E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 43
- chevron_right

varam nakam piektdien saslidet taka kopa ?

manis pec varu pieripot ar savu ziemas vienriteni
ja vel kads doma but, easy
ja pec tam kkur paslidinatos

ja pec tam kkur paslidinatos

Pēdējais labojis houseworx - 09 Dec 2012, 00:22, kopā labots 1 reizi.

nu man ziemas kaplis ari nav e36houseworx rakstīja:manis pec varu pieripot ar savu ziemas vienriteni![]()

ne nu pa mierigo
paņemsim zaķi un aida 4 dienieks 

Zakis tagad ogre padzivos kadu laiku(tk jau parvacies), un ar dzershanu piebremzes nebus nekadi pat divdienishi 
p.s ganjau pa nedelju lidz 5dienai Aikidoka, Agris13 un vel kads izlasis un izdomasim bus vai nebus

p.s ganjau pa nedelju lidz 5dienai Aikidoka, Agris13 un vel kads izlasis un izdomasim bus vai nebus

nu vaks zaķi mamma sašņorajahouseworx rakstīja:Zakis tagad ogre padzivos kadu laiku(tk jau parvacies), un ar dzershanu piebremzes nebus nekadi pat divdienishi

es te vel pa nedelu biju laukos un vina matetasi dzips staveja pie majas 

eu bet ir vel variants pie manis garažiņa
bet maxi cilveki 30 ne vairak

ja ta varetu but jo vinsh tikai nesen parvacas un ta noteikti bija ta diena kad veda mantas, un vinsh tagad ar to dzipu braukas, jo savu kupeju notirgoja 

Izlasiyu esmu priecigs ka tema vispar kustas kkur man gan auto uz tehu taisisies laikam taya laika nezinu vai bushu uz riteniem bet ya bus auto pie manis tad droshi ka 14 varu piebraukt bet dzert hauze nedzers yo 15 uz darbu un + dzimene :)

Nakam5dien?

Nu ja jau 14.12.12 sabraucat... tad ja man kārba būs čiki piki tad būšu klāt 

es saku nez vai bushu yo man mashina remontusa varam vel mosh 21 tad toch bushu uz riteniem un varu pieripot :)

90% es būšu... laigan mašīna galīgi nav kārtībā...
Aikidoka... paķeršu tevi līdz ja kas
kā ta bez tevis :)
Uzrakstam tad kurš varētu būt...
Aikidoka... paķeršu tevi līdz ja kas

Uzrakstam tad kurš varētu būt...

skatoties cikos :) - maybe būšu, īsti vēl nezinu !

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 43