5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- …
- 287
- chevron_right
kads sodien ap astoniem vai pus devinjiem buus? Esmu viesnicaa jurmala, bet ar beibi secinajam ka te nav ko dariit.vareetu aizskriet lidz plazai ja kads buus
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
aljoo kaads sodien plaza buus?
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
domāju ka nebūs jo sabraucieni ir piektdienās!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-rakstiit virsraksta ka notiek 5dienas un 6dienaas :P
Kopš siltā laika aiziešanas sestdienās ļoooooooooti reti kāds sabrauc...
es nākošpiektdien arī domāju piebraukt pa ceļam. gribās zināt ko jūs tur darāt.
Eu nju rīt kāds tad dosies ar mani uz patversmi vai tad man nemaz nau jēgas vienai braukt??
piektdien dodos arī viens. precīzs laiks nezināms pagaidām. bet katrā ziņā pēcpusdiena.
Aj nju labi brauciens uz patversmi shodien paarceljaas uz kadu citu nedeljas nogali!
Kāds šodien dosies aplūkot Staro Rīga?
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
rīt jādodās uz plazu un pēc tam uz boulingu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
UN PEC TAM UZ RIGU SKATIIT STARO RIIGU UN TAD UZ KLUBU
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
mby... mby... ja man rīt nebūtu jābrauc uz kuldīgu, tad par šādu variantu arī varētu padomāt
šodien būšu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Es varetu piebraukt, bet ka parasti jaatsakas tad no alkofesta nu kuru nu nekadies neavr palaist garam Nevels 5dienas vakara palikt skaidra un braukt ap 24:00 uz majam Forever Alone... Tāpē domaju ka nebušu, nu vismaz ar savu auto
Būšu pēc 21!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
cik daudz jūs bijāt ? es biju plazā ieskrējis paēst un braucot ārā balts e36 ar uzlīmēm pabrauca pretī. tā kā visu dienu izmalos pa Rīgu, tad negribējās īpaši kavēties. laikam gaidīšu siltāku laiku un tad braukšu atkal.
ap cikiem? Visticamāk ka es
Bijām tiešām negaidīti daudz, nju žēl ka newienam nepiezwanīji jo mēs pirms 21:00 aizlaidām wisi uz mēness boulinguV1Beta rakstīja:cik daudz jūs bijāt ? es biju plazā ieskrējis paēst un braucot ārā balts e36 ar uzlīmēm pabrauca pretī. tā kā visu dienu izmalos pa Rīgu, tad negribējās īpaši kavēties. laikam gaidīšu siltāku laiku un tad braukšu atkal.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- …
- 287