3er.lv Liepāja
Klokenes signala devejs.hrusts rakstīja:iesakiet kādu meistaru, kurš saprot bmw... m52b28 slikti lec(ilgi jāzāģē, knapi pielec) nav jaudas utt
tikko jaunu uzliku...... jāpaskatās, moš štekeris panāca vaļā... un kā ar meistaru Liepājā???? nav????KeX rakstīja:Klokenes signala devejs.hrusts rakstīja:iesakiet kādu meistaru, kurš saprot bmw... m52b28 slikti lec(ilgi jāzāģē, knapi pielec) nav jaudas utt
Cik aktivu biedru ir no kurzemes?! Atsaucieties!
Es 50/50 esmu Liepājā
Aktīvi lasu. Esmu 50 km no Liepājas
Čau visiem!
14. aprīlī 10:30 tiekamies Rudes kartingu trasē, Otaņķu pagastā, Nīcas novadā. Dažādi uzdevumi dalībniekiem trasē, aktivitātes skatītājiem, iespēja atdot savu balsi par simpātijas auto. Kuri grib izbaudīt brīvdienu var atpūsties trases malā baudot dienu.
Trases dalībnieki maksā 15€ no auto, pārējie 2€ no personas.
P.S.
Ja ir kāds no šejienes, kurš plāno braukt pa trasi, lūdzu sazināties ar mani. PM.
14. aprīlī 10:30 tiekamies Rudes kartingu trasē, Otaņķu pagastā, Nīcas novadā. Dažādi uzdevumi dalībniekiem trasē, aktivitātes skatītājiem, iespēja atdot savu balsi par simpātijas auto. Kuri grib izbaudīt brīvdienu var atpūsties trases malā baudot dienu.
Trases dalībnieki maksā 15€ no auto, pārējie 2€ no personas.
P.S.
Ja ir kāds no šejienes, kurš plāno braukt pa trasi, lūdzu sazināties ar mani. PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
No šejienes laikam tik šos divus atpazinu. normāls bariņš salasījās.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Bija labs!
Daudz pozitīvas atsauksmes, izskatījās, ka cilvēki tiešām labi pavada laiku. Daudzi pēc pasākuma man raksta un prasa, kad nākamreiz būs kaut kas tāds.
Bet ir vēl kur augt, lai viss būtu līmenī, zinu jau ko uz nākamo reizi darīt savādāk!
bija daudz, kaut kur ap 150 cilvēku, 60+ RWD auto ap 20 parastie, nerwd (skatītāji) un 22, kas brauca pa trasi!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
No Liepājas kāds uz 333 šo sestdien (19.datumā) ar vēl taisās doties ?
nopirkšu e36 kupejas haubi