3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- chevron_right
Sev nenomatēju(nomazgāju un attaukoju), izpūtu 3 flakonus, atstāju visu nakti nožūt, nākamajā rītā ar pirkstu paberzēju nedaudz un tā gumija atplīsa
P.S. arī plēsīšu nost un krāsošu ar krāsu.
P.S. arī plēsīšu nost un krāsošu ar krāsu.
Nekas nav jaamateeee. Tik attauko un viss. Niereem gan turaas tas plasti diips, bet to man atveda no Faaterlandes. Bet tas kas latvijaa, ir taads ķepiigs jaa...
Tad mošk jāsūta jebalā?ElvijsR rakstīja:Nekas nav jaamateeee. Tik attauko un viss. Niereem gan turaas tas plasti diips, bet to man atveda no Faaterlandes. Bet tas kas latvijaa, ir taads ķepiigs jaa...
Varbūt kādam ir diska dekoratīvais vidus vāciņš diametrā 150mm ,kurš tiek pieskrūvēts ar vienu mazu skrūvīti šķiet kādu M6 ? Interesētu tikai samērīt precīzi ,cik ir attālums no vāciņa ārējās malas līdz urbuma sākuma malai. Ja kādam ir ,tad PM !
Mošk kādam ir platie bleķinieki no piektās sērijas?
Pilnas šrotes kādreiz ar viņiem bija.marx rakstīja:Mošk kādam ir platie bleķinieki no piektās sērijas?
Es pirku uz flotes ielas šrotē un uz nīcas pusi, kur brauc, tai šrotē.
Kāds Liepāja, tirgo vai zina kas pa normālām summam tirgo kadu e36,e34,e39, vēlams manuāļus sakot no 2.0+ Nauda ir. piedāvājiet.
Uz tirdziņu 2gab Toyo Proxes cf1, ļoti labā stāvoklī, 235/45/17, 6-7mm, cena pm.
ir bosch priekšējas lēcu lampas, ja nu kadam vajag.
man irmarx rakstīja:Mošk kādam ir platie bleķinieki no piektās sērijas?
Tu pa naudu piedāvā, vai pret kaut ko garšīgu?autoAM rakstīja:ir bosch priekšējas lēcu lampas, ja nu kadam vajag.
Man ar ir.o.z rakstīja:man irmarx rakstīja:Mošk kādam ir platie bleķinieki no piektās sērijas?
māriņš rakstīja:Tu pa naudu piedāvā, vai pret kaut ko garšīgu?autoAM rakstīja:ir bosch priekšējas lēcu lampas, ja nu kadam vajag.Man ar ir.o.z rakstīja:man irmarx rakstīja:Mošk kādam ir platie bleķinieki no piektās sērijas?
Paldies, bet esmu jau sazīmējis.
Kreiso vajag!autoAM rakstīja:ir bosch priekšējas lēcu lampas, ja nu kadam vajag.
Ir gan lukturis, gan bleķinieki vai arī tas ko vajag PM
Uz jaukšanu stāv divi e36 sedani
Uz jaukšanu stāv divi e36 sedani
Kādam nav kupeja uz daļām? Vajag priekšējo logu. negribu pirkt jaunu jo trases verķis, tā pat ātri sasitīs.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bdxfb.htmlmāriņš rakstīja:Kādam nav kupeja uz daļām? Vajag priekšējo logu. negribu pirkt jaunu jo trases verķis, tā pat ātri sasitīs.
Paldies! Šodien sarunāju, jau. Pazīstams mani ietagoja FB tirdziņa lapā.Tarhuuns rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bdxfb.htmlmāriņš rakstīja:Kādam nav kupeja uz daļām? Vajag priekšējo logu. negribu pirkt jaunu jo trases verķis, tā pat ātri sasitīs.
Kādam nebūtu 4 cyl spidometra panelis uz pārdošanu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- chevron_right