5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 287
- chevron_right
Braucot prom vēl domāju tev uzvanīt, bet bija jau 20 pāri un domāju ka neesi. Nākam 5dien gan jasātiekās vai arī uz copi aizmaukt.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
ar gaisho kuutinju biju esGofmans rakstīja:Kur tad nostāvēji ??? Es biju noparkojis džipu kur parasti un līdz kādiem 19:40 notusēju iekšā pie galdiņiem, maucot prom gan redzēju vienu gaišu kūtiņu un vis.Bubulis rakstīja:Es nostāvēju no 18.45 - 19.25. Beigas nobraucu uz 2 stāvu, nopirku aliņu un braucu mājās. Būtu uzrakstījis ka būsi, būtu gaidījis tevi.
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Tak -20grādi ara neviens negrib savu pakalu saldētkorsa rakstīja:Camooon! Nu gan slinki visi palikuši.. Es pat būdams Somijā, domās biju Plazā!Bubulis rakstīja:Labākais sabrauciens ever 4ever for ever in ever. Biju viens .
Riit vakarpusee kads gadijumaa nebuus Ikšķiles apkartnee?
Es labprāt pieskrietu Kurš vēl ? Davai tauta, saņemās !
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
auksti
bet ja sanaks sodien braukt pakal bamperim tad atpakal celaa iebrauksu uz daza minunteem ,viss atkariigs cai masina bus aiznemta vai nee
bet ja sanaks sodien braukt pakal bamperim tad atpakal celaa iebrauksu uz daza minunteem ,viss atkariigs cai masina bus aiznemta vai nee
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es ar moška pieskriešu. Plāns šodien pē 3 nedēļu stāvēšanas iekurbulēt
Nju , kurš ta taisās būt ? es par
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ap cikiem, Podziņ, būsi?
Gribētos savu ķēdīti dabūt
Gribētos savu ķēdīti dabūt
Piedo Skudrā, biju mājās tik uz pāris stundām un galīgi, galīgi izkrita no prāta Davai kko saštukosim, moš rīt ar siiko būs uz Rīgu jābrauc, tad meiģināšu atcerēties... Bet tā pat būtu forši, ja šodien ar visu + 1 atbrauktu uz Plazu šodien
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es ar pieskrieshu
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
žēl ka jastrādā,ta varētu pieskriet! Žel ka vakar nebija piektdiena,vakar vakara vispar nebij ko darit,nīku mājās!megatrons rakstīja:es ar pieskrieshu
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Sabrauciens diezgan sakarīgi pavadīts kopā ar Gofmans un megatrons. Satikti arī Podziņa un Stella.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 287
- chevron_right