5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 287
- chevron_right
bija patiešām liels prieks vakar tik daudz satikt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vakardien spontani sanaca pabut plazaa un pecak menes boulingaa ar mathias. Paldies kompotam par ciigam
Jūūū, vakar kā jau vienmēr ļoti forši pavadīts laiks ar ļoti daudziem forumiešiem Un vinnēta arī auto mazgāšana (dažiem) Bet daži vinnēja iespēju nomazgāt pretinieku autiņus Bija jautri.
Klau mīlīši, tā kā mēs vakar nokavējām "STARO RĪGA" tad varbūt šodien kaut ko sarunājam? Piemēram šodien tiekamies Plazā kādos 17:00 un tad dodamies uz centriņu ? Izskatās , ka laiciņš ārā būs jauks
Klau mīlīši, tā kā mēs vakar nokavējām "STARO RĪGA" tad varbūt šodien kaut ko sarunājam? Piemēram šodien tiekamies Plazā kādos 17:00 un tad dodamies uz centriņu ? Izskatās , ka laiciņš ārā būs jauks
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
piedāvājums bija par 7dienu, kad arī būtu salūts!?
āāā.. nē, domāju šodien. Braukšu atkal uz skati, tad jau dzīvošos pa Rīgu un labprāt paskatītos "STAROŠANU" Rītr arī staros ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es saku, ka mēs vakar runājām par to, ka varētu uz 7dienu maukt, apvienot starojošo prieku ar salūtu!
Jā obligāti jābrauc kopā skatīties salūts svētdien
Vienīgais, šodien varētu būt nedaudz mazāk tautas...
Katrā ziņā, ja kāds šodien ies, padod ziņu.
Vakar pastaigājām pa Staro Rīga, pateikšu godīgi sliktākais gads, nebija īsti ko redzēt
18:30 apmēram.armis rakstīja:ap cikiem? Visticamāk ka es
tad tas tiešām biju es, jo es ap to laiku tieši braucu uz plazu, un laikam arī tevi redzējuV1Beta rakstīja:18:30 apmēram.armis rakstīja:ap cikiem? Visticamāk ka es
Finks rakstīja:Vienīgais, šodien varētu būt nedaudz mazāk tautas...
Var jau šodien un rīt :) Es piemēram par rītdienu nezinu, rādīs Avataru Bet moš kādam gribas arī šosien. Tieši arī iedomājos par to, ka nebūs pilns centrs ar tautu kā rītā. Ta jau redzēs, es pagaidām domāju, ka varētu arī šodien aizšaut paskatīties. Ja nu gadienā kāds arī plāno tad pado man arī ziņu un tiekamies Plazā 17:00 Tagad gan jāskrien. Visiem superīgu šo dieniņu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Hey gribēju pajautāt kāds tad gribēs rīt savākties uz kopīgu salūta skatīšanos vakarā???
Es jāāā Jāsadomā kur un cikos, lai var paspēt arī paskatīties to "staro Rīga" Varētu satikties jau laicīgi Olimpijā, ar kājiņām pār tiltu, tad pa Vecrīgu u.t.t. un tad paspēt atpakaļ uz tilta, lai var labi redzēt salūtu Tikai jautājums, CIKOS ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Njuu varam kādos 19:30 tikties ne?? un kamēr pastaigāsim uutt uz 21:00 salūtu tieši iečekosimPodziņa rakstīja:Es jāāā Jāsadomā kur un cikos, lai var paspēt arī paskatīties to "staro Rīga" Varētu satikties jau laicīgi Olimpijā, ar kājiņām pār tiltu, tad pa Vecrīgu u.t.t. un tad paspēt atpakaļ uz tilta, lai var labi redzēt salūtu Tikai jautājums, CIKOS ???
Salūts jau nav tikai "Staro Rīga" Es visdrīzāk jau maldīšos pa Rīgu tā laicīgi, beidzot jāapskata vairāk par 1-3 objektiem Karti rokās un aiziet!
Rīt noteikti vazāšos pa Staro Rīga, tā kā domāju ja kas tad saszvanamies
Sabinchix rakstīja:Njuu varam kādos 19:30 tikties ne?? un kamēr pastaigāsim uutt uz 21:00 salūtu tieši iečekosimPodziņa rakstīja:Es jāāā Jāsadomā kur un cikos, lai var paspēt arī paskatīties to "staro Rīga" Varētu satikties jau laicīgi Olimpijā, ar kājiņām pār tiltu, tad pa Vecrīgu u.t.t. un tad paspēt atpakaļ uz tilta, lai var labi redzēt salūtu Tikai jautājums, CIKOS ???
Nu tā dodat tad man arii zinju par tiem ugunjiem, takaa japaanis man nomira un laikam beidzot, ka jauno auto iegaadaaju e36 taka esmu ar jums!:)
Uzmanību sanese...
mes arii buusim, tik kur un cikos vacamies ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …