BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 49
- chevron_right
a kur tur var mašīnu nolikt?es ceļmalā neatstāšu.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
nu puse brauc lejā pie upes parasti (tur normāls ceļš nobraucamais, ne jau pa krauju jābrauc ), tur arī laukums, udžiņa vieta utt. un var mierīgi augšā pagalmā taču (arī augšā ir udžiņa vieta, lapene utt.), kāds uz ceļā vēl
ja Tu brauksi ar to zaļo e36 X5 tad bez problēmām nobrauksi pa skaisto lejā
piedod, nespēju noturēties
ja Tu brauksi ar to zaļo e36 X5 tad bez problēmām nobrauksi pa skaisto lejā
piedod, nespēju noturēties
vairs jau nav x5 tagad tik pa pusei. aizmugure vel janomaina.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
aizmugurei max augsti jābūt
tad es ar zinu kur tas ir Paaris gadus atpakalj tur viena kompaanija pljaavaam upee zaales
Lai var sakraut pilnu baganu?Ridlihs rakstīja:aizmugurei max augsti jābūt
tas pats Matīss Povics? tad jau laikam vēl viens pazīstamais atradies šeit.matiss rakstīja:Visim e36 apkart ap salacgrivu un limbaziem,vajadzetu uztaisit saietu ,salacgriva uz bocmaņa laukumu
KAD KURŠ VAR,RAXTIET ,APM DATUMU
Positivus jātaisa mīts pie Robim mājas.
nē nu vnk tā jābūt pēc lauku Exotikas kritērijiemGuncis rakstīja:Lai var sakraut pilnu baganu?Ridlihs rakstīja:aizmugurei max augsti jābūt
hello
Jaanji tuvojas,ko daram?
Jaanji tuvojas,ko daram?
es tak piedāvāju
Es piesakos,ja savacas barins uz Janiem pie Ridliha.
Nu ja Ridlihs nopietni to piedaavaa,tad davai laizjam sagaidiit jaanjus upes krastaa
Njemnu telti,alu desas utt un tiekamies 23 kkad uz vakarpusi vai kkaa taa....
Tad nu piesakas kas veel ar mieru,lai ridliham nav pa velti jaaorganizee pasaakums ja mees tik kaadi triis beigaas
Njemnu telti,alu desas utt un tiekamies 23 kkad uz vakarpusi vai kkaa taa....
Tad nu piesakas kas veel ar mieru,lai ridliham nav pa velti jaaorganizee pasaakums ja mees tik kaadi triis beigaas
kas tur ko organizēt, saliek mantas mašīnā un brauc uz tusu
jeb gribat organizētu kolonnu Bocmaņa laukums - vesalaca? ar apstāšanos kādā pieturā uz fočēšanos?
jeb gribat organizētu kolonnu Bocmaņa laukums - vesalaca? ar apstāšanos kādā pieturā uz fočēšanos?
kolonnaa liidz stieniizju kapiem Taa smeejos
nu tad es ridlihs,guncis...kas veel?
Piesakas tak vēl kāds!
gan jau jūsere Linda arī brauks
bet tas ir iespējams, māsa gan jau ar savu smuko e34 būs arīsplat rakstīja:kolonnaa liidz stieniizju kapiem Taa smeejos
Es nezinu gan. Iespējams, bet man Lielvārdē jāsvinRidlihs rakstīja:gan jau jūsere Linda arī brauks
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
visi dzirdēja? Jhony Party pārceļas uz Lielvārdi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11