e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
Kaut kad siltajā gadalaikā varētu pieripot un atrādīt Preiļu e36, bet tas tad, kad atpakaļ būs vasaras setups un atziemoti tie, kas ieziemoti
Ar nosacījumu, ka netiks apmeklēti dubļaini laukumi, kur mest saules :bmw_jekabpils_sezonas_nosleegums:
Ar nosacījumu, ka netiks apmeklēti dubļaini laukumi, kur mest saules :bmw_jekabpils_sezonas_nosleegums:
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es darbā biju.Robiiiits rakstīja:Nu kaa satiikat Jauno gadu??
Nu visu var sarunāt. Šis pulciņš nav tā kluba sastāvārvars rakstīja:Kaut kad siltajā gadalaikā varētu pieripot un atrādīt Preiļu e36, bet tas tad, kad atpakaļ būs vasaras setups un atziemoti tie, kas ieziemoti
man vienīgajam liekas, ka tas Jēkabpils bmw klubs Jēkabpilij pazoru taisa? tās visas draugiem.lv aptaujas+ video kur pa dubļiem saules griež utt. cerams nevienu neaizvainoju.Majors rakstīja:Es darbā biju.Robiiiits rakstīja:Nu kaa satiikat Jauno gadu??
Nu visu var sarunāt. Šis pulciņš nav tā kluba sastāvārvars rakstīja:Kaut kad siltajā gadalaikā varētu pieripot un atrādīt Preiļu e36, bet tas tad, kad atpakaļ būs vasaras setups un atziemoti tie, kas ieziemoti
Jaunais gads sagaidīts ar meiteni, biju arī uz salūtu, bet nācās iet kājām.
green garage rakstīja:man vienīgajam liekas, ka tas Jēkabpils bmw klubs Jēkabpilij pazoru taisa? tās visas draugiem.lv aptaujas+ video kur pa dubļiem saules griež utt. cerams nevienu neaizvainoju.Majors rakstīja:Es darbā biju.Robiiiits rakstīja:Nu kaa satiikat Jauno gadu??
Ja ar to klubu ir ka ir. Kautgan sakuma liku lielas ceriibas uz viinu.
Es gan ka 9 saku braukaaties ta nakosaja diena 12tos beidzu.
Saluts taads vajsh liikas.
varetu kkad piebraukt pie jums kad bus siltaks laiks
Var,var Tagad ari siltii ir.Burns rakstīja:varetu kkad piebraukt pie jums kad bus siltaks laiks
but ta ir, bet ne tik lai varetu vasaras setupu likt
Ari fakts;
Neesi vienīgais lai gan uz to momentu manējais remontējās, tāpat neviens nebūtu no mūsējiem braucis ( Elvijs, Mārtiņš )green garage rakstīja:man vienīgajam liekas, ka tas Jēkabpils bmw klubs Jēkabpilij pazoru taisa? tās visas draugiem.lv aptaujas+ video kur pa dubļiem saules griež utt. cerams nevienu neaizvainoju.Majors rakstīja:Es darbā biju.Robiiiits rakstīja:Nu kaa satiikat Jauno gadu??
Njā,par jēkabpils bmw klubu,pat nezinu vai gribas izteikties,doma jau bija laba ka vajag kko tādu, bet tas izpildījums,galīgas auzas. Visa tā debīlā slīpēšana pa dubļiem un viss pārējais,pamuļķu bariņš.
Tā riebjas,Rīgā satiekoties ar kādu forumieti,ka pasaki ka esi no Jēkabpils,daudzi uzreiz jautā par to Jēkabpils bmw klubu.
Jaunajā gadā biju kopā ar draudzeni Rīgā,skatījāmies salūtu krastmalā,iedzērām šampi un pavazājāmies pa vecrīgu.
Tā riebjas,Rīgā satiekoties ar kādu forumieti,ka pasaki ka esi no Jēkabpils,daudzi uzreiz jautā par to Jēkabpils bmw klubu.
Jaunajā gadā biju kopā ar draudzeni Rīgā,skatījāmies salūtu krastmalā,iedzērām šampi un pavazājāmies pa vecrīgu.
Ja, negribas jau vinus aprunat, bet no kluba tur tik tada pasvaka parodija sanak.
Nekas, tapec jamegina paradit caliem kautkas uz ko tiekties.
Nekas, tapec jamegina paradit caliem kautkas uz ko tiekties.
Kam kadi plaani sim vakaaram?
doma pareiza par piesaistīsanu no blakus pisetam, bet sakuma japiesaista vitejie jpilieši, kas ar e36 brauc
Jeebal,lbk būtu vsp neko nerakstijis,tip doma ka par to neviens nebija iedomājies??
Lai gan kāda tur piesaistīšana,kam interesē un kas vēlas tas atradīs laiku kad pievienoties,nevis gaidīs kkādu ielūgumu.
Lai gan kāda tur piesaistīšana,kam interesē un kas vēlas tas atradīs laiku kad pievienoties,nevis gaidīs kkādu ielūgumu.
Seit kaads dziivs?
varētu es ar kadreiz pie jums pieskriet dzīvojos pa Līvāniem, bet strādāju jēcī, biežāk braukāju ar audi, jo E36 tiek remontēts lēnu garu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
šodien majors mani samāja. pēdējā brīdī atpazinu. Šodien pus dienu bija atvadu slidināšanās pa jēkabpils ielām. ceļi sasala-bembi pārrakstīju. bet no e36 prom pavisam iet netaisos. ceru pa tuvākajām divām nedēļām jau tikt pie cita aparāta.
Dzīvi ta visi,tik lielākā daļa nesēž forumā,tpc arī tāds klusumsRobiiiits rakstīja:Seit kaads dziivs?
A jēcī vsp ir sniegs??green garage rakstīja:šodien majors mani samāja. pēdējā brīdī atpazinu. Šodien pus dienu bija atvadu slidināšanās pa jēkabpils ielām. ceļi sasala-bembi pārrakstīju. bet no e36 prom pavisam iet netaisos. ceru pa tuvākajām divām nedēļām jau tikt pie cita aparāta.
Nu cerams ka nākamais autiņš nebūs tāds kuru pēc tam velēsies pārdot,tikai celt augsā...
Veiksmi jauna auto meklējumos
patiesībā, izskatās ka jau esmu atradis. bet pagaidām klusēšu.
sniega pamaz, bet ceļi diezgan slideni- tie kurus ar sāli vēl nesabojāja.
sniega pamaz, bet ceļi diezgan slideni- tie kurus ar sāli vēl nesabojāja.
Nu es ceru uz zolīdu compactu . Es pats pēdējā momentā pamanīju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right