E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 43
- chevron_right
Nu nemot vera to ka man ir nemotors nav sedinayuma r15 utt tur isti staigat rinki nav kam un ta ka stradayu katru dienu par shoferi tad isti dzert ar nevar bet Labu kompaniyu sastadit varu
jelgavnieki piemeram ir loti aktiivi staigataji apkart mashinaam
Jelgava biju kkad pirms 2 ar pus menesi bmw vienu skatities uz aizmugureja stikla bumer bija krievu burtiem rakstic biki parusejis bija chalis gan bija ielicis 600 sotaki nokauleju lidz 550 un sarunajam tipa parakstit nakošaja diena chalis pardomaja ! Ar to man asociējas jelgava Nu prasija pec tam 750 es pasutiju vinu na huter ribu lovit nopirku pa 860 bez rusas vispar laigan ar nemotoru 2.0 vieta 1.8i bet za to bez ruslana
Pēdējais labojis Aikidoka - 20 Sep 2012, 14:07, kopā labots 1 reizi.
es pat zinu to bmw
un aprunā apstaigātās mašīnītes ..KV_ rakstīja:runa,dzer un staiga apkart mašīnām
95% ka būšu
Pēdējais labojis Agris13 - 20 Sep 2012, 15:25, kopā labots 1 reizi.
un aprunā apstaigātās mašīnītes ..KV_ rakstīja:runa,dzer un staiga apkart mašīnām
95% ka būšu
100% ka nebūšu.
nu ja tu nebuusi tad es ar nebuushu:D
ervvis rakstīja:100% ka nebūšu.
Tad jau laikam neviens nebūsKV_ rakstīja:nu ja tu nebuusi tad es ar nebuushu:D
100% ka nebūšu. (edited by Ervvis)
Būtu kādā citā datumiņā tad domāju ka wairāk kluba biedru arī tiktu uz sabraucienu ogrē..
Bet tākā 12 kluba biedri rīt laiž uz Stokholmu tpc diemžēl šajā datumā nesanāks pieripot
Bet kādu citu reizīt war sadomāt, būs wismaz kuplāks skaits
Bet tākā 12 kluba biedri rīt laiž uz Stokholmu tpc diemžēl šajā datumā nesanāks pieripot
Bet kādu citu reizīt war sadomāt, būs wismaz kuplāks skaits
Nu es domayu ka varetu regularu baazi tiem sabraucieniem yauztaisa pirmais tad yav redzes :) Busim kads viens vai divi ari bus labi :) Ka yau tur ieprieksh mineya yelgava saka ar 3 bmw mes mosh saksim ar vienu diviem hvz Bet nepameginasi neuzinaasi
ar 1 bmw saakt butu pa skarbo
ar 1 bmw taču visu laiku bez pārtraukuma sabraucieni ir
Nu ja Aikidoka būsi 100% tad es arī.. paņemšu čomu līdz lai nebūtu man garlaicīgi...
Jā,jo ar mazāku skaitu naw jēgasKV_ rakstīja:ar 1 bmw saakt butu pa skarbo
Es bushu 100 % ta tak nevar izveidot topiku un pasham neierasties ....Tas butu nozeloyami kaut vai viens pats bet ierastos ! :) karoche kadu minuti pirms 19:00 bushu tur ya kave vai kkas uz mobilo ....Meklet sarkanu sedanu nesedinatu ar r15 diskiem :)Agris13 rakstīja:Nu ja Aikidoka būsi 100% tad es arī.. paņemšu čomu līdz lai nebūtu man garlaicīgi...
Pēdējais labojis Aikidoka - 07 Jūn 2014, 16:40, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 43
- chevron_right