info?
paldies...
varbut kadam ir kads info?
paldies...

Jap,bija tāda lieta..-HAPO- rakstīja:Vakar Dj_zii, HoodieBro un Beerzins satikti

Interesē,kurš regulāri blandās pa ganību dambi ar baltu sedanu vai kupeju ar melnu haubi(tā kārtīgi nepiefiksēju sedans vai kupeja,tik vairākas reizes manīts steigā lidojot garām

7dien vakarā RVS Tīreļos benzintankā manīts ...
kā arī satikts 7dien satikts Dj_zii, HoodieBro....

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Šitās mūžīgās problemas ar sajūgiem!!!-AF- rakstīja:Pagāšnedēļ weekendā sanāca negribīgi paskrieties ar puikas vāgenu, pie stures bija dāma, bet blakus pats puika izaicināja![]()

A mosh šiem automāts slīdeja??

Bendzīntankā biju, bet ar kadu autinju tu biji? gadijumā ar e39 ne?G1RT5 rakstīja:7dien vakarā RVS Tīreļos benzintankā manīts ...

Tā ir kupeja, un tas ir Z-streetsBeerzins rakstīja:Jap,bija tāda lieta..-HAPO- rakstīja:Vakar Dj_zii, HoodieBro un Beerzins satikti![]()
Interesē,kurš regulāri blandās pa ganību dambi ar baltu sedanu vai kupeju ar melnu haubi(tā kārtīgi nepiefiksēju sedans vai kupeja,tik vairākas reizes manīts steigā lidojot garām)

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 679