e36.lv Talsi
Es tā dzirdēju ka daži bumeristi esot manu stāvošo mašīnu pamanījuši. Jā, es ar netiku, bet cerams ka citu reizi.
Bij tāda lieta. Piebraucām pagāzējām, ar domu ka sadzirdēsi.DarkyFeaver rakstīja:Es tā dzirdēju ka daži bumeristi esot manu stāvošo mašīnu pamanījuši. Jā, es ar netiku, bet cerams ka citu reizi.
Nebiju mājās, noteikti būtu sadzirdējis.
Vēl nav pieejamas kādas bildes, video? Vai arī es ko palaidu garām?
mes ar savu mazo sabraucienu esam tikuši avīzē!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Žēl ka es nebiju todien, bet malači!
ilgi gaidītās bildes ir klāt. :)
http://failiem.lv/g/zeuehbh#aa/DSC_6751.jpg
http://failiem.lv/g/zeuehbh#aa/DSC_6751.jpg
ehh butu kautkas tads noticis gadus 2vus atpakal no rojas ar drosi ka atbrauktu bet nu jau e39 un kka neiederetos :)
Slēpts saturs: Parādīt
[quote="GM-747"]ehh butu kautkas tads noticis gadus 2vus atpakal no rojas ar drosi ka atbrauktu bet nu jau e39 un kka neiederetos :)
Mieŗīgi vari karinat uz Talsiem kad bus nakamais sabrauciens jo mums viens ar e38 ari bija!
Par bildem runajot ir bomba!
Bet bija jau velviens fotogrāfs un kāds jau tur kko filmēja arī takā lielā gaidišana vel nav beigusies!
Mieŗīgi vari karinat uz Talsiem kad bus nakamais sabrauciens jo mums viens ar e38 ari bija!
Par bildem runajot ir bomba!
Bet bija jau velviens fotogrāfs un kāds jau tur kko filmēja arī takā lielā gaidišana vel nav beigusies!
arī kādreiz bija zems un ātrs e36, bieži biju talsos, bet tad nevienu tur nemanīju ar e36 tagad esmu arī uz e39 pārsēdies , bet jāatzīst, ka ik pa laikam gribas e36 ko palauzt
Slēpts saturs: Parādīt
Es noteikti ar savu e36 arī ieradīšos uz nākamo saietu. Tikai jāsalabo problēmas ar antifrīzu. Bildes superīgas. http://postimg.org/image/8rzclfh4r/full/
Izbraucu šovakar caur talsiem, pa ceļam uz līgošanas vietu, pretī pabrauca ķiršu sarkans sedans ar kaut kādu bampera lūpu un uzlīmēm, pēctam pie luksofora piebrauca aizmugurē. Kāds no šejienes?
Palīgā sauciens vietējiem Talsiniekiem. Esmu atbraucis no Rīgas nosvinet ligo un riepai PSC, un man nav līdzi ne donķīts ne 17 garāmuciņa, ja ir kāda izspalīdzīga roka lūdzu zvani 28893618
Un kādas nevajadzīgs stīlijs ar riepu virsū 15" lidz 17"
Un kādas nevajadzīgs stīlijs ar riepu virsū 15" lidz 17"
Liels paldies lietotājam METINĀTAJS kas palidzēja :)
Kas Talsiniekiem padomā pilsētas svētkos?
Ko visi klusē? kāds lielgabals Talsos izšauts?
Šodien redzētas 2 kuros braucot no sodpriedes uz centra pusi!
Šodien redzētas 2 kuros braucot no sodpriedes uz centra pusi!
Nu kad sāksies pie ģimnāzijas, tad būs japiebrauc japaskatās kas notiek.
Kāds talsos nezin kur dabut jaunas rezerves dalas? Man intresē degvielas sūknis 94.gada compact
EOLTAS, Rats... veikalu tak pietiekami.cHiKy rakstīja:Kāds talsos nezin kur dabut jaunas rezerves dalas? Man intresē degvielas sūknis 94.gada compact
Pa talsiem nedzivojos, esmu retu reizi te.REVIX rakstīja:EOLTAS, Rats... veikalu tak pietiekami.cHiKy rakstīja:Kāds talsos nezin kur dabut jaunas rezerves dalas? Man intresē degvielas sūknis 94.gada compact