Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 93
- chevron_right
Sabinchix rakstīja:Es arī ar nenormālāko prieku piebiedrotos, ja vien būtu kāda kapeika ko iepilināt bākā..
Liidz ceturdienai laika veel gana... gan jau izdomaasi
Nav ko domāt...darba nav nekā navfatalyt1 rakstīja:Sabinchix rakstīja:Es arī ar nenormālāko prieku piebiedrotos, ja vien būtu kāda kapeika ko iepilināt bākā..
Liidz ceturdienai laika veel gana... gan jau izdomaasi
njaa optimizma pamaz
Varbūt vajag ko mainīt... Piemēram darbu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Teorētiski varu ar viņu braukt Vakar visu dienu vazājos pa ALFU, atbraucu mājās, ieju garažā, bet tur patīkams pārsteigums siikais visu izlocījis, lampu nomainījis u.t.t., nezinātājs tumsā pat nepateiktu, ka viņa ir sista Protams, ka ņemšu jaunas detaļas un krāsošu u.t.t., bet teorētiski varu kaut vai tagad braukt Tik ziemenes jāuzliek
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tad jau wari tikt uz slīdesanu jebkurā gadijumā
Uzmanību sanese...
Varbūt arī būšu ar savu. Bet nezinu vai baigi gribēšu ar savu, jo man jāmaina sajūgs. riktīgi slīd sajūgs. Pat 5. robā, dodot virsū gāzi, ir sajūta, ka neēsmu atlaidusi sajūgu skaņa ir, bet jauda gandrīz nepalielinās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Gribētos jau, bet 4dien diemžēl netieku. Varbūt kāds vēlas šovakar paslidināties?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Izbrauc posmu Jugla3 - Bolderaaja - Centrs un buus jau apnicis sliideet
domājams, ka Arī pieslīdēšu!
aizdodet man kads uz ceturduebu bembi arii gribas paslidinaties , bet ar citroenu kaut kaa nav tas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ir ir tik vaig ar norautu roceni braukt un zem riepām hesburger paplātes!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
4dien tiekamies ,cerams piesnigs kaartiigi .
Jaaiedod tam diizelim izdirsties kaartiigi ,kaut gan vinsh man taa pat visu laiku izdirsts
Izskataas ,ka vareetu sanaakt intresants izbrauciens - vrb kaadam ir kkaadi intresanti spoti padomaa ?
P.s tiem kam ir droshi njemat liidzi go pro utt.
Jaaiedod tam diizelim izdirsties kaartiigi ,kaut gan vinsh man taa pat visu laiku izdirsts
Izskataas ,ka vareetu sanaakt intresants izbrauciens - vrb kaadam ir kkaadi intresanti spoti padomaa ?
P.s tiem kam ir droshi njemat liidzi go pro utt.
Kaa ir ar ragavaam? arii njemam liidzi ? vareetu veel arii ar snovu...
tgd doma ir iet pa juglas ielu ar snovu paslideet
tgd doma ir iet pa juglas ielu ar snovu paslideet
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Es buushu ar kabri. Ceru uz izdevushos vakaru!!! :)
viewtopic.php?f=18&t=4173
Nju jā, laikam nepamanīji ka esmu atkal bez darba...Podziņa rakstīja:Varbūt vajag ko mainīt... Piemēram darbu
Tapēc arī tā ir tagad...
kurs varetu mani ar +1 pakert ceturdien ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
manuprat sporta kompleks alfa veras ciet pagājušo reizi apsardze pateica lai tinamies,šodien metni atbrauca un pateica ,lai 5min laikā pazūdam. nekas cits netliek ka slīpet brīvibas ielas 6 joslas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 93
- chevron_right